- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bhonti
aktív tag
Akkor 1 kis panaszkodás: bár lehet a Simple és/vagy a Google (is) volt a hibás... Először egész nap próbáltam az alkalmazásban jegyet venni, de nem sikerült odáig eljutnom, hogy ki is legyen fizetve. Csak homokórázott hosszasan mikor az iPhone-on a "Fizetés Simple fiókkal" után a "Belépés Google fiókkal"-ra nyomtam. De abban, hogy mikor ezek után végül ezt eluntam és az automatában se jött össze, csak nehezen, tuti a MÁV keze volt. Mikor ki akartam választani, hogy a Célállomás legyen Debrecen. Elkezdeném beírni, erre mindenféle buszmegállókat sorol csak, annak ellenére, hogy előtte teljesen egyértelműen kijelöltem, hogy csak vonattal szeretnék menni.... De amúgy soroljon, ha az neki jólesik, csak legyen közte legalább a vasútállomás is akkor... Mint tanulság: úgy tudtam végül sikeresen megoldani, hogy onnan indultam, hogy induló vonatok, aztán amikor az útvonalat kijelöltem, ki lehetett a célállomást választani, stb. és fizethettem is végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Béta iOS-t használók topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest