Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandisas
őstag
gondoltam hozzászólok már Én is ehez... kb 2 éve vonatozok napi 80KM-t (suilba, majd haza) ... azthiszem 1300FT volt akkor a bérletem mikor elkezdtem. Szépen felkúszott 1760FTra, most pedig 6830FT ra... eddig is voltak emelések, és ezekért sem kaptunk semmit, max pár nem 20, hanem 10 éves vagont, amiből szintén 3van csak reggelente, és ez rohadtul kevés az utazó embereknek. A másik, meg olyan jó volt úgy utazni a vonaton, hogy tavaly, hó volt benn a fülkében, fűtés nincs, az ablakot nem lehet teljesen felhúzni... ja és a késésről nem mondok semmit.... most magyarázza már el nekem valaki, hogy reális a csaknem 7k havonta ezért a szarért? tudom.... majd fejlesztik...

mod: és most bebizonyosodott az, hogy az emberekről le lehet húzni mégegy bőrt... majd mégegyet....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest