Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bhonti
aktív tag
Akkor 1 kis panaszkodás: bár lehet a Simple és/vagy a Google (is) volt a hibás... Először egész nap próbáltam az alkalmazásban jegyet venni, de nem sikerült odáig eljutnom, hogy ki is legyen fizetve. Csak homokórázott hosszasan mikor az iPhone-on a "Fizetés Simple fiókkal" után a "Belépés Google fiókkal"-ra nyomtam. De abban, hogy mikor ezek után végül ezt eluntam és az automatában se jött össze, csak nehezen, tuti a MÁV keze volt. Mikor ki akartam választani, hogy a Célállomás legyen Debrecen. Elkezdeném beírni, erre mindenféle buszmegállókat sorol csak, annak ellenére, hogy előtte teljesen egyértelműen kijelöltem, hogy csak vonattal szeretnék menni.... De amúgy soroljon, ha az neki jólesik, csak legyen közte legalább a vasútállomás is akkor... Mint tanulság: úgy tudtam végül sikeresen megoldani, hogy onnan indultam, hogy induló vonatok, aztán amikor az útvonalat kijelöltem, ki lehetett a célállomást választani, stb. és fizethettem is végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest