Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Hihetetlenül vegyes a grafikai minőség. :(
    A terep gyönyörű, jobbat szerintem kérni sem lehetne ma. De közben a tűz effekt butább, mint 10 éve volt pl. egy HL2-ben. Ráadásul tele van olyan feltűnő bakikkal, mint pl. ahogy a kikapcsolhatatlan DOF effect a sisak üvegén keresztül nem érvényesül, így a halál homályos (és közben "elpixelesedő" háttér tűéles ott, ahol egy kis terület a sisaküvegen át látszik, ami nagyon hülyén néz ki (ráadásul én amúgy is gyűlölöm az egresszív DOF effektet, nem még így pixelesedéssel és "kivágási bakivali", ami még életidegenebbé teszi,felhívja rá a figyelmet, hogy milyen hatásvadász parasztvakító effekt van ráerőltetve a képre bármi áron).

Ami viszont tényleg hihetetlen, hogy a tűz az egy síklap, ami mindig merőleges a szemtengelyre, tehát ha körbefutkosok a tűz körül, akkor forog velem együtt, mindig "engem néz" a síklap, ami csak bizonyos szögekből látszik a földtől indulni, míg más irányokból a terep felett 5-10 centiméterre lebeg, de persze tűegyenes vízszintes vonalból kiindulva az egyenetlen terep felett.

Szerintem ez nem is tűz, hanem egy 2 dimenziós élőlény, ami meg akar ölni! :Y :C :))

Új hozzászólás Aktív témák