- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
(Darkwood) #1133 üzenetére
Értem, hogy nem a végrahajtó személyzet tehet róla, de az utasok velük érintkeznek. Ha pl egy bank köcsögöl, akkor sem a bankigazgatóhoz megyünk panaszkodni, hanem az ügyfélszolgálatoshoz. Ha normális hangnemben megy a kommunkiáció, akkor szerintem a kallerok sem kapnak agyvérzést. Sajnos ez utóbbi ritkán valósul meg.
(tegnap a tesco-ban éreztem magam átverve, amikor a csirkemell filé helyett a csirkemell árán szerettem volna vásárolni. Kiderült, hogy én néztem el, de azért megtévesztő volt a dolog. csirkemell 999,- csirkemell filé 1699,-. A csirkemell ugye meg az egész csirmekellre vonatkozott. De nem anyázással kezdtem azért.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest