Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

15 ora SP utan 23%-on jarok. Most ertem Voeldre. Eddig minden kuldetest megcsinaltam, amit lehetett es kb mindent felfedeztem az elozo 2 bolygon.

Nem talalkoztam olyan buggal, ami szamitana barmit is. Minden flottul ment.
    Egy zavaro volt, amikor az egyik ellenseg belement a falba, de 2 masodperc mulva kijott es lelottem.
    Adatlapomon lathato konfiggal 2560x1080-ban High beallitasok mellett megvan a 45+ fps minden korulmenyek kozott. Ez ala egyszer sem esett be.

Nem hasonlit az eredeti trilogiara, de ez nem baj. Teljesen mas erzes vele jatszani, de szinten jo. Nekem is hianyzik 1 Miranda-Joker-Garrus-Wrex karakter, de messze meg a vege, hatha belejonnek a sracok.
    Szimpatikus karakterek vannak es olyanok is, akik mar elnyertek az ellenszenvemet (kedves Addison nenirol van szo). EDI es SAM kozott borzalmasan nagy a kulonbseg, teljesen mas stilusuak. EDI megvalositasa kozelebb allt hozzam, de bizom benne, hogy SAM sem marad ennyire robotos. (Az egyik emlekben fogorvosos viccet meselt, ilyeneket tolhatna menet kozben is).

A kuldetesek eddig teljesen jok voltak es vegre egy olyan Mass Effectet kaptam, ahol nem csak a tortenetert jatszom a jatekkal, hanem a jatekmenetert is. Minden ujitas tetszik, amit behoztak.

40 eurot mar most megert a jatek es meg a java hatra van.

Igen, az arcmimika rossz es sajnos a zenek sem jonnek at eddig, illetve amikor kedves pathfinderunk nagyobb szonoklatokat akar mondani, akkor ott meg erzem, hogy ... ehj kisfiam nem kellene meg ilyeneket, de barcsak ennyi lenne a maximum problomam minden jatekban. Nyugodt szivvel ulnek le mindegyik ele.

ui: PC verzio

Új hozzászólás Aktív témák