Új hozzászólás Aktív témák

• olymind1

senior tag

válasz Vistaboy #1446 üzenetére

Az a spacecowboy/girl asari tényleg érdekes :DDD

Környezettel nem lesz gond szerintem, elég megnézni az Inquisition-t, vagy a Star Wars Battlefront-ot.

Inquisition-nel se erőltették meg magukat a pc-s irányítással, bár azért 1-2 gombot csak tudnak "optimalizálni" / átvariálni pc :U

A BW ígérgetni szeret, hogy ilyen meg olyan következmények aztán valahogy mindig elmarad a nagy durranás, bár azért a DAI-nál már látszott pár dolog belőle, de ugye a vége ígyis-úgyis ugyan az lett, de mintha jobban megerőltették volna magukat mint a Mass Effect sorozatnál.

Én mellék küldetésektől fosok, ME1-nél pl tetszett hogy apró küldetéseknél is volt akár 3-4 féle megoldás/kimenetel bővített párbeszédekkel/opciókkal, ezeket hozhatnák vissza, nem pedig tovább egyszerűsítsék az egészet, mint a ME3/DAI-nál tették. Winter Palace főküldetés legalább jó volt, olyan szintű variálhatóság/párbeszédrendszer kellene minden küldetéshez ebbe meg minden további Bioware játékba is.

Attól félek itt is átesnek a ló túloldalára, itt is lesz sok nagy felfedezhető pályarész (mint a DAI-ben is volt) aztán elfelejtik feltölteni normális tartalommal.

Nagyon hangoztatják hogy exploration, remélem nem abban merül ki, hogy használd a kézi scannert növények felfedezésére... DAI gyűjtögetés ami kb semmire se volt jó, azt remélem valahogy fejlesztik vagy át se hozzák.

DAI történet DLC után nem lepődnék meg már semmi se... :U

Most a grafikát demózták, bár az várható hogy jó lesz ezzel a motorral, történet karakterek párbeszédrendszer és a többit meg majd meglátjuk.

Ugrani lehet, multit talán picit összetettebbé teszi. Remélem én is hogy nem lesz köze single kampányhoz, de ME3 multi nekem tetszett, remélem itt is lesz olyan jó, vagy még jobb, sokat toltuk, úgyhogy azt a részét is várom nagyon :)) De a single részét mégjobban :DD

(#1447) vg: Pont azt írja, az bill+egér legyen jobban variálható, ne pedig 1 gomb mindent megold mint kontrolleren/rel. Szerintem is dettó :)

Új hozzászólás Aktív témák