Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nah nah nem a sajátés érzelmi szférádba akartam beletaposni, hanem a játékbeli alienünk személyiségét taglaltam. 1 az hogy én jobban bírom a belevalóbb csajokat, akik talpraesetten tudnak beszélni ha kell, de ez mellékes. az utsó hosszú szó ami ki se fért arra utalt hogy igazából nekem nem szimpi egy olyan faj aki egy madárpókkal is közösülhet, ugyanaz lesz a végkimenetele a dolognak.
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben...