Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nálam 32 bites win7-em,ill.másik gépen XP-n tökéletesen megy az ESS 5,újságos kóddal.
Már megint a 64 bitesek sz@roznak... -
King Unique
titán
válasz janes1976 #4520 üzenetére
Jó nem azért írtam,csak fent náluk nem megy piros minden és 64biten,ha jól olvastam...
Lenne egy rövid kérdésem,most akadtam erre a topicra,meg ha már itt vagyok: nézegettem már én is több is tesztet,kipróbáltam több vírusírtót,de vmiért mindig is ESET volt-maradt a szimpi... Norton,Bitdefender,FSecure,AVG stb. ajánlottab,jobb nála (ez is a topic lényege),v szerinted melyik a legjobb?
Újságos kóddal használód Te is? -
King Unique
titán
Mért szenvedés az újságos kód... ,egyrészt pdf-ben letölthetők a magazinok simán innen onnan,v SG-be csak "bekukkantasz",Tescoba bemész,felső polcon van mindig felbontott,vidékieknek,pl.Teleházaknak jár egyik-másikból,v elég egy ismerősöd veszi havonta vmelyiket,megkérded tőle a "havit" - ott van,megnézed benne,mindig időben elérhetők,jóval köv.hónap 15.-e előtt,s mivel sokan manapság "fél életüket" gép előtt töltik,az a havi 1x regisztrálás,pár katt igazán nem megerőltető dolog... ,v vedd meg 1-2-3 évre x ezer forintért,az meg gondolom nem okés. Használd akkor a Vipret...
-
King Unique
titán
válasz Roxbury #4551 üzenetére
Akkor ok!
SG-t én is ismerem,használom,ez a legegyszerűbb,de ha vkinek kéne összes pc-s magazin is (külföldiek is+ más fajták) pdf-ben,akkor ezt az oldalt ajánlom.
Szerintem sem fog egyhamar megszűni ez az újságkódos dolog,pont ezzel válik eladhatóbbá,de az pl.kicsit izé (nekünk frankó ),h típusonként megyikben egyfajta kód van pl.ESET-hez,így ekég egyvkinek megnézni-közzétenni,azt mki tudja használni,ezt kicsit el****ták,nem... ,bár vsz vállati forrásokból vannak a fő bevételeik, azért jól megy nekik,vezérigazgatójuk is elég vagyonos...bár vhol meg is érdemlik. -
King Unique
titán
válasz janes1976 #4556 üzenetére
Ja,én is kíváncs lennek rá ,bár egyszer azt,másszor amazt hozzák ki győztesen,tesztje válogatja...
ESS5 megjelenése előtt ESET büszkén hirdette oldalán,h ők már 20 éve milyen stabilak,a szintetikus tesztek "valótlan" képet adhatnak a reális megbízhatóságról,de azért pár tesztet elnézve hiányérzeten van,mikor látom,h az általan kedvelt,jónak tartott vírusírtót bizony Kaspersky,Bitdefender,Panda,de még AVG is elverte-megelőzte néha néhány kategóriában,most akkor melyik is tuti,mi van... -
-
-
King Unique
titán
Nálam külső eszközökkel,pendrive,főleg külső hdd-nél van hasonló,de annyira nem várat meg,csak néhány sec,annyi még belefér (de legalább ellenőrni az "érkező vendégeket",klubokban,szekus is beléőpőt,jegyet kér,akárki csak úgy besétálni mi lenne...)
Emlékszem régebben a 3-as verzió akasztott be "nagyon",mikor külsőt csatlakoztatott az ember,azt 4-esben már alig,kijavították,5-ösben megint visszahozták...kikapcsolni,vsz úgy lehet,beállításokon belül cserélhető adathordozóknál minden pipát kiveszek,de ajánlott-e...
+Nálam még annyi van,h tálcán ikonja időnként narancssárgára vált,majd hirtelen visszazöldül... ,játékos üzemmód miatt,pedig inaktívra van állítva,de beállításoknál a teljes képernyős alkalmazásoknál automat be-re van állítva,de full képernyőn nem használva a progikat,böngészőt (csak "felén") is eljátsza párx ezt,ez is bug...
Amúgy én elégedett vagyok vele,meg az "elég kedvezményes" kódos használattal is.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Most oldalakra lebontani...-általánosan néha kis fáziskéséssel,akadozva hoz be pl.a PH-t,de annyira nem vészes,csak speedtest-et néztem,sávszél-ping ok-s volt ált.,bár volt amikor néha net akadt kicsit amiatt érthető,de akkor volt érdekes,amikor rendben volt és ezt csinálta... ,ezért gyanakodtam ESET-re,gép rendben van,bár SSD lenne alatta,lehet Opera is jobban hasítana.
Másnál,pl.letöltésnél Opera alatt van amikor elért 100%-ig és néhány szálon néhány secre úgy maradt,gondolom vírusírtó ellenőrizte,de más szálaknál meg simán "kész" - de ezt 4.2 ESET alatt volt égető néha,az 5-ös mintha kevésbé csinálná ezt - szal van 1-2 apróbb kellemetlenség néha,de nem feltétlenül ESET-et okolnám,Opera se fix néhány téren... -
King Unique
titán
válasz Imi1981 #5677 üzenetére
Mért a havi kód vadászás,havi 1x-i regisztrálás=megkapod ESET-től a licenszt talán annyira kényelmetlen,v mi? Mikor letölthetők a számtechmagazinok csomó helyről,SG fórumba mindig időben ott a kód,v bemész Teskóba,megnézed a polcon a felbontott magazint...(Vagy felrakod a próbaverziót,azt havonta leszed-újratelepít az jobb?)
Promója úgytudom nincs (max feltört vírusos verziók ),ha annyira megerőltető a havi,akkor használja mást,v vegyél még 1-2-3 évre licenszet... -
King Unique
titán
Tapasztalt vki olyat,h XP alatt (de másik gépen win7 32 bit is nálam), külső hdd-t rádugva nem ismeri fel a rendszer,nem jelenik meg az ikonja,sőt befagy az OS... ,(pendrivenál nincs ilyen ,ill,ha előre rádugom külső hdd-t és géppel együtt indítom,akkor ok,de mened közbe "ez" van) ), mindez a legújabb 5.0.94.0 ESET Smart Security alatt? Érdekes mód az 5.0.93.7-es verziónál nem volt ilyen gond,de ott is kicsit "kivárva" ismerte fel,de felismerte.
Ezt írta a support:
Kérem másolja be a kitömörítésre használt Ön által létrehozott könyvtárból az eamon.sys fájlt a C:\Windows\System32\Drivers\ könyvtárba, az ekrn.exe az ekrnAmon.dll és az em015_32.dat fájlokat pedig másolja be a C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ mappába majd pedig indítsa újra a gépet. Ennek teljesen rendeznie kell az USB HDD hibát. A fájlok a http://letoltes.nod32.hu/usbfix.zip linkre kattintva érhetőek el.Nem műxik a dolog,mert ezek a fileok,már alapból ott vannak az adott mappákban,a rendszer nem is engedi odamásolni őket,pedig rendszergazdai jogosultságom van.
Tapasztalt vki hasonlót,v megoldást tud a problémámra,v a sima NOD32 Antivurus 5.0.94 nem csinálja ezt?
(más vírusírtóra most nem váltanék,több márkás - WD,Seagate,Samsung,2,5" és 3,5" - külső hdd-nél is ezt csinálja,régi verziót visszarakhatom még igaz,de akkor minek jön ki az update...)Köszönöm!
-
King Unique
titán
válasz AmigaFan #5694 üzenetére
Köszönöm,neked is laca026!
Majd kipróbálom,csak azt nem értem,h azok a fileok elvileg ott vannak alapból,ráadásul a 5.0.94-es SS magasabb verziószámmal és arra másoljam rá a régit... ,azért kipróbálom,hátha összejön.
Amúgy Ti gondolom nem ESET-et haszáltok,nálatok a más fajta vírusírtó nem produkál ilyet? -
King Unique
titán
válasz Fire/SOUL/CD #5700 üzenetére
Hát ez az, a nagy márkás vírusírtó,azt ilyen hibákkal tele...
Bár még a pendriveról bootolást nem próbáltam ESET mellett,de azzal nincs is gond,csak kükső hdd-vel,már a régieknél is kicsit "nehézkesen" ismerte fel,a legújabbnál meg...
Azért ok,h normálisak a supportnál,visszaírnak készségesen,de külön kis "csomagokat" letöltve (amikre utalás,link weboldalukon sehol nincs) próbálja befoltoznia felhasználó maga a hibákat,kész vicc... ,ha frissítést adnak ki,akkor meg normálisat csinálnának. -
King Unique
titán
válasz T_Stark #5702 üzenetére
Akkor nálad is... ,én is,ha előre rádugva indítom,akkor OK,a kijelentkezést-úgy rádugva vissza - egyszer próltam 5.0.94 alatt,de lefagyott minden...
Gáz ez baszki,azt érdekes pendriveoknál,usb-s külső DVD/BD írónál nem csinálja (kártyaolvasót még nem próbáltam) ,majd berakom ide,h mit válaszolt support.
Akkor ha nálad már régivel akadozik,ne is frissíts a legújabbra,mert behal az egész...
Vajon a sima NOD32 Antivírus is ezt csinálhatja?Pandához nem tudok hsz-ni ,de,ha ennyit sz@rakodik az SS,lehet vmi más után nézek
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz AmigaFan #5712 üzenetére
Hát,ja...én is hallottam ezt-azt az ESET-ről,de nálam eddig ok-s volt,gépet is alig terheli (ez a Panda Cloud,akkor full ingyenes és frankó,cloud vmi felhű alapú,v mi?)
Közben megoldódott a dolog,ajánlom minden ESET felhasználónak,akinek USB-s csatlakoztatási gondja volt:
Kérem másolja be a kitömörítésre használt Ön által létrehozott könyvtárból az eamon.sys fájlt a C:\Windows\System32\Drivers\ könyvtárba, az ekrn.exe az ekrnAmon.dll és az em015_32.dat fájlokat pedig másolja be a C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ mappába majd pedig indítsa újra a gépet. Ennek teljesen rendeznie kell az USB HDD hibát. A fájlok a http://letoltes.nod32.hu/usbfix.zip linkre kattintva érhetőek el.
A linkről letöltve,kicsomagolva,csökkentett módban bemásolva az adott könyvtárakba,felülírva a régi fileokat, most minden szuper!Amúgy köszönet AmigaFan ,laca026 a hsz-okért!
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz HZoli87 #5721 üzenetére
Nagyon köszönöm!!!
Már épp gondolkodtam,h újabb kérdéssel bombázom őket (tököm már tele volt ),de kicsit már cikinek éreztem,szal akkor csak azt az egyet és ok - az frankó. Én a fentebb leírtak szerint jártam el,3 oda 1-et a system32-be raktam - akkor teljesen felesleges volt - és nem volt jó.
Még1x:THANKS!
(Neked ki írt,a Szincsák,mert nekem ő magyarázta félre... )
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Sok év évnyi Nod/Smart Security után váltottam, mert meguntam pár hülyeségét és, h nemzetközi teszteken is elég gyengén szerepel, középmezőny,nem győzött meg túlzottan új 6-os sem...
Most F-Securra váltottam, elégedett vagyok vele, talán teljesítményre is jobb, mint Nod, illetve tesztgyőztes, ami nem utolsó Talán csak helyreállító CD készítést hiányolom belőle,v van benne?
Látom Bitdefender, Kaspersky, F-Secure trió a top, bár külföldi PC Worldbe G-Datát hozták ki győztesen, de az meg baromira fogja a gépet úgy tudom...
Szerintetek melyiket érdemes felrakni otthonra, mert ha akad jobb, akkor lecserélem ezt is seperc alatt(#16925) TFSi: komoly...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Daywalkerke #16939 üzenetére
Ahogy nézem enyémben (internet security 2013) ki lehet kapcsolni egyenként is , de ha komplett megoldást nyújt, minek más kiegészítőkkel bajlódni? Tesztben felesleges riasztásokból adott 1-2-t, de én még nem tapasztaltam, csendben a háttérben teszi a dolgát.
-
King Unique
titán
válasz Daywalkerke #16941 üzenetére
Táblázatban valóban azt írják, de nem akarok hülyeséget mondani... Gondolom azért itt is hasonló lehet a helyzet, mint pl. sima Nod AV és SS közti különbségek, egy +tűzfallal AV is jó védelmet nyújt.
ha külön egységekből rakod össze, az úgy hatékonyabb lesz, mintha a gyári komplettet használnád, egységben az erő, v nem? -
King Unique
titán
F-Secure-ban beállításokat le lehet jelszóval védeni, mint az ESET-nél, + írták , h ebben is helyreállító CD létrehozás lehetőség, hol
-
King Unique
titán
Az hogy van, h kb. ugyanazon weboldalak böngészése után ESET karanténja rendesen tellett (beszedett, átmenetileg átjutott védelmén pár vírus és azért rakta karanténba?), riasztott ugrott erre-arra, letiltotta böngészőbe továbblépést stb., F-Secure kézi keresést lefuttatva 1 vírust és 6 kémprogramot talált, amit vsz Eset SS hagyott maga után...de menet közben nem cseszeget, nem riaszt ezzel azzal, tehát lepattan róla minden támadás, h még csak figyelmeztetnie sem kell usert
(#16944) R a y: én csak azt tudom, h nem rossz, de egyik teszten középmezőny, másik külföldi magazinban tesztgyőztes lett, viszont ez akasztja, lassítja legjobban a gépet, weboldalak betöltése is közel 2x annyi idő stb.
-
King Unique
titán
#16946-ra vki
-
King Unique
titán
Aki F-Secure-t használ, annak hogyan áll a vírusdefiníciós adatbázis frissítése, mert nálam vírusdef és kémprogram friss, viszont a Deepguard és a levélszemétszűrés "3 napja", előző 01.28. utóbbi 01.08. verziójú, állapotú, ez normális
-
King Unique
titán
#16974-re vki
+ Felraktam Malwarebytes-ot átvizsgálni rendszert, talált is 4x registry főleg fertőzést, karanténba tette, ezeket el lehet távolítani véglegesen, F-Secure-al nem akad össze a progi, mert látom saját védelmi beállításai, moduljai vannak stb? azért fura, h f-secure-ban is lefutattam már kézi keresést, de ezeket nem találta meg, csak eset ss után talált 1-2 dolgot... -
King Unique
titán
#16983-ra vki
-
King Unique
titán
Előző még áll , kicsit fura nekem ez az F-Secure, kipróbáltam a vírusírtó házi txt file teszt dolgot, emlékszem korábban ESET SS már a mentés pillanatában ugrott rá, ennél meg engedte simán elmenteni, csak akkor visított, ha megnyitottam, de szerencsére azért akkor már felismerte, eltávolította, dolgozik ez rendesen a háttérben, már magam sem tudom,elvileg be van kapcsolva rajta minden
Ez normális, h 2 modolja napok óta nem frissült,másnál is ilyen, aki ezt használja?[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz @matthew@ #17029 üzenetére
Meg gondolom ahány teszt, majdnem annyi fajta eredmény, olyat is hallottam amelyik többet fizet, azt előbbre rangsorolják.
Amúgy tavalyi, idei Chip tesztben volt első helyen FSIS 2013 és teljesítménye is nagyon jó, nálam abszolút nem fogja a gépet.
imént említettek mind jobbak ESET-nél gondolom? -
King Unique
titán
válasz GEPESZ66 #17057 üzenetére
Hát annál még az is jobb
(#17058) TFSi : ha olvassa Chip-et ott a havikód a Nodhoz, az is szinte ingyenes.Lehet akad más free jó AV, pl. Avast se rossz, ahogy láttam.
(#17059) LiLxWaYnEx : ezeket a mintákat honnan lehet leszedni, virtuális rendszerben teszteled, v csak simán felrakod mappát gépre ,azt...
-
King Unique
titán
válasz Brekecs #17100 üzenetére
nem hiába bukott meg a legutóbbi teszteken is...
(#17109) TFSi: nem hinnél, h sokkal jobb lesz majd uolyan hitvány lesz az is
(#17111) bb0t: nálam is volt hasonló a 6-ossal, pörgette procit, lehet tényleg csak beragadt vmi stb., de én meguntam és F-Secure-ra váltottam és most ok-s minden
(#17122) ungawa: sima Nod AV, tűzfal stb. volt fent mellette,talán SS jobban véd.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Ha már több teszten lehuzzák, akkor biztos xar.... tipikus jelenség,h adott gyártók egy részterületen elért sikereken felbuzdulva, átnyergelnek máshova is,de ott már kevésbé jól muzsikálnak, microsoft is oprendszert tud gyártani, vírusírtót nem...
(#17203) dokee78: akkor már mért nem F-Secure-t rakod fel , UPC se teljesen free, csak 3 hónapig, utána 520 huf havonta, de veszed/beszerzed/megkérdet Chip F-Secure havi kódot, akkor az is free és vsz biztosabb védelmet nyújt.
ez a UPC is tipikus példája fentebb említett "részterületeknek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest