Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz King Unique #4519 üzenetére
Nálam tökéletesen megy 64 biten az ESS. Minden zöld. Hiba nélkül.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
válasz King Unique #4521 üzenetére
aha, újságossal használom én is, sztem mindig a felhasználó a gyenge láncszem, mondjuk nem árt állítani rajta mert alapból elég érdekes hogy a kiterjesztett heurisztika meg a veszélyes alkalmazások keresése mindenhol üres, nincs pipa, ezeket nem árt bepipálni, nálam a tűzfal interaktív módban van
Szóval azért faszán beállítva nem szar az eset, egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Roxbury
őstag
válasz King Unique #4549 üzenetére
Most nálam is beindult.
Jobb annál sokkal, mert ez egyszerre 8-9 helyről gyűjti a post-okat.
Az újságos kódokat én erről a helyről [link] szerzem immár kb 3 éve. 4 vagy 5 újság havi kódjait rakják be minden hónapban, pont ezért kicsi az esély, hogy megszűnik a dolog, mivel több lábon áll.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #4558 üzenetére
Én megmondom neked az őszintét melyik a legjobb,találd meg,kipróbálod melyik milyen és kiderül...
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #4562 üzenetére
Hát nálam az ESET/Kaspersky/Norton/Avast programok eddig tökéletesen mükődtek,AVG is remekül sikerült,továbbá F-securera leszek még kiváncsi.Többet nem tudok mondani én úgy szoktam tesztekben (av com..)-on 1-5 Av-t kipróbálom és ami bejön azt használom...
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
deter
aktív tag
válasz King Unique #4600 üzenetére
Melyik oldalakkal van konkrétan probléma? Néhány helytelenül megírt oldal valóban rosszul jelenik meg a Operában, antivírustól függetlenül. De ha általánosnak mondhatók a fenti problémáid, tehát elég gyakran jelentkezik, akkor elképzelhető, hogy eset a ludas. Nálam, ahogy írtam, hibásan jelenítette meg az oldalakat a böngésző ESS 5 béta mellett.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz King Unique #5693 üzenetére
Szerintem a megadott fájlokat csak akkor tudod bemásolni, ha az önvédelmét kikapcsolod!
Gondolom védi magát a program, hiába a rendszergazdai jogosultság. Próbáld ki, és aztán teszteld a külső vinyókat. Lehet a bemásolandó dolgok valamiben másak a gépeden lévőknél![ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
BigManus
addikt
válasz King Unique #5693 üzenetére
Csökkentett módban indítsd a rendszert, majd másold be a fájlokat és írd felül a benne lévőket.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
válasz King Unique #5696 üzenetére
Én Linuxot használok...
-
félisten
Nem pont ezzel, de szintén USB-s a történet, nevezetesen W7 telepítőt hoztam volna rászre, hogy pendrive-ról lehessen telepíteni. Ehhez nem kell más, csak a W7 parancssora, mindent a megszokott módon csináltam (Vista óta több mint 100x, szóval rutinból), rendben le is zajlott mindent, de nem bootolt be róla a gép. Gondoltam a pendrive-ra ráférne egy lassú formázás, megint a szokott módszer (kiegészítve a lassú formázással), megint minden rendben lezajlott, megint nem indult a gép a pendrive-ról...
Fogtam kilőttem az ESEt-et, megint végigzongoráztam a parancssoron és lőn csoda már indult is a pendrive-ról a masina...
Ebben az a durva, hogy amikor kiadtam azt a parancsot, hogy az indítókódot "égesse rá" a pendrive-ra, az hiba nélkül megtörtént, successfully volt minden, nem adott vissza hibakódot a parancs és mégsem került fel az indítókód, mert valamit az ESET belemókolt, anélkül hogy értesített volna bármiről is....
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
T_Stark
őstag
Nálam az ESS 5.0.93.7 is művel bajt az USB-s kártyaolvasóval.
Alig akarja felismerni, meg megnyitni. Dög lassú az egész.
Ha kijelentkezek és vissza, úgy hogy közben bedugva hagyom a kártyaolvasót, akkor jó.
Először azt hittem az SD kártyám vagy a kártyaolvasó döglődik, de nem, az ESS a hibás.Más:
Tudjuk ugye hogy az új Panda Cloud-ban lesz tűzfal is. Azt nem tudja valaki, hogy ez az ingyenesben is benne lesz-e, vagy csak a fizetősben?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz King Unique #5703 üzenetére
"Bár még a pendriveról bootolást nem próbáltam ESET mellett,de azzal nincs is gond..."
Hát ott nem is lehet gond, azért a gép bekapcsolásától azonnal nem véd semmi...Próbáld meg a külső meghajtót a kivételek közé tenni, USB-s eszköz csatlakoztatásakor mindig dob egy ablakot, hogy átvizsgálja/majd később figyelmeztessen/beállítások, hátha akkor "békénhagy" és megszűnik ez a hiba...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
AmigaFan
aktív tag
Nem vagyok ESET felhasználó már rég óta, és mivel mások gépén rossz tapasztalatom van vele, nem is igen leszek. Csak egy példa: a sógorom gépén ESET mellett nem kevés "okosság" került a gépre! Mikor szólt, hogy valami nem az igazi a win működésében, akkor nézegettem mi lehet, végül mivel látszatra nem találtam semmit, lekaptam a kergetőt, és feldobtam rá egy Panda Cloudot, ami azonnal köhögött, hogy gond van, majd full scan. Igen meglepődtem, hogy 43 kártevőt takarított le a gépről, amik az ESET mellett vidáman elvoltak.
Most is ezt a gépet nyúzom tesztelés miatt, de amióta legyalult róla a panda mindent, azóta rendben van a gép. Csekkoltam még Avirával, meg Trustporttal is, de már egyik sem talált semmit. Most szépen teszi rajta a dolgát a Panda, meg a PcTools fala, és hasít a gép.
Én ezek után nem is vagyok hajlandó fizetni védelemért, mikor az ingyenes megoldások tökéletesek otthonra.Ja, és külső vinyó csatlakoztatásánál sem volt gondom se Pandával, se Avirával, se Trustporttal.
[ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
AmigaFan
aktív tag
válasz King Unique #5717 üzenetére
Szerintem ezt az infót oszd meg az ESET topik lakóival is, gondolom örülnek majd neki!
Imi1981@ Mókolt XP-re is felrakhatod az MSE-t, nem lesz semmi gond belőle, legalábbis amelyikre én raktam azzal nem volt. Ha meg a lassú formázás nem ment, akkor tuti a vinyó hiba! Próbáld meg valami disk doktor progival, hátha bejelöli rajta a hibás szektorokat! Mert ha így oda ír valamit, az onnan bukó, és ráadásul meg ha valami fontos rendszerfájl kerül oda, akkor összeomlik a win!
Amiga Forever...
-
HZoli87
veterán
válasz King Unique #5720 üzenetére
Már van újabb megoldás, egyetlen egy fájlt kell csak felülírni. Többszöri újraindítás után is hibátlanul működik nálam.
A legfrissebb HDD-s hiba javításáról szóló levelünk a következő (ez eddig minden hibás gépen működött):
"... Kérem, tömörítse ki a merevlemezére egy Ön által létrehozott mappába a http://files.sicontact.hu/usbfix.zip linken található fájlt. Indítsa újra a számítógépét csökkentett üzemmódban (ennek kiválasztását az F8 billentyű többszöri megnyomásával érheti el közvetlenül a számítógép bekapcsolása után, amikor a memória ellenőrzésre kerül és a merevlemezek kilistázódnak). A csökkentett módú indítás után kérem másolja be a kitömörítésre használt, Ön által létrehozott könyvtárból az ekrnAmon.dll fájlt C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ vagy ESET NOD32 Antivirus mappába, majd indítsa újra a gépet. ..."
-
HZoli87
veterán
válasz King Unique #5722 üzenetére
Nem Ő, de ha megnézed amit linkeltem (ekrnAmon.dll), akkor láthatod hogy tegnapi dátum található a digitális aláírás alatt. Vagyis még nem létezett ez a megoldás, amikor te segítséget kértél tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #16928 üzenetére
Képesség tekintetében egy szinten vannak , hiába megyünk bele a témába , úgy is te döntesz ismerkedj meg velük és rájössz melyik az igazi . Mindhárom terméknek van gyenge pontja ,de ami biztos ESET-nél jobbak .
Nem akarok most belemenni a témába 10 órám volt ma nem bírok pislogni se . Látogass el hivatalos weboldalukra és olvasd el a termék ismertetőt .(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz King Unique #16940 üzenetére
Kösz a választ, már csak az az egy kérdés, hogy a sima F-Secure Antivirus is ad-e védelmet a böngészőnek is vagy azt csak az Internet Security verziója adja? itt egy összehasonlító táblázat a 2 verzióról, ez alapján(én legalábbis úgy veszem ki), hogy a sima antivírus verzió nem védi a böngészőt, erről ki mit tud? Ezt is csak azért kérdezem, mert ha a böngészőt csak az internet security verzió védi akkor mindenképp azt tenném fel és a tűzfal+antispam+szülői felügyelet funkciókat kikapcsolnám rajta, de ha a sima antivirus verziója is védi a böngészőt akkor csak azt tenném fel mert akkor azon nem kéne semmit kikapcsolni.
Itt van akkor az f-secure weboldalán lévő összehasonlító táblázat:[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz King Unique #16971 üzenetére
Nem üti.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz King Unique #16973 üzenetére
Alapos, ma már nem kell mindenből külön programot keresni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Qasam
aktív tag
válasz King Unique #17012 üzenetére
Szia! Nem minden modulja frissül naponta, mint ahogyan a Nod-nak sem. Az pedig, hogy nem ugrik rá mindenre azért van állítólag, mert az F-Secure politikája szerint az a vírus amelyik fut. Ezt a kérdést már én is feltettem itt a topicban ezt a választ kaptam rá. Használom én is pár hónapja egyik gépemen és szerintem az egyik legjobb a piacon. Üdv
-
@matthew@
őstag
válasz King Unique #17028 üzenetére
Tudtommal az is jó védelem, bár a "top" az a BDIS, KIS tesztek alapján. Én mind a 3-at próbáltam, de BD 3 nap után távozott, FSIS 2 napig bírta, KIS 1 évig, az első 2 nagyon lefogta nálam a rendszert, meg BD néha ki is kapcsolt, ami 2012-es verzió bug volt, az F-Secure meg csak fogta a gépet. KIS meg 1 év barátság után hagyott cserben és lefagyasztotta a gépet indításnál, de ilyennel meg még egy fórumon sem találkoztam h másnál előfordult volna. Úgyhogy a FSIS is jó védelem
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz King Unique #17030 üzenetére
ESET-et sosem kedveltem, de gépterhelés szempontjából ha jól tudom jól van optimalizálva.
R a y: Arról én is hallottam h Win8-on jól megy, bár ott is akadt 1-2 probléma pár helyen, de kevesebb mint régen. Én is beruháztam Win8-ra bár csak azért mert jó ára volt, majd ha az lesz fent a gépen, akkor a BD-t ki fogom próbálni
Matthew 24:42
-
Qasam
aktív tag
válasz King Unique #17030 üzenetére
Igen, valóban első helyen hozták az F-Secure-t, bár a cikkben azért megemlítik, hogy a védelmet illetően a Bitdefender azért jobban szerepelt. Az egyéb tulajdonságokat összesítve lett első az F-Secure. Mindenesetre nem vitás, hogy mindketten a legjobbak között vannak.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #17088 üzenetére
"Csúnya" oldalon található linkekből.
Összegyűjtöm , víruskeresést indítok a mappán ,kihagyott mintákat futtatom , malwarebytes eredményt felrakom ide.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #17090 üzenetére
Konkréten a futtatható állományt töltöm le (.exe) , maga a fertőzést .
"Kingsoft 0/100 o.o "
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
bb0t
senior tag
válasz King Unique #17123 üzenetére
Én se akartam tovább bajlódni vele, meg talán valóban túl nagy az erőforrás igénye egy régebbi géphez, így lecseréltem én is. Most úgy néz ki jó minden, de kiderült közben, hogy a sweetiam is cseszekedett. -.-' Nem baj ez az eset még inkább elvitte az ismerősömet új gép vásárlás irányába, amire már hónapok óta próbálom rávenni.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
dokee78
félisten
válasz King Unique #17210 üzenetére
Jó lenne az F-secure,de nem tudok kódot hozzá,nem veszem a chipet régóta.
-
netpeti98
addikt
válasz King Unique #17242 üzenetére
Lehet még az ESET szóba jöhet váltáskor, csak erről sajnos sok negatív kritikát hallottam. Bár jól beállítva lehet más a helyzet.
Mielőtt bármit is kipróbálok élesben érdemes teljes rendszermentést csinálni ha nem jönne be az új védelem vagy elég a saját eltávolító programja?Szerk.: Amúgy nem járkálok veszélyes helyekre, jelenleg warez program sincs gépen és semmi furcsaságot nem tapasztaltam, ami vírusra utalna. Az MBAM gyors keresés pedig naponta lefut.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz King Unique #17244 üzenetére
Az eltávolító programot arra értem hogy ha mondjuk felkerül az F-Secure vagy ESET, de valamiért nem vagyok vele elégedett akkor az uninstall-t elég elvégezni a program saját uninstall programjával vagy érdemes visszatölteni egy korábbi az AV telepítése előtti lemezképet? Régebben olvastam hogy az 1 rendszertelepítés/1 AV ajánlott, új AV előtt érdemes tiszta lappal kezdeni.
Igen az a születési év.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz King Unique #17311 üzenetére
Igen. én is kivettem az auto indítást, nehogy összeakadjanak.
14 nap után magától átáll a free verzióra? -
szaki26a
aktív tag
válasz King Unique #17754 üzenetére
Boven eleg a win 7 tuzfala. Biztonsagi szempontbol egy se tud tobbet nala. Win defendert en kikapcsolom mert erezhetoen megfogja a gepet foleg az i/o muveletek 80 seces kesleltetese nagyon sok.
-
szaki26a
aktív tag
-
szaki26a
aktív tag
válasz King Unique #17780 üzenetére
Combofixet probald a http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/
A forumon kaphatsz segitseget a log alapjan.
Ez is segithet
http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ -
L7wy
őstag
válasz King Unique #19037 üzenetére
Comodoból 2 nap múlva jön elvileg egy jobb verzió, azt én megvárnám.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
micafighter
nagyúr
válasz King Unique #19037 üzenetére
Szerintem törölhetöek. Pure szintű védelmet nem találsz szerintem free-ben, bár attol függ mennyi funkciót használtál belőle. A védelmet le lehet váltani egy av+firewallal (ingyenes av az avast, avg, firewall pedig comodo vagy zonealarm) a password managert meg helyettesitheted lastpassal (ingyenes azis)
-
Qasam
aktív tag
válasz King Unique #19087 üzenetére
Szia! Jó, hogy említed ezt a Yontoo nevű valamit. Két napja arra értem haza, hogy a Kaspersky bőszen küzd valamivel (Fejlett vírusmentesítés újraindítással stb.), 17 kártevő detektálva. Feleségemnél volt az említett laptop és a "mindenre rákattintok" dologból lett a baj. 10 db. hülyeség programot töltött le a Yontoo. Ezután a Firefox minden megnyitás után kiírta, hogy gyanús adatforgalmat észlel. Nem vacakoltam vele újraraktam a gépet és vége lett a történetnek. Szóval érdemes vigyázni vele! Üdv
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #19093 üzenetére
Egyáltalán nem lassít ,2014 verzióknál - 30% gépterhelés érzékelhető .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #19103 üzenetére
Észrevehetően ( 30%)-al kevésbé terheli a rendszert , gyors bootolás;scan .
PC Tools security portfolio to be retired on May 18, 2013
Symantec will retire the PC Tools Security portfolio (PC Tools Internet Security, Spyware Doctor and Spyware Doctor with Antivirus) on May 18, 2013.
This activity will not impact PC Tools Utilities products. We are retiring the PC Tools Security portfolio as we focus on streamlining our product range to provide fewer, better solutions for our customers. As an alternative to your PC Tools Security solution, Symantec recommends the award-winning, new Norton Internet Security. It provides you with powerful internet protection, no matter where you go or what you do online – and we have special offers available to our existing PC Tools Security customers.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #19105 üzenetére
Érdemes? Ilyen kérdésre válaszolni szubjektív , kinek mi a véleményre róla . Mindenestre ha a Kaspersky probléma mentesen fut , nem érdemes váltani . Annyiban különbözik az F-Securetől ,hogy részletesebb beállítási lehetőségei vannak ,további információt a G-Dataról a hivatalos oldalukon megtalálsz , Windows 8 kompatibilis .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #19111 üzenetére
Igen csak én kaptam,köszi . Nem ilyen téren tanulok hanem környezetvédelem-vízgazdálkodási technikus vagyok/leszek , aztán mérnök .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Gaberking
senior tag
válasz King Unique #19245 üzenetére
3-3 gépes licenszek
-
blattida
nagyúr
válasz King Unique #19245 üzenetére
A Pure védelmi szempontból semmivel sem több, mint az IS, csak a kiegészítő szolgáltatások szempontjából áll jobban.
Gaberking
Adatbázis alapján a BD, proaktív szempontból viszont a Kaspersky a jobb, egyébként pedig ki kell próbálni és amelyik jobban beválik, azt kell használni.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
netpeti98
addikt
válasz King Unique #19304 üzenetére
100%-os védelem nincs. Ha jól értem el kell indulnia a Java applet-nek a böngészőben, ami letiltott vagy manuális Java indítás esetén nem történik meg. A másik, hogy UAC mellett a registry módosításnál kérdez az UAC, hacsak nem valami hibát használ ki.
Üdv netpeti98
-
t72killer
titán
válasz King Unique #19306 üzenetére
"Tehát ha böngészőben van adblock, noscript, egy jobb vírusírtó, + UAC is be van kapcsolva, akkor leginkább már csak user error lehet a gyenge láncszem."
Ez kb így van. Kiegészíteném még azzal, hogy minden rendszerkomponens frissítve legyen (OS, böngésző, bővítmények). Nekem így néz ki, és még úgy is nyugodtan alszom, hogy a nejem jópár oldalon engedélyezte a javascriptet.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
BigManus
addikt
válasz King Unique #19313 üzenetére
Kiegészíteném egy lényeges dologgal.
- Korlátozott hozzáférésű fiók alól való géphasználat.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #19387 üzenetére
ESET-nél jobban fogja akasztani a gépet de annyi nyugtasson nagyobb biztonságban leszel , igaz a biztonság fogalma alatt a felhasználó is kulcsfontosságú .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #19387 üzenetére
Azt nem tudod ,hogy a PCW a továbbiakban is add kulcsokat G-Datahoz vagy csak 1x alkalom ?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Politika
- Projektor topic
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest