- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy."
Pontosan. Ha nem tudom kipróbálni, dobjak ki látatlanban egy tizest? Ki van zárva. Viszont ha jó, meg kell venni, különben elköszönhetünk a pc-s játétoktól. Már most is az a tendencia, hogy konzolra kiadják, bezsebelik a lóvét, aztán fél év múlva eltűrik a pc-s warezt.
A kiesett lóvéról meg annyi, hogy ha nem tudom kipróbálni, akkor tuti, hogy nem veszem meg, ha meg warezt megnézem, tetszik, megyek is a boltba.
A kiadók szempontjából a mass effecthez hasonló bújtatott védelmek a legjobbak, így azért fel lehet tornászni az eladásokat. Ezt érdekes módon még én is "korrektnek" tartom.A csóróságra már gáz hivatkozni, mert akkor jönnek az "autót sem lopsz ha nincs pénzed" érvek. Ha annyira nem tudsz mit csinálni, akkor vegyél könyvet antikváriumban, pár száz forint.
Új hozzászólás Aktív témák

- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest