Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
NvidiaRTX #78665 üzenetére
Ahogy a magyar közmondás tartja:
'Ahány teszt, annyi szokás!'
Nem tudom, hogy a BD-nek van-e tesztverziója, de mielőtt megvennél bármit is, érdemes kipróbálni! Azt is érdemes átgondolni, hogy melyik verziót használod, ami ténylegesen kielégíti az igényeid! Nekem is vannak pl. olyan progik, amik csak azért nem, mert 'nem szimpatikusak', 'testhezállók'.
Elárulom, hogy ezek közé tartozik a Defender is!!!zazenke: Dobozában, eredeti csomagolásban tárolt USB-s HDD nem jó?
Ezen kívül Hasleo-val csinálok 2-3 hetente rendszermentést, szintén külső SSD-re... -
UserX
addikt
válasz
NvidiaRTX #78663 üzenetére
Tisztelettel gratulálok, megúsztad a ransomware-t és az újratelepítést is!
Amúgy a VirusTotal szerint teljesen rendben van a file!
Én azért ezek után nem merném telepíteni!!!
Idegesítő egyébként, hogy egyre inkább converter progikat kell használi!Jó-jó, tudom, hogy vannak online converterek is, de azok meg szerintem az adatokat is lopják!
Valamit valamiért!
Lehet, hogy ezért megköveznek, de én továbbra is maradok a 3rd Antivirus programoknál, az ésszel netezésnél, a biztonsági mentés készítésére külső adattárolóval és a felhőben, az 1-2 hetente történő EEKT, NPE, KRT futtatásnál...
Mindezek ellenére pár hónapja nekem is majdnem feltörték az MS fiókomat!!!
A Scammerek ma már nagyon ügyesek, és akárhogy is, egy lépéssel a vírusírtókat gyártó cégek előtt vannak! -
UserX
addikt
válasz
fekete.puma #78513 üzenetére
Szia!
Kösz a választ!
Nem tudom, hogy a 'legjobb'-e, én mindig is ezt használtam! Gondoltam már rá, hogy megveszem az LT-t, de azokkal a licencekkel csak befürödtem eddig...
1. Az 'Outpost' megszűnt
2. Az MBAM meg 'elsz@ródott'...
Az akciókra különösebben nem kell vadászni, azok jönnek (legalábbis eddig) folyamatosan, 'maguktól'.
Ha jól tudom a Kaspy is ezt építette be a programjaiba, némileg módosítva...
A jelenlegi így néz ki, úgyhogy nem fáj a fejem:Tehát, majd ha jön a Mikulás és addig nem történik semmi, kezdhetek agyalni!
Szerk: Genesist: a Google jelszókezelés hanyagolása szuper ötlet!!!
-
UserX
addikt
válasz
fekete.puma #78511 üzenetére
+1
A KeePass-ról mik a vélemények? Tegnap ajánlottam egy isminek...
Én Sticky Premioum-ot használok, de még mindig volt eddig promo, így nem fizettem érte egy fillért sem...
Cs1csó - val is egyettértek, hogy nem biztonságos, de b-ul kényelmes...
Az '1234'-nél még mindig fényévekkel jobb! -
UserX
addikt
válasz
Jack Oneill #78486 üzenetére
Arra én is nagyon kíváncsi lennék, hogy lezso6 kollégának miért nem jött be az ESET és ilyen gyorsan kukázta???
Jack Oneill: Én kb. 2 hónapja használom, semmi gond vele, csak ajánlani tudom! -
UserX
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #78398 üzenetére
-
UserX
addikt
válasz
szabeska #78343 üzenetére
Sajnos nem igazán vicces ez!
ESET + jelszókezelő + ésszel netezés + VPN + NO FB + stb.(pl.: 25 év felhasználói tapasztalat) mellett (ha visszaolvasol), nekem is 'majdnem' úszott a MS fiókom!!!
Igaz, én már 'igyekszem' nem warezolni és másoknak is ezt ajánlom!!!savior: Az online bankolással hogy állsz??? Én legelébb ott módosítanék mindent!
-
UserX
addikt
válasz
ledgeri #78332 üzenetére
Köszi!
Csinálok egy új címet a tanácsodnak megfelelően!!!
Kicsit lehiggadtam, hogy 'csak' a 'fejem mellet ment el a golyó'....
Egyébként véleményed szerint pontosan milyen adataimat szereztek meg, hogy eljutottak a 2FA mailes azonosításig???
Hogyan (leírtam a felhasználói szokásaimat)??? Elképzelhető, hogy a droid a 'hunyó'??? -
UserX
addikt
válasz
ledgeri #78330 üzenetére
Köszönöm a gyors, alapos választ és a tanácsaidat!
Éreztem, hogy kavics (kő) van a cipőmben!
Azért én sem most jöttem a 6.20-al...
1. A jelszavaim nem '1234', azokat én sem tudom, mivel
2. természetesen használok jelszókezelőt!
3. Mindenhová más a jelszavam!
4. Nem adom ki senkinek a jelszavaimat, még családon belül sem!
Annyi 'rendkívüli' történt a mail előtt kb. egy órával, hogy orvosnál vártunk a fiammal és az Androidos droidon beírtam a jelszókezelő mesterjelszavát, hogy megnézzek egy oldalt...Nem nyilvános WiFi-re csatlakozva persze. Szóval lehet, hogy a teló a hunyó, azon Dr. Web van, most lefutattam egy teljes scan-t, de nem talált semmit! Az MS- és a Master Password-öt megváltoztattam.
Ha van még egyéb tanácsod, természetesen szívesen veszem!
Félelmetes, hogy ennyi és beüt a crach, pedig még csak FB-m sincs!!! -
UserX
addikt
Sziasztok!
Ezt mennyire kell komolyan venni???
Én ebben az időpontban biztosan nem próbáltam belépni az MS fiókba!!!
Most ránéztem, semmi anomália...EEK, KAVRT, NSE lefuttatva, szerintük tiszta a gépem... A PIN kódot megváltoztattam, módosítsak még valamit?Előre is köszi!
-
UserX
addikt
Úgy nézem, hogy a német MM-ben megszűnt az ESET habzsi-dőzsi...
-
UserX
addikt
válasz
kiváncsi f.. #78135 üzenetére
Német 'lakcím' kell csak hozzá!
-
UserX
addikt
válasz
szaboi6512 #78071 üzenetére
Köszi, ezt tudtam.
A kérdés az, hugy újításokat tartalmaz-e?
Köszönöm!
riki:
A másik alternatívám nekem is a Webroot lenne. Itt bagóért hozzád vágják:
[link]
Innen vettem a Dr Web-et is és működik...!!! -
UserX
addikt
Sziasztok!
As ESET Security Essentil-nak van próbaverziója? Hol érhető el???
Azt vettem meg a német MM-ben, szeretném kihasználni a próbaidőszakot is (addig nem aktiválom), de ez jött le:
Előre is köszönöm! -
UserX
addikt
Hát nem volt mit tenni, bezsákoltam 13 ejuróért 1 évre ESET-et, 1 eszközre. Így elsőre minden ok, elindulnak a BF-ek is! Azt nem mondtátok, hogy van 30 napos próbaverzió is!
Végül is arra az időre emlékeztet, amikor 'járattam az újságot'!
1 hónap után azért még lehet, hogy megnézem, hogy az EA és a Dr Web jutottak-e dűlőre... -
UserX
addikt
Dáragíj Táváriscsi!
Sajnos én gondoltam rosszul, nem a Dr Web nem szereti az EA-t, hanem pont fordítva!!!
Orosz fórumokon sokan panaszkodnak hasonló problémákra, minden BF-el kapcsolatban!
Találtam egy ilyet, de nálam ez sem működik:'Elvtársak (
), ma a víruskereső szoftver támogatására írtam ugyanezt a BF1 problémát. MŰKÖDŐ megoldást adtak! Legalábbis ez az egyetlen dolog, ami VALÓBAN segített nekem!)
Megkerülő megoldásként beállíthatja az update = vírusadatbázisok beállítását, ideiglenesen letilthatja a vírusvédelmi önvédelmet, és átnevezheti a drweblwf.sys fájlt1. Kattintson a Dr.Web ikonra - Biztonság Középen > a „Zárolás” ikonra az ablak bal alsó részében > a „Fogaskerék” ikonra az ablak jobb felső részében, kattintson a „Frissítés” lehetőségre, majd az ablak jobb alsó részén kattintson a „Speciális beállítások” lehetőségre, majd a Fordítás „Csak vírusadatbázisok” > kattintson az „Önvédelem” elemre, majd mozgassa a kapcsolót a bal szélre az „Önvédelem engedélyezése (ajánlott)” lehetőséghez.
2. Nevezze át a C:\Windows\System32\drivers\drweblwf.sys fájlt például drweblwf_old.sys névre.
3. Indítsa újra a számítógépet, és ellenőrizze.
Nem mindig kell azonnal újraindítani, mert egy újraindítás után éppen ellenkezőleg, a fájl visszagördült, újra átneveztem, és újraindítás nélkül a shaitan gép működni kezdett!' -
UserX
addikt
A Dr Web és a Battlefield I meg az V EA-s változata nem szeretik egymást!
Nem indulnak el a játékok és a vírusírtó dob hibaüzit. Most megvettem a Steam-es változatokat, akciósan cirka 7 ejuróért (19.-ig él a promo). Folyik a telepítés, de baromi lassan jön, szerintem ma már nem várom meg. Holnap kiderül...
-
UserX
addikt
6 ropiért BD Total Security:
-
UserX
addikt
A BitDefender is akciózik:
-
UserX
addikt
Nahát-nahát! Sűrű, sötét fellegek gyülekeznek szerintem az F-SECURE felé, de ne legyen igazam!
Szellem: Köszönöm a tájékoztatást!
Most jól elvagyok a Dr Web-el, feltettem a tűzfalát is, eskü olyan, mintha az egykori Agnitum mérnökei fejlesztették volna! -
UserX
addikt
válasz
spleenszuru #77746 üzenetére
Ha a váltás mellett döntesz, akkor F-Secure.
-
UserX
addikt
Én 1 évre letettem a bizalmam és a voksom!
Régebbi mintákon teszteltem, 100%! Elég 'lomha', kicsomagolni engedi a virusokat, jobb egérrel viszont felismeri és eltávolítani is képes! Nincs fent virtuális rendszer így a futtatást nem próbáltam.
Ha van valakinek friss packja, köszönettel veszem privátban!!! -
UserX
addikt
Hello!
Nekem a 90 naposnál is ugyanazt a telepítőt tölti le, amit a 30-asnál...Próbáltam ráfrissíteni, de nem változtak a hátralévő napok...Először el kell távolítani az egész progit?
Egyébként írtam, hogy megvettem...Tehát csak akkor érdekes, ha a napok összeadódnak. Nem tudod véletlenül, hogy a Dr. Web-nél ez, hogy működik? Előre is köszönöm!
-
UserX
addikt
Amúgy a Dr. Web-ről csak jókat mondhatok! Mióta leváltottam a F-SECURE-t nincs olyan gond, hogy néha majdnem egy perc kellett pl. a Chrome betöltéséhez.
Ez viszont csak Win11-nél fordult elő, a laptopon a Win10 melett marad az F-SECURE. Érdekes módon a rendszermentés USB-s SSD-re is többszörösen száguld! Sajnos magyarul nem tud, de van 30 napos TRIAL. A felület meglehetősen puritán, a beállítási lehetőségekből szerintem pont annyi van, amennyi kell. Egyelőre a 'gyári'-val használom. Nálam ajánlott, ha mésis beszedek egy ransomware-t jelentkezem!
Ja, ha valaki nem tudná, ez is orosz technológia, de hosszú ideje szerepel a piacon!
-
UserX
addikt
Az MS Outlook 2021 ki akarta lőni a Dr.Web bővítményét, mert 'lassítja'.
Nem engedélyeztem neki, de már bánom, érdekes lenne tudni, hogy sikerül-e neki.
Persze tudom, hogy kipróbálhatom, de most lusta vagyok hozzá...
-
UserX
addikt
válasz
salaud #77649 üzenetére
Szia!
Kösz a választ, én is észrevettem, hogy a Windows frissítés a halála!!!
Ugyanez a jelenség tapasztalható, amikor teljes rendszerképet készítek, kb 1x/hó.
Most letettem a voksom a Dr. Web mellett!
Eddig semmi anomália!
Mint írtam a Win10-es laptopon marad, azzal nincs probléma!...! -
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Szinte éreztem (bocs!), hogy rá fogsz harapni!
Nagyon hasznos a linkelt teszted, bár nem hiszem, hogy lényegesen gyarapítani fogjuk a felhasználók körét, hiába jó kis progi ez. Én is azért próbáltam összehozni egy kis recenziót.
Szerk.: az 1 év/1 PC/1 Android verziót már kifizettem, a szerintem 'szürke' zónában. Kivárom a 30 nap próbaidőt, csak azután aktiválom.
Webvédelemként tudsz ajánlani valamit? Most az EMSI van fent.... -
UserX
addikt
Sziasztok!
Kb. 3 éve a Nagy Tiszteletű 'Forró Cucc' kollégától kapott F-Secure-t használom. Az utóbbi időben azonban rejtélyes lassulásokat tapasztaltam Windows 11 alatt. A Win10-es, elsősorban munkára, böngészésre használt laptopnál nincs ilyen gond! Elővettem az utóljára kb. 10 éve használt Dr.Web-et! Elsőre nagyon tetszik! Igaz, hogy nincs magyar nyelv, de letisztult, könnyen kezelhető. Az EICAR-t nem ismeri.
Jó lenne valami pakkon tesztelni, ha van valakinek, örömmel várom privátban. Egyelőre a 30 napos trialt használom, de találtam egy magyar oldalt, ahol az 1 PC+1 Android 1 évre ~7k. Elég fapados, közvetlen privát bankolást nem találtam és a böngésző védelem is hiányzik. Ha a kis beszámolóm alapján valaki ki akarja próbálni, bátran tegye!
Még annyit, hogy - ha valaki nem ismerné - ez is orosz technológia, de őket nem csesztetik.
-
UserX
addikt
válasz
szaboi6512 #77467 üzenetére
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes most Kaspy-t venni??? Szerintem nekem elég a STANDARD verzió. 2 PC + ' 1 Android.
Előre is kösz a választ!
-
UserX
addikt
Sziasztok!
OFF, de nem teljesen, hiszen biztonságtecnika...Csaló (scammer) mail címeket lehet jelenteni valahol???
Néha elszórakozom velük, ha nagyon unatkozom, bár ez ritka!
Köszönöm!
-
UserX
addikt
Azon agyalok, ha már a nyugati fejesek a Kaspy-ra annyira ráálltak, a Dr. Web-et miért nem csesztetik??? Ha jól tudom az is orosz termék. Nem mintha kívánnám, én vagy 2 évig használltam, semmi baj nem volt vele.
A múltor a ƵøŁĭ által közzétett akció miatt majdnem elcsábultam!
Dehát van ugye 'promós' F-Secure-om... -
UserX
addikt
válasz
Jack Oneill #77316 üzenetére
Az mindenképen felháborító, - ha jól értelmezem - kérdezés nélkül tilt...Értesítést küld egyáltalán??? Nem lehet az ESET-et tstreszabni?
Talán kompromisszum lenne, ha feldobna egy tájékoztató ablakot, például, hogy ezzel a programmal vissza lehet érni?
Pl. az F-Secere-nál elsőre idegesített, hogy feldobja a vásárlási oldalakon a hitelességüket. De miután jelzett csaló oldalt, megszerettem!
Egyébként közel sem biztos, hogy vásároltam volna, de ez legalább valamelyest biztosíték! -
UserX
addikt
Azzal tisztában kell lenni, hogy aki csak tudja, lopja az adatainkat...
Én Outlook mail fiókot használok, OneDrive-al, bekapcsolt Google accounttal. Valamit valamiért, ez a 'kényelem' ára!!! Van VPN szoftverem, az én véleményem szerint az sokat véd. Bocs, ha nem így gondoljátok...!
-
UserX
addikt
válasz
Semplar #76981 üzenetére
Figyu!
Szerintem ez azoknak való, akik ész nélkül telepítgetnek vagy kísérleteznek mindenféle programmal. Én a bejáratottakat használom, például a CCleanert és a MPC-HC-t is...Eddiog (kopp-kopp) semmi negatív nem történt! Időnként futtatok Emsi EK-et. A rendszerről van mentésem egy portable USB SSD-re, amit időnként frissítek. Utóljára egy rossz Restart után omlott össze a Win, újra kellett raknom, azóta használom a biztonsági mentést!
Szerk.: Még csak annyit, hogy a fontos doksik mentve vannak OFFLINE és Cloud-on is!
Ezzel a használattal nem hiszem, hogy többet kellene tenni...Üdv!
-
UserX
addikt
Régen én is örömömet leltem a különböző írtók tesztelésében és ittam mások véleményét is!
Ma ott tartok, hogy ForróCucc kollégának hála, bevagyok biztosítva F-Secure-al...
A laptopomra próbáltam, hogy hagyom a sima Defendert, de valahogy nem tudok bízni benne...
Így az én gépemen és a laptpon is F-Secure van. Az aztán tényleg szótlan fajta, alig kérdez!
Nekem már nem lenne türelmem állandóan a 'Deny' vagy az 'Allow'-ot nyomkodni! és a beállításokat b...erálni.
Nem flamet akarok indítani, csak leírtam a véleményem! -
UserX
addikt
Az új F-SECURE verziót honnan lehet letölteni???
Engem a 'Download'-nál a fiókomat kéri, ha belépek viszont nem találok letöltési opciót!
Előre is kösz! -
-
UserX
addikt
válasz
pinnacle #76755 üzenetére
Sziasztok!
Én a Mullvadra tettem le a voksom, pedig többet is kipróbáltam. A Stream kérdésben nem tudok segíteni, én ugyan nem használom.
smallmer: Ha a VPN fontos szempont, az van az F-SECURE-ban is. Régen néztem rá, de jó néhány hónappal ezelőtt osztrák szerver volt a legközelebbi.
Szerk.: Egyébiránt az a személyes véleményem, hogy 'cipőt a cipőboltból'. Azaz az F-SECURE VPN-je iszonyat lassít, míg a Mullvad cseppet sem!!! Próbáltam iVPN-t is, de az is lassított, jobban, mint a Mullvad!
A Surfshark pl. meg leakelt...
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Engem tegnap a két Defender-es videó annyira sokkolt, hogy ma ment fel a laptopra (is) az F-SECURE. Gondolom azt is ki lehet lőni, de talán abban is van igazság, hogy az ingyenesség, egyszerűség miatt manapság talán a Defender a legnagyobb célpontjuk a rossz fiúknak...Pedig én adni akartam neki esélyt, annyira dícsérik, de az F-SECURE-al nagyobb biztonságban érzem magam ezek után...Ja, és a rendszerterhelés sem lett nagyobb! -
UserX
addikt
válasz
Semplar #76265 üzenetére
Hello!
Te milyen lemezkép készítőt használsz? Én tegnap egész nap ezzel kínlódtam a laptopomon. AOMEI-t használtam, de nem akart összejönni. Végül rájöttem, hogy a 'Szellem' javaslatára a CD-ben beállított memóriafigyelés okozza a gondot. Azt hittem, hogy a winyó a bűnös, Low-Formattól kezdve Firmware keresésen keresztül minden volt!
Ez nem hibáztatás, csupán az én bénaságom! Azt kikapcsolva már nekem is van mentésem, egy külső winyón, amit most jól elteszek a fiókba!
-
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Ezt, hogy lehet kikapcsolni??? Tegnap kezdte és valahányszor megnyitom a HA-t, feldobja!
A beállítsok között nem találom.
Chrome + bővítmény...
Köszönöm!
-
UserX
addikt
Nakem az F-SECURE a több éves licencemmel önmagától felfrissített gond nélkül a 19.2-re!!!
-
UserX
addikt
Sziasztok!
OFF!!! Kérlek 'Szellem' ne töröld, végül is a biztonság kérdésköréhez kapcsolódik és a tűzfalas topic kihalt! Köszönöm!
Tönkre ment a routerem, kénytelen voltam magam közvetlenül a szolgáltatói modemre kötni.
A GRC teszt azt mutatja, hogy vannak nyitott, látható portjaim:Feltettem a Comodo FW-t, de az eredmény ugyanaz! Ment a levesbe!
Windows 11, frissítve. Hogy tudnám (milyen programal) a nyitott portokat bezárni???
Visszasírom az Agnitum Outpost-ot, életem kedvenc programja volt!!!
Szerk.: Egyébként F-SECURE-t használok + VPN-t...Köszönöm a segítséget!
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
Tényleg az F-SECURE miért nem frissül 19.0-ről 19.1-re???
Sem Windows 10-en sem 11-en.
Valaki leírhatná a 'How know?'-t!
Köszönöm!!! -
UserX
addikt
Outlook 2010-nél + Win11 okozhat-e zavart az AVAST FREE mail védelme???
Ismi, hol tud küldeni/fogadni, hol nem...A gépen a Win frissítéseken kívűl, elmondás alapján 'piszkálás' nem volt!
Egyébként DIGI-s net és cím.
Próbálom megtalálni a hiba forrását... -
UserX
addikt
NORTON 360 + 1-2 CSILLI Villi 25 DODÓ 1Y/2D (nem minden böngészőnek tetszik a site):
-
-
UserX
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #74972 üzenetére
Ez szép!!!
-
UserX
addikt
-
UserX
addikt
válasz
ledgeri #74732 üzenetére
Azért ez a VPN is 'úri huncuttság'! A tartalomszolgáltatók igyekeznek blokkolni. Én például 2 VPN-es IP címről sem tudtam mailt küldeni gmail-os címekre! A megoldás egy megbízhatónak tűnő free SMTP lett! Ez már agyonbonyolítgatás és lehet, hogy még többen olvasgatják a mailjeimet!
-
UserX
addikt
válasz
ledgeri #74718 üzenetére
Nem szeretnék tovább OFF-olni, de kíváncsi voltam a véleményekre!!! Az én szolgáltatóm Malaysiában van bejegyezve, így az ottani jogszabályok vonatkoznak rá....
Nahát gondolom Sandokánt érdekli, hogy amit 'megveszek' kiadja a hárombetűs szervezeteknek...A 'NORD' sztem. a 'túlhájpoltak' közé tartozik pl...Szerintem itt zárjuk be az OFF-ot, bár én indítottam!
Szerk.: Booocsánat!!!
-
UserX
addikt
válasz
Mikulásbá #74710 üzenetére
A józan ész használatában abszolút igazad van, +1!
Viszont akkora a vonzerő a tartalmak irányában...!Szerk.: Miné' óccsóbban, ha lehet ingyé'
Pár hete a gyerek nyúzott egy játékért...A PayPal-on egy vas se éppen...G2A-n kiadtam a bankártya adataim...Szerencsére azóta sem történt semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Projektor topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- DOOM - The Dark Ages
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest