Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
Bluegene
üzenetére
nem latom hol mondtam en olyat hogy hogy buntetlen leszek majd legyszives emeld ki
azt mondtam hogy akkor vagyok hajlando fizetni akarmiert is ha az "ellenszolgaltatas" amit kapok erte az megeries akkor megegyszer, peldaval (megprobalom erthetoen bar szerintem legutobb is az volt)
legutobbi jatek amin nagyon gondolkodtam az az Assassin's Creed volt, tenyleg nagyon jo jatek es szep a grafikaja, de 1 nap alatt vegigtoltam es nem ereztem ugy, hogy nekem ezt most meg kene vennem, bar az elejen nagyon gondolkodtam rajta egyszeri vegigjatszas utan kicsit csaoldtam, hogy "csak" ennyi, na most nem ez a helyzet mivel a jatekot ugyan mar vegigvittem megis aztmondom, hogy ezt marpedig megveszemsajnos ez igy tenyleg nem legalis, viszont ha nem probaltam volna ki nem biztos, hogy meg akarnam venni
mellesleg ha minden ilyen "illegalis" programomat osszeirnam tobbet kapnek mint egy pedofil...
tiv83us: gondoltam en is ra, de ha nincs ellen es csak lovoldozok is beakad...
Új hozzászólás Aktív témák

- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest