Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Kékes525 #27448 üzenetére
Üdv, hallottam olyan programokról melyek célja hogy emelt díjas sms-ekkel szívja le az ember egyenlegét, úgyhogy ha egy ilyet megfog akkor már megérte telepíteni egyet, és itt nem beszélek arról, hogy esetleg egy gyengébb hardveren csökken a komfortérzet használata esetén.
-
stingy2
senior tag
válasz Kékes525 #27731 üzenetére
egy védelmi rendszer részeként szvsz az MSE bőven elég, mint víruskergető.
én pl évekig Comodo+MBAM-ot használtam ,de kb 1 hónapja szinte csak Msoft saját védelmi programok vannak (+az MBAM Pro-t fennhagytam, mert ki van fizetve).
Most a Win saját tűzfala van (kiegészítve w8firewall controllal a kimenő forgalom szűrése miatt), MSE, meg EMET 4.1. Őszintén szólva az volt az utolsó csepp, h a comodo 6-ról 7-re váltás nem sikerült problémamentesen, majd a 6-ot nem tudtam visszatenni...és win reinstall lett.azóta mikrofos védelem van, és ezzel se kaptam semmit eddig, és talán érzésre még simábban is fut a rendszer.
annyit azért hozzátennék, h szerintem védelem esetén nem csak annyi a lényeg, h felteszek egy internet securityt,aztán mehet a warez. egy komplex védelmi rendszer részeként viszont a msoft saját programjaival is simán lehet létezni rázósabb környezetben is.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Kékes525 #27759 üzenetére
Felejtős termék ,mivel az MBAM teljes mértékben túlszárnyalja a SA képességeit.
(#27758) stingy2
Felhasználói igényektől függően mindenki azt használ amit akar . Ha te úgy érzed így biztonságban vagy akkor használd egészséggel ,viszont azt sose fogom megérteni ->ha létezik jobb alternatív "ingyenes" védelmi megoldás ,miért nem azt használják az emberek? Most utalhatsz arra ,hogy esetleg felmerülhetnek "bugok" de én még nem találkoztam egyel sem ,amely a felhasználót nagyon is érintette volna ......Picit fogd vissza magad ,mert aki egy CLT tesztet se tud lefuttatni .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
sklopp
őstag
válasz Kékes525 #28037 üzenetére
Kösz a válaszod. Természetesen csökkentett módban végeztem a keresést. Sajnos a rendszervisszaállítás hiába volt aktiválva, + a Revo Uninstaller is csinál visszaállítási pontokat, de ez az átok törölte mindet, tehát nincs hová visszaállítani. Valami friss dolog lehet ez a szemét.
-
Amur
addikt
válasz Kékes525 #28850 üzenetére
adgard adblocker mint bővítmény, vagy adgard for windows alkalmazás? Ez utóbbinál írja hogy gyorsabb oldal betöltés a másikhoz képest.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
stingy2
senior tag
válasz Kékes525 #28854 üzenetére
5x mértem le a linkelt oldal betöltődését Adblock plus mellett (5 lista van betöltve). Az átlag 2,9 mp. leglassabb:4,08mp, leggyorsabb 1,9mp.(előbb az órát indítottam, utána kattintottam a linkre, ezért 0,1-0,2 mp-el még jobbak is lehetnének az adatok). Szóval ilyen esetben nem biztos, h teljes mértékben az adblock + a hunyó...hopp megelőztek
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
Krystal_s
addikt
válasz Kékes525 #28834 üzenetére
Kipróbáltam az Adguard AdBlockert. Nagyon átlagos használat mellett lehet valakinek elég, de pl olyan oldalaknál, ahol sok a felugróablak, ott teljesen elvérzett. Lehet szabályokat létrehozni, de az sem volt elegendő. Nem tudok olyan kiegészítőről, ami az ABP-t pótolni tudja, pedig egyre jobban lassítja a böngészést. Igazából nem a bővítmény lassít (tudomásom szerint), hanem a hozzáadott listák, amik egyre nagyobbak, főleg az EasyList (mióta összevonták a Fanboy's listával). A Hufilter kevés nekem, ezért mindegy, hogy AB Plus, vagy Edge.
-
blattida
nagyúr
válasz Kékes525 #28869 üzenetére
'. Én konkrétan a legális működés miatti tevékenységekről beszéltem, egyéb vonatkozásban nincs értelme beszélni róla, mivel a Te felvetésed szerint bármelyik program, bármikor végezhetett furcsa vagy kérdéses tevékenységeket.
2. Arra, hogy a felhő alapú viselkedés elemzés, információgyűjtés és szűrés nem titok, hiszen egyrészt, az előbbi rész mindenképp használatban van, ha pedig csatlakozol a 360 netes közösségéhez, azzal hozzájárulsz az utóbbi dolgok cloud alapú felhasználásához.
Nem úgy gondolom, hanem a biztonsági tevékenységük miatt eleve alkalmasak ilyen feladatok ellátására is és csak etikai kérdés, hogy az összegyűjtött adatokat mire használják fel.
Amúgy az egész kérdéskör olyan, mintha valakinek, akinek van otthon valamilyen kése, azt mondanánk, hogy ő bűnöző azért, mert van kése.
Nem maga az eszköz a rossz vagy ártalmas, hanem az esetleges felhasználási módja, ez utóbbi azonban, jelenleg, csak puszta feltételezés.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Kékes525 #30144 üzenetére
Ez a ramot használó kártevő dolog azért már nem teljesen új keletű. Többek között ezért is kell olyan védelmi programot használni, amely képes a memóriát is rendesen ellenőrizni/felügyelni.
A cikk címe meglehetősen hatásvadász, többek között azért is, mert az igazán alattomosak nem memória alapúak...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Kékes525 #30701 üzenetére
Oké, félreérthető volt a válaszom. A hpa egy ingyenes alkalmazás, amiért semmit sem kell fizetni, a hp viszont fizetős s mivel a hpa találatait csak a hp-vel tudod eltávolítani, ezért kell fizetnek a hp-ér.
A hpa 3 változásai miatt valóban szükséges a hp licenc, amennyiben az általad is említett exploit védelmet is szeretnéd kihasználni, de ez azért van, mert az az összetevő a hp-n alapul.
Nincs közös licenc.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
t72killer
titán
válasz Kékes525 #30755 üzenetére
Elvileg az "FFFFFFFF" az igazi, a többiek bizonyos dolgokat nyitvahagyhatnak. (tunnel, nontunnel)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
blattida
nagyúr
válasz Kékes525 #30801 üzenetére
Ha a WASAPIHost64.exe valóban a webkamerádhoz szeretett volna hozzányúlni, akkor az finoman fogalmazva furcsa, hiszen ahhoz az égadta világon semmi köze, még akkor sem, ha egy .cue fájl a szülő.
-
Tetete1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest