Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
válasz bobalazs #26113 üzenetére
Pont olyan, mint a teljes verzió, csak miután lejár a trial időszak(mert nem 1 éves a licenc, pusztán 60-90-120 nap (lapos gyártójaként változó)), megveszed vagy leszeded, mert többet nem frissít. Ha meg szeretnéd venni, akkor vedd, viszont ha nem, akkor meg már most le is szedheted a Norton gyári takarítójával és felteszel valami más védelmi progit.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
mrszitya
senior tag
válasz bobalazs #26420 üzenetére
Nem. Kivétel nélkül, mindegyik AV/IS-nek van kisebb-nagyobb Achilles-sarka erőforrásigényben (is). Egyébként is rettentő szubjektív a megítélésük e szempontból, mivel kb. nincs két egyforma gép/konfiguráció és felhasználó a világon. Nem kizárt, hogy egy monstrébbnak számító cuccot te vagy én takarékosabbnak ítélsz meg, mint a nagy többség.
Mindettől függetlenül a Webroot-ot tudom a figyelmedbe ajánlani, a tesztek és tapasztalatok szerint mostanság (kiemelkedően) a legtakarékosabb AV-megoldás a piacon. Spórolós még például az Avira, az Emsisoft, F-Secure, Norton, AVG is. (Sőt a Comodo is annak mondható.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
válasz bobalazs #28555 üzenetére
Megvan (kilógott a képből, a nagyobb DPI használat miatt), csak az a baj, hogy nálam nem támogatott a valósidejű teljesítménymérés.
Elolvastam a honlapján, hogy mi lehet a probléma, megpróbálom kijavítani:
"Ha egyik meghajtón sem működik a valós idejű teljesítmény (sebesség) kijelzése, akkor ez a funkció az operációs rendszerben került tiltásra. Ezt a Start menü -> Futtatás -> diskperf -y parancsával lehet ismételten engedélyezni (mely után újraindítás szükséges).
Ha a fenti módszer nem vezet eredményre, akkor az alábbi módon lehetséges újra engedélyezni:
Start -> Futtatás -> Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Perfdisk\Performance kulcsot kell megkeresni
A Disable Performance Counters bejegyzés melletti 1-es értéket kell 0-ra állítani
majd a számítógépet újraindítani."Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
addikt
válasz bobalazs #28908 üzenetére
Hitmanpro alert, mbae, emet.
renard: host fájl-t nézd meg.
TheProb: lassan mindegyik programnál figyelni kell, hogy mit kínál még fel, még a java/flash frissítő is. A next-next-finishről le kell szokni különben egyre többször szívatnak meg. Unchecky-t ha felteszed az segít, a legtöbb ilyen pipát kiveszi neked, én szeretem.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
kivlov
aktív tag
válasz bobalazs #29338 üzenetére
Máshoz is van promo bár kezdem azt érezni nem véletlen van promo mert ezért pénzt adni
Van alternatíva pl ESS, emsisoft, 360 is ebből utóbbi kettőben is bd motor
Biztos jó hogy fogja a gépet hiszen ezba dolga azért vesz az ember drága gépet hogy egy ingyenes av elvigye a gép 30% át -
kivlov
aktív tag
válasz bobalazs #29351 üzenetére
Avast régebb óta tudja ezt de csak példaként... Mellesleg ha valami komolyabb gond van én jobban szeretem usbről indítani mert akkor biztos mindent le tudok írtani...de elismerem átlagos usereknek ez jó opció ezért szoktam avastot tenni oda ahol kevésbé értenek a géphez persze pup és megerősített módban mert így már hatékony is ....
-
t72killer
titán
válasz bobalazs #29650 üzenetére
Érdekes olvasmány! "On site assembly in Turkmenistan xxx CHF" - ez elég sokat elárul a gyártó és a vevő lokalizációjáról... Nem mellesleg a türkmének tudtommal elég durva diktatúrában élnek, szép, hogy a nyugat így támogatja őket...
Most néztem, a youtube már kódolva van, de ezzel sokra nem megy az ember, ha a többi oldalt titkosítatlanul nézi. A man-in-the-middle attack ellen csak egy vpn csatorna véd meg, a hárombetűs szervekkel szemben meg az sem, lévén akkor feltörik/hivatalosan belenéznek a szerverbe.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
stingy2
senior tag
válasz bobalazs #29650 üzenetére
pl ezért is írtam régebben, h a leghatékonyabb vírusirtó a Common sense.
ezt(is) simán megfogta volna , hiszen flash playert csak adobe oldalról telepítünk vagy auto update-el, vmint a flash mérete kb.18 mb, nem 1,5...ezen kívül a képen látszik, h az explorer is dobja az üzenetet, h "flash-player-exe. is not commonly downloaded and could harm on your computer" (na most ha a flash nem commonly downloaded, akkor semmi)
akinek ennyi után sem gyanús, azon más víruskergető sem nagyon segít.
java-nál szintén érdemes óvatosnak lenni, a sérülékenységei miatt előszeretettel használják fertőzésre.
(emet-be alapból beteszi a msft a védett appok közé)ezzel nem azt mondom, h nem kell víruskergető, csak azt, h sokkal kiseb a jelentősége mint sokan gondolják.
a legfontosabb az összetett, több rétegű védelem, hiszen pl. noscript megvéd a rosszindulatú scriptektől és pl. az xss-től is. ha bekerül a gépre vmi csúnyaság, akkor még mindig megvédhet, pl az emet, mbae (bár itt úgy tudom fizetős, ha tetszés szerinti sw-t akar védeni a user) attól, h ott bármi károsat is csináljon.
a common sense meg egyenesen csodákra képes, ha használjákINTJ
-
t72killer
titán
válasz bobalazs #36247 üzenetére
Komoly. Noigen, profik által fejlesztett kártevők ellen egy egész más szintű védelem kell. A gond az, hogy a forráskód már a "piacon van", és a legutolsó p0rnóoldal vírusszerzője is építgetheti belőle a crypto-dropperét.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
-
blattida
nagyúr
válasz bobalazs #37307 üzenetére
Ha csak 1 sec késést okozott a böngésző indulásában, az minden, csak nem jelentős lassítás, szerintem. Amúgy is abszolút konfigfüggő, hogy éppen melyik program hogyan fog viselkedni és hatást gyakorolni az adott rendszerre. Van, akinél a Kaspersky gyors és problémamentes, míg a 360tse meg döcögőssé teszi a számítógépet. Az, hogy általában mi szokott lenni, nem azt jelenti, hogy mindig, minden körülmények között az lesz a helyzet.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
daimonion
senior tag
válasz bobalazs #37487 üzenetére
Bocsi kicsit pontosítanám amit írtál , mert lehet hogy félreérti egy két ember mikor olvassa. de a külsős fejlesztésű tűzfal a glassvire csak a 360 total securityhez érhető el a tools menüben a 360 Essentialhoz nem .Igaz a glassvire oldaláról le lehet tölteni de az más dolog.
-
daimonion
senior tag
válasz bobalazs #37506 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ez nem különálló tüzfal hanem a windows andvanced firewall funkcióit rakja egy jól kezelhető felületre ..Más szóval a Windows saját tüzfalának beállításait jeleníti meg "emészthető" formában.
/ De ha nem jól írtam kéretik kijavítani a szakik által /
-
-
blattida
nagyúr
válasz bobalazs #37511 üzenetére
Egy önálló tűzfal maximum a kimenő forgalmat fogja automatikusan engedélyezni, de azt is csak automatikus módban, azaz fehér lista alapján, egyébként nem. Alap esetben interaktív szokott még lenni az alapértelmezett mód, de akkor meg kérdeznek, gyakran igen sokat.
Minden valamire való tűzfalban van tanuló mód, amit persze csak rövid ideig ajánlott használni, főleg, ha nem vagyunk biztosak az adott rendszer biztonsági állapotában.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest