- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
bhonti
aktív tag
Akkor 1 kis panaszkodás: bár lehet a Simple és/vagy a Google (is) volt a hibás... Először egész nap próbáltam az alkalmazásban jegyet venni, de nem sikerült odáig eljutnom, hogy ki is legyen fizetve. Csak homokórázott hosszasan mikor az iPhone-on a "Fizetés Simple fiókkal" után a "Belépés Google fiókkal"-ra nyomtam. De abban, hogy mikor ezek után végül ezt eluntam és az automatában se jött össze, csak nehezen, tuti a MÁV keze volt. Mikor ki akartam választani, hogy a Célállomás legyen Debrecen. Elkezdeném beírni, erre mindenféle buszmegállókat sorol csak, annak ellenére, hogy előtte teljesen egyértelműen kijelöltem, hogy csak vonattal szeretnék menni.... De amúgy soroljon, ha az neki jólesik, csak legyen közte legalább a vasútállomás is akkor... Mint tanulság: úgy tudtam végül sikeresen megoldani, hogy onnan indultam, hogy induló vonatok, aztán amikor az útvonalat kijelöltem, ki lehetett a célállomást választani, stb. és fizethettem is végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest