Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
-
sopruk
senior tag
Igen, három lehetőség van a fizetés ablak megjelenésekor, a másodikkal nekem is sikerül:
1. Bankkártya adatok megadásával
2. Jelszóval belépni a Simple fiókba
3. Simple app-al
Az utolsónál megnyitja a Simple appot amivel be vagy jelentkezve a fiókodba és nem kell jelszóval bíbelődni. De mindig azt írja, hogy nem sikerül teljesíteni...
Már újratelepítettem mindkét appot, mindhiába... -
vnorbi
aktív tag
Jeleztem ezt nekik e-mailben meg a Vonatinfo értékelésébe is beírtam az 1 csillag mellé, és semmi reakciót nem kaptam hónapok óta.
Az akár működhetne, hogy a városon belüli megállók egyesével fel vannak sorolva az Érintve résznél, de maga a kereső olyan buta, hogy így meg kihagy vonatokat, amik egyébként járnak. Amerre én járok, arra hétköznap a járatok felét nem találja meg, hétvégén meg 10-ből összesen egyet hajlandó kiadni. Emiatt még a 24 órás érvényességi idővel is teljesen használhatatlan számomra, lemondtam róla, használom a webes jegyvásárlást a működő keresővel, amíg azt is el nem rontják.
-
bhonti
aktív tag
Aki tudja, használja a Vonatinfo appot... abban lehet olyat, hogy csak "helyjegy nélkül". Viszont nem lehet "helyi utazás nélkül", és elkezdi a metrót ajánlani a simán és ingyen átmenő fehérvári vonat helyett. Szóval ez még így messze nem tökéletes. És regisztrálj a kettőben külön? Meg mért keres máshogy 2019-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest