Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandisas
őstag
gondoltam hozzászólok már Én is ehez... kb 2 éve vonatozok napi 80KM-t (suilba, majd haza) ... azthiszem 1300FT volt akkor a bérletem mikor elkezdtem. Szépen felkúszott 1760FTra, most pedig 6830FT ra... eddig is voltak emelések, és ezekért sem kaptunk semmit, max pár nem 20, hanem 10 éves vagont, amiből szintén 3van csak reggelente, és ez rohadtul kevés az utazó embereknek. A másik, meg olyan jó volt úgy utazni a vonaton, hogy tavaly, hó volt benn a fülkében, fűtés nincs, az ablakot nem lehet teljesen felhúzni... ja és a késésről nem mondok semmit.... most magyarázza már el nekem valaki, hogy reális a csaknem 7k havonta ezért a szarért? tudom.... majd fejlesztik...

mod: és most bebizonyosodott az, hogy az emberekről le lehet húzni mégegy bőrt... majd mégegyet....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest