Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mcray

senior tag

Köszönjük neked Darth Raven hogy tudtunkra adtad nagyon hízelgő véleményedet.

Nem pénzt ürítek a wc-n, én sem mint a legtöbb ember ebben az országban hanem bizony párizsit. Nem mindegy hogy egy játékot 4000-ért veszek meg vagy 8000-ért, mert ha 4000 ért meg tudom venni, büszke vagyok, hogy tudtam rá egy évet várni hogy lemenjen az ára és a maradékon veszek valami jobb felvágottat mint a párizsi. Ha meg rossz a játék mint a mostani játékok 80%-a akkor szükségem van hogy kipróbáljam.

Annó 20 000 forintért adták a Mechwarrior 4 Mercenarries-t. Eldöntöttem hogy én bizony nem adok a büdös életbe ennyit egy játékért és ha kell várok 4 évet de 5000 ezret szánok rá.

Most 3000 ezer a listaára de EGYETLEN CÉG sem volt hajlandó rendelni nekem a külföldi raktáraikból, mert én csak egy koszos magyar vagyok aki le van tojva és csak akkor szövegeljen ha fizet 3000+6000 ezer szállítást... Heh PERSZE! Nem vagyok rá büszke, de a MW4 Mercet bizony megszereztem méghozzá úgy ahogy tudtam, hiába a jó szándék, csak warez lett a vége.

Úgyhogy ne gyere nekünk ezzel a fossuk a pénzt 200+ ezer forintos gépre és nem adunk ki 10000 ft-ot egy játékra mert ebben az országban kb 1% az a réteg akit emlegetsz és pont nem itt a PH's közösségben kéne vádaskodnod, mert itt elég sok korrekt ember van.

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák