Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
Bluegene
üzenetére
nem latom hol mondtam en olyat hogy hogy buntetlen leszek majd legyszives emeld ki
azt mondtam hogy akkor vagyok hajlando fizetni akarmiert is ha az "ellenszolgaltatas" amit kapok erte az megeries akkor megegyszer, peldaval (megprobalom erthetoen bar szerintem legutobb is az volt)
legutobbi jatek amin nagyon gondolkodtam az az Assassin's Creed volt, tenyleg nagyon jo jatek es szep a grafikaja, de 1 nap alatt vegigtoltam es nem ereztem ugy, hogy nekem ezt most meg kene vennem, bar az elejen nagyon gondolkodtam rajta egyszeri vegigjatszas utan kicsit csaoldtam, hogy "csak" ennyi, na most nem ez a helyzet mivel a jatekot ugyan mar vegigvittem megis aztmondom, hogy ezt marpedig megveszemsajnos ez igy tenyleg nem legalis, viszont ha nem probaltam volna ki nem biztos, hogy meg akarnam venni
mellesleg ha minden ilyen "illegalis" programomat osszeirnam tobbet kapnek mint egy pedofil...
tiv83us: gondoltam en is ra, de ha nincs ellen es csak lovoldozok is beakad...
Új hozzászólás Aktív témák

- LENOVO ThinkBook 13s G2 ITL i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/13.3" FullHd laptop
- Macbook Pro 13 2018 - i5/8GB/256GB
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AMD Radeon RX 6600 8GB (Beszámítás)
- Asus Dual Geforce RTX 4070 Super OC, garanciális 2027.07.12.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest