- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Az a spacecowboy/girl asari tényleg érdekes

Környezettel nem lesz gond szerintem, elég megnézni az Inquisition-t, vagy a Star Wars Battlefront-ot.
Inquisition-nel se erőltették meg magukat a pc-s irányítással, bár azért 1-2 gombot csak tudnak "optimalizálni" / átvariálni pc

A BW ígérgetni szeret, hogy ilyen meg olyan következmények aztán valahogy mindig elmarad a nagy durranás, bár azért a DAI-nál már látszott pár dolog belőle, de ugye a vége ígyis-úgyis ugyan az lett, de mintha jobban megerőltették volna magukat mint a Mass Effect sorozatnál.
Én mellék küldetésektől fosok, ME1-nél pl tetszett hogy apró küldetéseknél is volt akár 3-4 féle megoldás/kimenetel bővített párbeszédekkel/opciókkal, ezeket hozhatnák vissza, nem pedig tovább egyszerűsítsék az egészet, mint a ME3/DAI-nál tették. Winter Palace főküldetés legalább jó volt, olyan szintű variálhatóság/párbeszédrendszer kellene minden küldetéshez ebbe meg minden további Bioware játékba is.
Attól félek itt is átesnek a ló túloldalára, itt is lesz sok nagy felfedezhető pályarész (mint a DAI-ben is volt) aztán elfelejtik feltölteni normális tartalommal.
Nagyon hangoztatják hogy exploration, remélem nem abban merül ki, hogy használd a kézi scannert növények felfedezésére... DAI gyűjtögetés ami kb semmire se volt jó, azt remélem valahogy fejlesztik vagy át se hozzák.
DAI történet DLC után nem lepődnék meg már semmi se...

Most a grafikát demózták, bár az várható hogy jó lesz ezzel a motorral, történet karakterek párbeszédrendszer és a többit meg majd meglátjuk.
Ugrani lehet, multit talán picit összetettebbé teszi. Remélem én is hogy nem lesz köze single kampányhoz, de ME3 multi nekem tetszett, remélem itt is lesz olyan jó, vagy még jobb, sokat toltuk, úgyhogy azt a részét is várom nagyon
De a single részét mégjobban 
(#1447) vg: Pont azt írja, az bill+egér legyen jobban variálható, ne pedig 1 gomb mindent megold mint kontrolleren/rel. Szerintem is dettó

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- Ryzen 5 5600 / RX 6600 / 32GB RAM PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ASUS PRIME H770-PLUS
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a single részét mégjobban