Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nah nah nem a sajátés érzelmi szférádba akartam beletaposni, hanem a játékbeli alienünk személyiségét taglaltam. 1 az hogy én jobban bírom a belevalóbb csajokat, akik talpraesetten tudnak beszélni ha kell, de ez mellékes. az utsó hosszú szó ami ki se fért arra utalt hogy igazából nekem nem szimpi egy olyan faj aki egy madárpókkal is közösülhet, ugyanaz lesz a végkimenetele a dolognak.
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben...