- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Az a spacecowboy/girl asari tényleg érdekes

Környezettel nem lesz gond szerintem, elég megnézni az Inquisition-t, vagy a Star Wars Battlefront-ot.
Inquisition-nel se erőltették meg magukat a pc-s irányítással, bár azért 1-2 gombot csak tudnak "optimalizálni" / átvariálni pc

A BW ígérgetni szeret, hogy ilyen meg olyan következmények aztán valahogy mindig elmarad a nagy durranás, bár azért a DAI-nál már látszott pár dolog belőle, de ugye a vége ígyis-úgyis ugyan az lett, de mintha jobban megerőltették volna magukat mint a Mass Effect sorozatnál.
Én mellék küldetésektől fosok, ME1-nél pl tetszett hogy apró küldetéseknél is volt akár 3-4 féle megoldás/kimenetel bővített párbeszédekkel/opciókkal, ezeket hozhatnák vissza, nem pedig tovább egyszerűsítsék az egészet, mint a ME3/DAI-nál tették. Winter Palace főküldetés legalább jó volt, olyan szintű variálhatóság/párbeszédrendszer kellene minden küldetéshez ebbe meg minden további Bioware játékba is.
Attól félek itt is átesnek a ló túloldalára, itt is lesz sok nagy felfedezhető pályarész (mint a DAI-ben is volt) aztán elfelejtik feltölteni normális tartalommal.
Nagyon hangoztatják hogy exploration, remélem nem abban merül ki, hogy használd a kézi scannert növények felfedezésére... DAI gyűjtögetés ami kb semmire se volt jó, azt remélem valahogy fejlesztik vagy át se hozzák.
DAI történet DLC után nem lepődnék meg már semmi se...

Most a grafikát demózták, bár az várható hogy jó lesz ezzel a motorral, történet karakterek párbeszédrendszer és a többit meg majd meglátjuk.
Ugrani lehet, multit talán picit összetettebbé teszi. Remélem én is hogy nem lesz köze single kampányhoz, de ME3 multi nekem tetszett, remélem itt is lesz olyan jó, vagy még jobb, sokat toltuk, úgyhogy azt a részét is várom nagyon
De a single részét mégjobban 
(#1447) vg: Pont azt írja, az bill+egér legyen jobban variálható, ne pedig 1 gomb mindent megold mint kontrolleren/rel. Szerintem is dettó

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Asztalos klub
- Óra topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a single részét mégjobban