Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb ha megveszed, de crackeled. Így nincs semmi aktiválós bullshit és net sem kell, de mégis eredeti a játékod.
-
CriticalHit
addikt
Tényleg csak akkor tudom felrakni, ha van internetem? Akkor viszont warez verzió lesz.
-
Petiu
csendes tag
Igen, valószínű a missziókbeli döntések is hatással vannak a romantika végkifejletének. Két különböző személyiségű csaj...
Másik ami nagyon érdekelne Virmire-n van olyan lehetőség, hogy ne áldozd be az egyik csapattársad? Vagyis hogy mindkettőt megmented? Én Kaident hagytam ott

-
-
T.Peter
őstag
Megjelent. A képen jó a felirat.

-
Vistaboy
veterán
Ha már szóba került a téma. A sorrendnek, azaz hogy milyen sorrendben mész végig a bolygókon, van valami köze ahhoz, hogy a végén melyik csajjal sikerül összemelegedned?
Úgy értem, hogy ha valamelyikkel több időt töltesz el, akkor azzal több esélyed van a végén összejönni, vagy csak az űrhajón kell a megfelelő kérdéseket és válaszokat feltenni neki?
-
Petiu
csendes tag
jó nincs semmi baj, valakinek a pap, valakinek a papné

Ashley tényleg beleveló csaj, és legalább ember, de visszaolvasok kicsit kockolunk hogy virtuális lányokról vitázunk. De legalább ez azt igazolja, hogy remek munkát végeztek a készítők. Meg úgy néz ki egy ideig nem is játszhatok mert kinyiffant a videókarim.
Úgy is vizsgaidőszak hajrá... -
Xelo
addikt
nah nah nem a sajátés érzelmi szférádba akartam beletaposni, hanem a játékbeli alienünk személyiségét taglaltam. 1 az hogy én jobban bírom a belevalóbb csajokat, akik talpraesetten tudnak beszélni ha kell, de ez mellékes. az utsó hosszú szó ami ki se fért arra utalt hogy igazából nekem nem szimpi egy olyan faj aki egy madárpókkal is közösülhet, ugyanaz lesz a végkimenetele a dolognak.
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben... 
-
Drizzt
nagyúr
Na már csak 1 nap, s én is játszok.
Izgi. -
Xelo
addikt
most elég kockának tűnhetünk a beszélgetés témája alapján, de nekem Ashley sokkal jobban bejön, mint "cybercsaj". a stílusa sokkal nagyobb mint az ilyen jajjdeszerénkevagyokbeszélnisetudokbakkermegakáregyskorpiómadárcinegévelisközösülhetekakkoristökígyfogkinézniagyerekemmertmonogenderfaszomvagyok".

-
Petiu
csendes tag
Liara-val jobb összejönni... aranyosabb is, meg jobbat teszel neki mint Ashley-nak

Tali is érdekes nőszemély...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Bluegene
üzenetére
Nekem megvan, s amikor leszálltam először a hajóval, azóta kiléptem, s nem folytattam. Sokkal jobb lett volna persze, ha 6-a óta itt is kapható lenne, de egyszerűen érdekel a magyar felirat annyira, hogy azzal szeretném először nyomni. Illetve a Witcherrel is ezt csináltam.
Na mind1, már csak két nap, s szerencsére picit nagyobb lesz a kézikönyv is, mint az eredeti, azt ígérték.
Mondjuk az is hozzátartozik, hogy akad más dolgom is most, mint reggeltől estig játszani...
Pl.: még az említett Witchert se fejeztem be. -
zolomon17
senior tag
Sajnos a karakterek szövegét még nem a játékos írja, de majd egyszer talán...
Különben is, a nők a szép szavakra buknak, azt kell tolni, kész ennyi 
Egyébként meg azt vedd bele, hogy Ashley karakteréhez meg az nem illene, ha egy "gyere tosszunk!" felkiáltásra bólogatva rohanna.

-
zolomon17
senior tag
Ilyen konstans túlmelegedést nem tapasztaltam egyszer sem (sőt, még az ellenség se rémlik, hogy meglepett volna ilyen finomsággal
, de majd figyelek, hogy kijön-e. Cirka 18 óra után nincs még ilyen panaszom.Az utólagos textúrázás szerintem messze nem ciki, engem eddig nem zavart, párszor persze feltűnt, hogy "most épül a terep". (Na, a Gothic 3-ban zavaró volt mocskosul...)
-
Xelo
addikt
nem tudom mit csináljak
a karakterem személyiségének nem felel meg semelyik opció amit választhatok ha Ashley-vel beszélek. 35ös szintű vagyok, a renegade csíkom 1/3ig van, ahogy a paragon is (egy picivel több renegade). próbáltam úgy formálni az emberem hogy posztjához méltó legyen, ne is túl kedves, de ha lehetett választani inkább használtam a rábeszélőképességemet mint hogy engedtem volna a gyilkos ösztönnek
namost ha odamegyek hozzá mindenképpen olyat mond amit én nem feltétlenül akarok, illetve de, de mégse.. szal oké lenne Ashley-vel csak nem ilyen nyálas szöveget akarok bevágni mint amiket választhatok. mint látjátok a roleplay elég fontos számomra, minden választásnál perceket gondolkodtam, illetve többször is végigjátszottam bizonyos pontokat hogy tuti legyen a biztos. akkor ne beszéljek a csajjal és kimaradok a buliból, vagy vegyük úgy hogy a kapitányúr szerelmes lett? mert ez vhogy nem illik a történetbe
és mint mondtam olyan opció nincs hogy "dgjunk bébi elfáradtam az élijenírtásban", csak ilyen lelkizős. egyébként medium nehézségen tolom, soldierrel kezdtem és shock trooperre specializálódtam, ami lehet nem volt a legjobb ötlet. TÚL ERŐS! tényleg nem tudok meghalni. egyszerüen soha, sehol nem tudnak megfektetni. tök mindegy mivan a csapatommal, mindenkit leverek egyedül is. minden képességem maxon van ami az immunity-vel kapcsolatos, így ez a képesség hamarabb visszatöltődik mint ameddig a hatása tart, szal kb folyamatosan sebezhetetlen vagyok. pl volt egyik sidemission, ahol megkellett küzdeni vmi gigantikus féreggell.. azt is egyedül, gyalogosan csináltam
pedig már 6szintje nem adtam semmihez pontot. pénz túl sok van a játékban, 1milkához közeledek amikor már kissmilió dolgot vettem, amiknek nagyrésze felesleges volt, mert a köv misszióban már hasonló felszereléseket lehetett szerezni. kb mennyi van még a játékból? a 3 alapbolygót megcsináltam, ill sok mellékküldetést. -
tiv83us
veterán
Warez megveszem/nem veszem tema off plz, mar ezzel van tele az egesz qrva topik

Aki warezol legalabb ne emlegesse es akkor nem ad okot arra, hogy flame legyen en meg elkezdjem osztani a banokat
-
-kdM-
senior tag
válasz
Bluegene
üzenetére
nem latom hol mondtam en olyat hogy hogy buntetlen leszek majd legyszives emeld ki
azt mondtam hogy akkor vagyok hajlando fizetni akarmiert is ha az "ellenszolgaltatas" amit kapok erte az megeries akkor megegyszer, peldaval (megprobalom erthetoen bar szerintem legutobb is az volt)
legutobbi jatek amin nagyon gondolkodtam az az Assassin's Creed volt, tenyleg nagyon jo jatek es szep a grafikaja, de 1 nap alatt vegigtoltam es nem ereztem ugy, hogy nekem ezt most meg kene vennem, bar az elejen nagyon gondolkodtam rajta egyszeri vegigjatszas utan kicsit csaoldtam, hogy "csak" ennyi, na most nem ez a helyzet mivel a jatekot ugyan mar vegigvittem megis aztmondom, hogy ezt marpedig megveszemsajnos ez igy tenyleg nem legalis, viszont ha nem probaltam volna ki nem biztos, hogy meg akarnam venni
mellesleg ha minden ilyen "illegalis" programomat osszeirnam tobbet kapnek mint egy pedofil...
tiv83us: gondoltam en is ra, de ha nincs ellen es csak lovoldozok is beakad...
-
Bluegene
addikt
Nekem meg van a gepemen...es hogy miert fogom megvenni? igen de már azzal h letöltötted bűncselekményt követtél el így is úgy is, sőt ha torrentről van szó töled is töltöttek fel tehát terjesztetted is a crackelt verziót
tehát azt mondod h ha 1X már elloptad, de utána megveszed azzal büntetlen leszel ismét
mind1
-
tiv83us
veterán
-
-kdM-
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
vissza jon alt+tab utan csak kicsit varni kell (elejen en sem vartam meg)
nekem van egy olyan bugom peldaul, hogy a fegyverek folyamatosan tulmelegednek es nem "hulnek ki" es gyakorlatilag hasznalhatatlan amig egy olyan helyre nem erek ahol toltenie kell a jateknak (talaltam ra egy megoldast, de nem fogok igy szorakozni vele)
meg egy bug ami viszont az eredetiben is benne van az az "utolagos texturazas" vagy "texturakirakos" nem feltetlenul zavaro, de mindenfelekeppen bug (aztan meg ott van a csapatiranyitas es a tarsak "beragadasa")
nincs jatek amiben ne lennenek hibak...teny, hogy ebben relative keves van es biztos vagyok benne hogy patch-ek kisereteben javitani fogjak amit tudnak
-
zolomon17
senior tag
-
-kdM-
senior tag
válasz
Bluegene
üzenetére
Nekem meg van a gepemen...es hogy miert fogom megvenni?
1, mint mar mondtam ez a verzio tele van buggal (amiert szavam nem lehet)
2, letoltheto plusz dolgok amiket eredeti nelkul eselyed sincs szerintem beszerezni (Bring Down the Sky)Ha egy jatek tenyleg olyan, hogy "kiprobalom" es vegig is viszem ~3 ora alatt, azt biztos nem fogom megvenni meg 8000 ft-ert sem nemhogy 10-13ert. A Mass Effect-et egyszer mar vegigvittem es mar elkezdtem masodjara is, ettol fuggetlenul meg boven ki lehet hozni ebbol a jatekbol annyit, hogy megerje megvenni.
-
Bluegene
addikt
igazából fölöslegesen pampog, azt hiszi h valaki most rádöbben h ő egy galád tolvaj és most rohan megvenni a boltba? sztem semmit se ér(t) el, abszolút
maskimx: egyébként ez a "kipróbálom" dolog is sántít, ha már 1X megvan a gépeden már nem fogod megvenni
Vagy igen? Miért is? -
Romvr
őstag
Darth Revan vs. Mindenki más. 0:10
Fogadásokat a képernyő alján olvasható telefonszámon kéretik megtenni. A befolyó összeget a "Segítsük a warez terjedését, mert egy büdös figyingünk sincs 10-en ezerért játékot venni alapítvány" (SWTMEBFS1EJV alapítván) részére küldjük. Számlaszámot a telefonszám alatt olvashatják! Fizetett reklámot hallottak.
Kérdem én: Mi értelme van ennek? Annyi mint lóval kártyázni kb.Az tuti hogy ha megszereztem a magyart minden fűszálon megnyomom az "E" gombot, hátha megtudok valami érdekeset. És ha beleszámolom azt az 1-2 órát amit Kódex olvasgatásával fogok tölteni...

-
Mcray
senior tag
Köszönjük neked Darth Raven hogy tudtunkra adtad nagyon hízelgő véleményedet.
Nem pénzt ürítek a wc-n, én sem mint a legtöbb ember ebben az országban hanem bizony párizsit. Nem mindegy hogy egy játékot 4000-ért veszek meg vagy 8000-ért, mert ha 4000 ért meg tudom venni, büszke vagyok, hogy tudtam rá egy évet várni hogy lemenjen az ára és a maradékon veszek valami jobb felvágottat mint a párizsi. Ha meg rossz a játék mint a mostani játékok 80%-a akkor szükségem van hogy kipróbáljam.
Annó 20 000 forintért adták a Mechwarrior 4 Mercenarries-t. Eldöntöttem hogy én bizony nem adok a büdös életbe ennyit egy játékért és ha kell várok 4 évet de 5000 ezret szánok rá.
Most 3000 ezer a listaára de EGYETLEN CÉG sem volt hajlandó rendelni nekem a külföldi raktáraikból, mert én csak egy koszos magyar vagyok aki le van tojva és csak akkor szövegeljen ha fizet 3000+6000 ezer szállítást... Heh PERSZE! Nem vagyok rá büszke, de a MW4 Mercet bizony megszereztem méghozzá úgy ahogy tudtam, hiába a jó szándék, csak warez lett a vége.
Úgyhogy ne gyere nekünk ezzel a fossuk a pénzt 200+ ezer forintos gépre és nem adunk ki 10000 ft-ot egy játékra mert ebben az országban kb 1% az a réteg akit emlegetsz és pont nem itt a PH's közösségben kéne vádaskodnod, mert itt elég sok korrekt ember van.
Üdv
-
Romvr
őstag
Jók az interjúk! Köszönjük!
Az már kiderült belőle hogy a szűkös idő ellenére azért igyekeztek kihozni a maximumot a fordításból, már nagyon várom a megjelenést (bár nekem csak max hónap elején lesz meg, de kíváncsi leszek a kommentekre.)!!! Még 2 és fél nap!!!
-
zolomon17
senior tag
Én örülök, ha egyet találtam egy bolygón
Most írhatom át a "Hol jártam?" planétanaplómat 
Az egyik bolygón találtam vmi fura gömböt, amit ha decrypt-elek, akkor a gömb fellebeg és annyit ír ki, hogy egy prothean kulcs kellene hozzá, de isten tudja, hogy ilyet hol lelhetnénk. Valaki talált hozzá esetleg?

-
ScouserHUN
tag
Bocsánat nem a kiadón múlik, hanem a fejlesztőkön.
-
ScouserHUN
tag
Akkor én is elmondanám a véleményem a warez-ről. Itt van 3 óra dolgozok és most, hogy leirányítottam az Észak-Dunántúl összes tehervonatát jut egy kis időm erre is...
Visszavezetném az egész dolgot az én történetemre a warezzel kapcsolatban. 23 éves vagyok szeptember óta dolgozok, addig főiskolára jártam tanultam stb, magyarán megmondva anyámék tartottak el. A számítógépem sosem volt valami nagy eresztés, mindíg valami közép-alsó kategóriával kellett beérnem, de örültem, hogy a szüleim ennyit megvettek nekem. Gondolja azt valaki, hogy volt pénzem játékot vásárolni? Eszembe sem jutott ilyesmi, mert örültem, mint majom a farkának, hogy a kedves szüleim 2 év könyörgés után hajlandóak voltak nekem számítógépet venni. Töltöttem a warezt és úgy játszottam, mert kereset nélkül elég nehéz költeni.
Most, hogy van egy havi jó bevételem, már megengedhettem magamnak egy számítógép vásárlását (és itt se gondoljunk überbrutál cuccra, mert egy 4800+ amd, 2GB ram és egy 8600 GT nem számít annak), valamint ugyanúgy tudok költeni játékokra is.
Ez alatt pár hónap alatt vettem ezt-azt és párszor megfogalmazódott bennem egy játék végigjátszásakor, hogy ez megért ennyi pénzt? Mert megvettem a Witcher-t aminek nagyon jó kritikái voltak. Nekem iszonyatosan nem jött be. Akkor megvásároltam a Test Drive Unlimitedet, de az meg nem futott valami jól, de szerencsém volt hogy el tudtam cserélni. és még sorolhatnám. Ilyenkor bizony jól tettem, volna, ha letöltöm warezról előbb és kipróbálom, minthogy szopok vele.
Szóval megértem azokat, akik warezolnak, mert mindenki csinálta már. Azt is megértem, hogy a nagy anti-warezosok úg yérik, hogy ha ők megveszik kemény pénzért és költenek rá akkor más mér tudja ugyanazt élvezni ingyen amiért ők fizettek. Engem ez nem zavar, mert csak olyan játékokat vagyok hajlandó most már megvenni, ami valamilyen kihagyhatatlan online móddal rendelkezik amihez kell az eredeti.
Az ilyen játék meg mint a Mass Effect? Most mi van ha megveszem és mégsm tetszik? Mert nem jön be vagy nem tudom a gépemmel elég jo futtatni? És ha előtte letöltöm? És ha tetszik és véletlenül végig is viszem? Akkor megvegyek egy olyan játékot amit már végigtoltam, csak azért hogy ott legyen a polcomon és lehet még egyszer nem fogok vele játszani, csak jó érzés lesz, hogy megvettem miután a warez verziót vigigtoltam.
Szóval jó kérdések, viszont az olyan különleges tartalmú játékok mint a WoW mutatják, hogy a kiadókon múlik az eladott játék mennyisége. Csupán meg kell tölteni tartalommal. Ennyi..
-
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mi a fasz van? Csak azért, mert igazam van? Szánalmas, hogy engem tartanak hülyének, mert nem lopom a játékokat...igazad van, ugattak már le, de szerencsére csak a fogyatékos része aki elég bunkó ahoz, hogy tőőtccssee a játékot (az ő szavuk az én szememben kb semmit se ér), mert a 200k+ értékű PC-je mellet már nem jut pénz egy 8k-s játékra...komolyan mondom szánalmas amit jó pár ember művel.
sztem ha valaki takarékoskodó típus nem fogja érdekelni az unintelligens beszólásaid, pláne befolyásolni
vedd tudomásul h Magyarországon az embert meglopják ezerrel nap mint nap (a politikusok, adózunk de csak a feneketlen kútba dobjuk a zsetont), tehát erkölcsileg sokan fel vannak jogosítva h "meglopjanak" másokat. Ha svájcban élnénk valszeg nem fájna senkinek az a 8K és vígan megvennénk. Ez a meglopás dolog is sántít, kárt végülis nem okozol neki ha letöltöd, már ha az kár h nem tömöd te is az amúgy is milliós profitokat termelő cég zsebét, te pedig szegény magyarként 3 hétig párizsin élsz emiatt h ők porschékat vegyenek. Szal vedd meg ha akarod, de akkor ne fájjon neked az h a szomszéd ugyanazt kapja 0 Ft-ért, vagy akkor ne vedd meg nekem mind1 csak ne szóljál be
az fáj neked h te pénzt adsz ki más meg nem ugye? -
maskimx
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
"nincs demó, le kell töltenem, hogy megnézzem tetszik-e-> Mine kadnak ki szreenshotot, tonnányi videót, meg minek van a sok játék tesztelő újság?"
Remélem ezt te sem gondolod komolyan. A fotosoppolt screenshotok, a megrendezett videók meg a megvett review oldalak nekem valahogy nem elég hitelesek. Vagy te szoktál a quelle katalógusból ruhát rendelni? Van akinek 10k akkora összeg, hogy csak akkor fizeti ki, ha biztos abban, hogy értéket kap a pénzéért, lsd. mass effect. Ha majd abbahagyják a szar és tucatjátékok gyártását és csak minőségi darabok lesznek a piacon, akkor én is csukott szemmel fogom levenni a bolti polcról a dvd tokot, akármelyiket. Addig meg marad a demo, meg a warez kipróbálásra. Itt van pl a spore, már rá van kattanva a fél világ, pedig még csak a demo demója jött ki. De kijött. Ha ez a tendencia folytatódik, akkor tényleg nem lesz létjogosultsága a wareznek.
-
Romvr
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem a kedvencem meg az hogy 6 hónapot spórolok hogy megvegyek egy 8800GT-t miközben fizetnem kell a számlákat. Ez a legjobb szerintem
Annak a mineralos hülyeségnem amúgy van valami gyakorlati haszna is vagy csak "The mission is done." és annyi?
-
-kdM-
senior tag
-
-kdM-
senior tag
Asvany lelohely csak nehany bolyon van 3 vagy az osszesen? Mert en eddig 3 olyat talaltam ahol 3 volt.
-
"ne ugatott volan le a hulyesegeidert"
Mi a fasz van? Csak azért, mert igazam van? Szánalmas, hogy engem tartanak hülyének, mert nem lopom a játékokat...igazad van, ugattak már le, de szerencsére csak a fogyatékos része aki elég bunkó ahoz, hogy tőőtccssee a játékot (az ő szavuk az én szememben kb semmit se ér), mert a 200k+ értékű PC-je mellet már nem jut pénz egy 8k-s játékra...komolyan mondom szánalmas amit jó pár ember művel.
Részemről ez a téma lezárva, nem erről szól ez a topik és nem kívánom szétoffolni. Sajnos még mindig nagyon el van korcsosodva a magyar gamerek többsége és csak a warezt tartja egyedüli játék forrásnak.
A legaranyosabbak akkor is a következő beszólások:
-nincs demó, le kell töltenem, hogy megnézzem tetszik-e-> Mine kadnak ki szreenshotot, tonnányi videót, meg minek van a sok játék tesztelő újság?
-nincs rá pénzem, inkább Core2Quad 9800GTX SLI-s gépet veszek
-letöltöm, de majd megveszem ha lemegy 990 Ft-ra az ára (tisztelet a kívételnek) -
Romvr
őstag
Előrendelni tudod csak. 576, CD Galaxis... van egy pár ilyen oldal. Ha megrendelted 19-20 körül szerintem már meg is kapod. Az ára mindenhol 8000 forint (külföldön talán nem
) -
Bluegene
addikt
kinek van meg? az írjon nekem privit hogy hol vette és hol érdemes venni

-
Bluegene
addikt
meg lehet-e ezt a játékot venni? vagy van-e demoja?
-
zolomon17
senior tag
Tali és Ashley, néha Wrex, nagyritkán Garrus.
Tali hasznos a technikai skill-jei miatt + a harcban is egész jól megállja a helyét, ha feltoljuk a Pistol-t és adunk a kezébe vmi erősebb flintát.
Ashley a love intrest, hogy maradgatna ki?
Jó harcos karakter, ezeken kívül semmi extra.Wrex jópofa melák, jók a harcos skill-jei, néha kapóra jöttek a bionikus képességek is, de azokat nem nagyon használom ki. Garrus-szal hasonló a helyzet, a sniper-rel nagyon erős, nála a technikai skill-ek segítettek.
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Mély nyom: Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Abban csendültek el szép dallamok. Starship Troopers FPS: szintúgy, bár azok a film zenéi voltak de nagyon jó hangulatot teremtettek. Star Wars játékok nagy hányada, Star Trek: Elite Force 2... Ezeknek mind mind nagyon jó zenei aláfestésük volt.
Sötét Nagyúr: Kérlek hanyagoljuk a témát. Rendben?

-
zolomon17
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Valami rémlik a hídről, a csillagtérképen tényleg egészen kellemes dallamok csendülnek fel.
Nem is tudom, hogy hagyott-e valami is mély nyomot bennem a zene miatt, talán a Gothic sorozat. -
-
Romvr
őstag
Köszi, csak jobb lett volna ha a játék mellé adnak egy ványadt cd-t is a zenével. Amúgy a nekem tetsző számok már megvannak mp3-ban egy kedves ismerősöm közreműködésének köszönhetően (torrentuszár)
Amúgy ki már kipróbálta a "demo-t": Ki milyen karikat cipelt magával és miért? -
Romvr
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A galaxy map-os zenére gondolsz? Az se rossz, most hogy így mondod. Amúgy OST CD-t adnak a bolti verzó mellé, vagy az valami extra csomagban van/külön kell megvenni?
-
bagyulajuve
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
szerintem a zenéje nagyon gyenge. nem a minőségéről van szó nyilván, de valahogy annyira nem illik a játékhoz

-
Romvr
őstag
Igen kijött PC-re és választható a telepítésnél hogy Magyar, vagy English. Ha egyszer egyik -féle képen telepítetted újratelepítéssel tudsz nyelvet váltani.
szerk: Az egész játékban két track van ami tetszik: Az elején mikor új játékot indítasz (bolygó, nap, mass effect felirat) a másik meg mikor megválasztanak Spectre-nek. Ott is jó zene szól. Azon kívül még úgy ahogy tűrhető csak a klónozóban van. A többi az ilyen szódával elmegy kategória.
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Én sem fosom a pénzt és én is megveszem eredetiben, ha tetszik, miután lement az ára 4000-5000-re. Addig meg kipróbálom warezolva.
Kérdésem. Kijött már PC-re vagy még mindig csak konzolos verzió van. Itthon lehet nem lefordított angol verziót venni mert elnézést hogy ezt mondom de én jobban tudok néhány fordítónál köszönet annak hogy 25 évemből 21-et angol nyelvterületen töltöttem és sírok a fordításokon néha, tisztelet a kivételnek természetesen.
Köszönöm!
Üdv mindenknek! Mc
-
zolomon17
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az ismétlődés tényleg egy picit ront az összképen, de lássuk be, elég nehéz lenne még több textúra-filet rágyömöszölni a dual-layer DVD-re

Így van gondolom előre le van programozva, hogy mikor jelenjenek meg, milyen elrendezésben.
-
zolomon17
senior tag
Lift van szinte minden olyan bolygón, ahol van város pl. Noveria
(nem a kis bányákra, meg bázisokra gondolok) Gyors utazást eddig csak a Citadellában találtam.A rádió tényleg néha megszólal, illetve a két karakter beszélget nagyritkán... de ez az eseteknek talán a 10%-a nálam.
-
-kdM-
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
liftezes csak a c-sec es docking bay kozott kotelezo...a tobbi kihagyhato gyorsutazassal
egyebkent nekem eddig mindig ment a radio kozben vagy beszelgetett a 2 tarsam
-
Kelvin
őstag
Hogy kicsit visszakanyarodjunk a témához. Az tényleg igaz, h csak 3 aktiváló-kódot kapsz az az csak 3-szor telepítheted ha változik a rendszer? Előrendelve kerül 8e be a játék vagy a boldban megvéve is annyi lesz?
-
zolomon17
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A zene szerintem a játék leggyengébb pontja
Korántsem rossz, sőt, a színvonala abszolút magas, de szerintem nem elég változatos és a játék megvalósítása során mintha ez kapta volna a legkisebb hangsúlyt
Persze ízlések és pofonok, de eddig a zenétől még nem tettem le a hajam...A liftezés pedig az agyamra megy...
Egy csomó helyen meglepően sokáig kell állni a fülkében... legalább lehetne közben beszélni a töbi karakterrel, vagy olvasni a naplót, nézegetni a térképet - úgy, hogy haladjon is. -
Bluegene
addikt
Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy erre találták ki a demó verziót, ott ki lehet próbálni, de mind1
Viszont ha jó, meg kell venni, különben elköszönhetünk a pc-s játétoktólmint írtam nem a te tizeseden múlik, ez olyan ha te elhatározod h nem dobsz el több csikket/szemetet, sőt amit látsz föl is szeded, attól még nem fog úgy kinézni M.O. mint svájc, egy fecske nem csinál nyarat, attól még rajtad kívűl tízezrek fognak szemetelni hiába erőlködsz, nem pro és kontra mondom csak felvilágosításképp lásd: #503
ha van kedved megveszed kitüntetést nem kapsz érte, ha pedig "elopod" senkitől se kapsz büntetést(legalábbis a gyakorlatban, il 0,01 %, inkább a cégekre mennek rá nem a kisemberekre), mindenki maga dönti el, a játékfejlesztők nem épp temiattad mennek tönkre(egy fecske..., rajtad talán 2 eurót nyernek miközben dollár milliókba gondolkodnak), de becsület is van a világon, de a pénznek is van értéke amiért izzadsz
engem nem érdekel ki hogy dönt, cselekedjetek bölcsen, belátásotok szerint
-
Romvr
őstag
"A csóróságra már gáz hivatkozni"
Pedig szerintem az esetek túlnyomó részében ennek köszönhető a Warez. Ha én most amerikában élnék, keresnék 4000 dollárt, 2000-ból fizetem a rezsit, 1000-ből veszek kaját, tisztítószert...stb akkor valószínű ha megjelenik egy játék nem sajnálom rá a 10 dollárt."autót sem lopsz ha nincs pénzed"
Ilyenekre mondtam a szúnyog és az óvodások példát. Túlozni lehet. "Ha ki tudsz lépni a házadból, akkor már mehetsz is a holdra simán."De szerinem zárjuk le a témát. Mindenki úgy szerzi be a dolgait ahogy tudja. És ha csak így tudja akkor meg nem kell leszólni. Amíg egy játék ára egy heti keresetnek felel meg addig lesz Warez, amíg a játékfejlesztők ódzkodnak a demótól addig lesz warez. Attól hogy leszóljuk Gipsz Jakabot mert letöltötte nem fog megszűnni, és csak magunkat járatjuk le az álszenteskedéssel.
-
maskimx
senior tag
"Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy."
Pontosan. Ha nem tudom kipróbálni, dobjak ki látatlanban egy tizest? Ki van zárva. Viszont ha jó, meg kell venni, különben elköszönhetünk a pc-s játétoktól. Már most is az a tendencia, hogy konzolra kiadják, bezsebelik a lóvét, aztán fél év múlva eltűrik a pc-s warezt.
A kiesett lóvéról meg annyi, hogy ha nem tudom kipróbálni, akkor tuti, hogy nem veszem meg, ha meg warezt megnézem, tetszik, megyek is a boltba.
A kiadók szempontjából a mass effecthez hasonló bújtatott védelmek a legjobbak, így azért fel lehet tornászni az eladásokat. Ezt érdekes módon még én is "korrektnek" tartom.A csóróságra már gáz hivatkozni, mert akkor jönnek az "autót sem lopsz ha nincs pénzed" érvek. Ha annyira nem tudsz mit csinálni, akkor vegyél könyvet antikváriumban, pár száz forint.
-
Romvr
őstag
Már itt is folyik a vita a: Pogány Warezolók, meg az Angyali ellen-warezolók között. Jó lenne ha ezt a dolgot nem így fognátok fel. Nézzük:
Aki illegálisan letölt egy játékot az több okból is teheti (most Magyarországról van szó):
- Napi 8 óra munkával keres 65 ezer forintot, panelban él aminek a rezsi költsége 40-50 ezer forintra tud rúgni. És akkor marad 10-20 ezer forint ételre, tisztítószerre...stb. Nagy nehezen kispórol magának egy gépre valót, hogy szabad idejében ne csak a parkolót, vagy a Mónika show-t tudja bámulni. És igen. Ha megjelenik egy játék nem biztos hogy azonnal rohan a boltba és kiad érte 15-ezer forintot. Főleg ha az illető egyedül neveli a kiskorú gyerekét.
- Manapság a demó mint olyan csak a politikában van jelen Demo-krácia (most tessék nevetni
). A játékfejlesztők leszoktak róla hogy kipróbálható verzióval örvendeztessenek meg minket. Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy.Én ezt a két eshetőséget találom.
Azok akik nagyon az ellen tábort erősítik:
Félre értés ne essék én már vettem meg jó pár játékot. Itt figyel a polcomon jó néhány cím amit érdemesnek találtam a megvásárlásra (Eredeti AVP első rész 1500 forint volt
)
Lenne néhány kérdésem:
- Te még életedben nem játszottál nem 100%-osan legális játékkal? Akkor örülj neki hogy ilyen anyagi helyzetben vagy, illetve a rokonságod ilyen anyagi helyzetben van.
- Minden játék ami megjelent és tetszett a címe elrohantál és megvetted? Ha igen nem mondtad sokszor hogy "Ezt a pénzt másra is költhettem volna!" ?Radikális példák felsorolásával csak magadat járatod le Revan. Mert ez a Tesco-s beszólás nagyjából ilyen szintű volt: Agyon szoktad csapni a szúnyogokat? Akkor biztosan szabad idődben óvodásokat gyilkolsz!
Lehet ilyet játszani: Én mondok valamit, kiforgatod, felnagyítod és arra írsz valamit. Csakhogy ez a hülyék sportja. Aki nem követett el még életében bűnt az tényleg lehet büszke magára, de ne verje a mellét rá. Mert aki nagyon dübörög, hogy fúj te tolvaj, gyilkos, hazaáruló, általában annak is van vaj a fején bőven. Tessék elgondolkozni. -
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jah és ilyen hozzállás mellet úgy veszem észre, hogy te nem ítéled el a lopást, mint általános fogalmat...havi hányszor szoktál menni lopni a Tescoba és a Media Marktba?
miről beszélsz?
ez egy meddő vita ha van kedved vedd meg, ha meg nincs akkor töltsd le mit érdekel az engem
csak arra hívtam fel a figyelmet h nem fognak éhen halni játékfejlesztők -
-
-
zolomon17
senior tag
A flam-hangulat oldása gyanánt egy kis E.T.-féle "Haza!" flashback ->
A warez témának meg nyissunk egy topikot, vagy lehet van is róla hogy ki-miért-hol-mennyit, de itt már nincs értelme ezt tovább rágni.
-
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
igen? a földön 6500 millió ember él és ha ebből 100 millióan megveszik(XBOX, PS3, PC tulajok), és egy DVD-n csupán 2 eurót nyernek(500Ft), akkor 200 millió euró jut 100 dolgozónak, fejenként 2 millió euró
, és lehet többen veszik és erősen valószínű h DVD-ként 3-4 vagy több eurót nyernek a fejlesztők
, szal illik megvenni de nem fognak éhen halni
, nem is beszélve az esetleges sponzori pénzeket(Sony, MS), ill. egyéb bevételekről -
Vistaboy
veterán
Való igaz, hogy idén nem sok olyan játék jelent meg, ami megérné az árát (Lásd: Turok), de a Mass Effect mindenképpen kivétel. Egyrészt marha jó játék, másrészt olcsóbb is, mint a hasonló kategóriás játékok, harmadrészt magyar felirattal jelenik meg.

Sokan mondják nekem is, hogy azért szedik le a torrent-ről a játékot a megjelenéskor, hogy kipróbálják, és ha úgy látják, hogy jó a játék, akkor megveszik.
Való igaz, mostanában egyre kevesebb játékból adnak ki a megjelenés előtt demót, és nem szívesen fizetsz valamiért, amit nem tudsz, hogy milyen. De ez nem mentség, csak kifogás. Ha sokallod a játék árát, akkor várd meg, amíg lemegy a Budget kategóriába, és akkor vedd meg. Így is többet tettél, mint a semmi...
Például nekem már elő van rendelve a játék a CD Galaxis-ból. Végigvittem már az angol verziót egyszer, de ez csak jobban megerősített abban, hogy meg kell vennem a játékot.
MOD: Direkt nem válaszként írtam, nem szól senkinek, aki olvassa és úgy érzi, hogy neki mondtam, az se írjon vissza. Csak gondolkozzon el rajta...

-
-kdM-
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha valamivel nem vagy teljesen tisztaban akkor ne ervelj vele legyszives...A fejlesztok alltalaban fix bert kapnak (nem tudom nallatok, hogy megy). Az eladott peldanyszam a kiado dolga. Mellesleg "Úgy bírom, hogy a warezoló emberek 99% ezzel a maszlaghal jön"....en pedig tudod mit birok? Hogy az ellenervelok 100%-a azzal jon hogy "szegeny fejlesztok, akik dolgoztak" ezzel 100%-ig egyetertenek csak szerintem nekik ehez semmi kozuk mivel en meg egy fejlesztot nem lattam kampanyolni mivel o megkapja a penzet. A kiado az aki megprobal mindent megtenni a warez ellen. Hidd el, a kiado lesz az utolso akit sajnalni fogok.
En egyebkent szerintem az egeszsegesebb kozep-retegbe tartozom...ha egy jatek tenyleg erdemes ra akkor megveszem (mint ahogy megtettem a Guild Wars sorozattal es meg egyeb jobb jatekkal), de egy szar 15 perces jatekert nem fogok soha adni 13e ft-ot.
Megjegyeznem meg, hogy szerencsere sok igenyesebb jatekot mar megjeleneskor 8000 ft-ert adnak ami jelentos csokkenes raadasul ott a steam es tarsai amire mostmar sok esetben nem mondhatja senki, hogy "nem veszem meg, nincs ra penz inkabb letoltom"
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben... 
Ferros 100%-ra kivégezve, Noveriában most indulok Benezia után a Mako-val...
Különben is, a nők a szép szavakra buknak, azt kell tolni, kész ennyi

Kifagyás 0, spontán kilépés 0, nem volt eddig semmi zavaró dolog!
).
De akkor legyen 0:12 Mindenkimás javára
Sok lúd disznót győz...