Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Lenen egy olyan kérdésem, hogy játékon belül hol tudom megnézni, hogy hogyan állnak az achievement-ek?
Mert biztos én vagyok béna, de nem találtam, meg itt a topikban sem találtam sem rá utalást.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
"Egy újszülöttnek minden vicc új" alapon tegnap elkezdetem tolni ezt a játékot (bevallom elég régóta ott porosodott a polcon, csak aki MMO "függő" azt nehéz kimoccintani ugye
).FERGETEGES (szigorúan nagybetűvel)!

A grafika, az űrbéli hangulat és hozzátartozó zene. A klasszikus RPG érzet. Már most látom, hogy nem kevés időt elfog venni az életemből. (Nem beszélve arról, hogy a második rész is ott porosodik a polcon ajjaf...
) -
Kanczy
veterán
én kemény 2500 forintért megvettem, szerintem bőven jó vétel ezért az árért

-
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Tulajdonképpen fogalmazhattunk volna úgy is, hogy most nincs rá pénzem (van a pénztárcámban ennyi, csak nem erre), de az milyen hülyén hangzik már.

Szerintem megveszem, de nem most. Most beosztás van, és még úgy is hátravan a Borderlands-ból-ből több, mint a fele. Ha majd jobban megy a szekér, akkor megveszem.
Vagy az, hogy többet fogok keresni, az a világegyetem összeomlása, majd a 990,-es árszínvonal után várható?
-
válasz
Capricornus
üzenetére
és (#1893) ollie: köszi az infót, akkor rendelem is a magyart.
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Mindkét rész nagyon jó, és mondom ezt úgy, hogy miután először elindítottam az első részt, 1-2 óra játék után félretettem és rá se tudtam nézni 1 évig. Aztán rájöttem, hogy állat jó játék, csak nem RPG-ként, hanem akciójátékként kell rá tekinteni.
Szóval, az első részben jobb a fejlődési rendszer, az inventory (van), valamivel több a szerepjáték elem. A második részben meg sokat fejlődött a harcrendszer, szerintem sokkal élvezetesebb, ott viszont nem tetszik a leegyszerűsített fejlődési rendszer, és az inventory hiánya (ja, nincsenek felvehető tárgyak, ill. csak pár darab).
Véleményem szerint mindkét játék bőven megéri a pénzét, és értem ez alatt a teljes árat (8-10k).
(#1889) body007: vedd meg. Ahogy írták, még mindig le tudod tölteni angolul is, ha az kell.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Ahogy érzed. Mint mondtam, nem rossz játék ez sem. Ha pedig más játékokhoz nézed, vagy önmagában, akkor meg az úristenezdemarhajó kategória. De ugye ott volt az első rész ami magasra tette a mércét.
Ami még nálam az első rész felé billenti a mérleget, az a DLC mizéria. (igaz hogy ez független magának a játéknak a minőségétől) Ahhoz volt 2 DLC, és kész. A második részhez meg folyamatosan adják ki a DLC-ket, mint az őrültek. Ami önmagában nem lenne baj, mert jól jön az új tartalom, az viszont hogy folyamatosan lejmolják le az embert érte már mocskosul zavar. Vagy ne kelljen érte fizetni, vagy adják ki egyben őket egy kieg formájában és akkor azt megveszem, de ez hogy apránként fizettetnek veled nagyon gáz. Mert ugye sok kicsi sokra megy... Szerintem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Capricornus
üzenetére
OK, köszi mindenkinek az infót. Lentebb toltam az ingerküszöböt 990,- re.

-
Capricornus
aktív tag
válasz
body007
üzenetére
body007
A magyar cd kulccsal az EA Download Manager-rel le tudod tölteni az angol verziót is, arra felmegy minden DLC. Persze ha gond az angol, akkor passz. Én nem szoktam magyar nyelven és/vagy felirattal játszani, ezért is örültem hogy a nálunk csak magyar felirattal kapható 2. részt le lehet rántani angolul is.
DeFranco
Nekem az első rész jobban tetszett, egyszerűen sokkal jobb a hangulata. Igaz hogy a második rész szebb, meg pörgősebb, ahogy GypsFulvus2 is írta, de hangulatban nagyon nincs ott ahol az első. Ennek ellenére persze jó játék, de nem annyira jó:-)
-
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Na akkor most vegyem vagy ne vegyem a magyart?

már nagyon nézegetem azt a kosárba gombot

-
GypsFulvus2
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Hát nekem az első rész jobban tettszett, de nem bántam meg, hogy megvetem a másodikat sem. A második kicsit pörgősebb, az akció részén kétségkívül javítottak. A grafika nyilván jobb egy fokkal. Viszont a sztori elég lapos és rövid, az össz játékidő rövidebb mint az első részben. a főszál jelentős részét a csapattagok egyéni szoc. problémáinak megoldása tölti ki, ami nekem nagyon nem jött be. Az inventory gyakorlatilag eltűnt a játékból, a mékóval együtt. Utóbbi nem volt egy nagy ász, de a helyette játékba behozott bányászat idegtépő. A melléküldetések viszont jobbak, és végre nem egyenbázisokon kell irtanod, hanem egyedi helyszínek vannak. A karakterfejlesztés még az első résznél is primitívebb. Gyakorlatilag ez már inkább egy akció-kaland TPS, elhanyagolható mennyiségű RPG elemmel. Ezzel együtt jó és szórakoztató, ha az első rész tettszett, szerintem ez is bejön majd.
-
DeFranco
nagyúr
Ma hár itt tartunk (ME2). Azoknak mi a véleménye, akik mindkettővel játszottak? Ha én nem dobtam el az agyam tőle, de annyira azért tetszett az első rész, hogy azt mondjam, megérte az árát, akkor érdemes beruházni a másodikba?
Tudom, sokan sok helyen leírták, de azóta ülepedett a dolog mindenkiben, azért kérdem meg most is.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
body007
üzenetére
Azért a magyar verzióval vigyázz. Épp most megy a cirkusz a másik topicban, mert az új és eddigi legnagyobb, legérdekesebbnek ígérkező DLC-t nem lehet letölteni a régióban, mert nem készítenek hozzá ide lokalizációt. Aki ezzel a DLC-vel játszani akar, annak angol verzióra van szüksége, mert a régióban kiadott verzióra nem telepíthető, sőt ha jól tudom le sem lehet tölteni a Bioware szerverről.
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
és (#1882) Capricornus: Már ezért megérte ide jönnöm, én majdnem megvettem 2x annyiért angolul, köszi

Még annyit, h a gépigénye sokat nőtt? FullHD-ba szeretném azt is tolni
-
Capricornus
aktív tag
válasz
body007
üzenetére
Én nem venném meg e-bay-ről 20 dollárért, mikor kis hazánkban is meg tudod venni 2000 forintért, és az garantáltan magyar feliratos.:-)
A játékot pedig simán végig lehet vinni többször is, akár ugyan azzal a karival is, de egy másik karakter osztállyal is mindenképp érdekes újra játszani a játékot. Személy szerint én 4x vittem végig, és még egy párszor végig is fogom tolni amíg élek:-)
A 2. részben pedig tudod importálni a mostani karaktered, de ez inkább a kinézetére vonatkozik, na meg arra, hogy az 1. részben milyen döntéseket hoztál. Bizonyos döntéseid következményei ugyanis visszaköszönnek a 2. részben. Meg talán egy kevés bónusz pénzt meg nyersanyagot kapsz a régi karaktered után, de ebben már nem vagyok biztos...
Minden esetre ha szeretnéd a második részben is látni a karaktered illetve látni azt hogy a korábbi döntéseid milyen következményekkel jártak, akkor érdemes importálni a karaktert. -
Na végigtoltam a gamét (~40 óra játékidő), nekem nagyon tetszett
Az ucsó pálya nagyon bejött, csak kicsit rövid/könnyű volt.
Most nézegetem a 2. részét. Ha ezt megveszem lehet magyarítani? (de szép szó
). Meg hallottam olyat, h át lehet vinni a karit. Ez most, h van? Egyből egy lvl 40+-os karival kezdek? Vagy mit viszek át?szerk.: jah, meg szerintetek érdemes mégegyszer nekiülni egy más típusú karival? Most sima katonával toltam. Ha érdekes/érdemes végigtolnám egy antikatonával (nem tudom mi a neve, amelyik tök béna a fegyókhoz de tech/bio-ba meg full-os.
-
L3zl13
nagyúr
Ha már leoltunk valakit (megjegyzem jogosan) akkor legalább ne mondjunk butaságot.

A Sol nem a solar system rövidítése, hanem a Solar system ered a Sol elnevezésből. Sol volt a római napisten. Innen a Nap latin neve is Sol.
Ugyanígy Luna (lunar orbit stb csillagászati kifejezések) a római holdistennő és egyben a Hold latin neve.
Terra, a Föld latin neve pedig a Terra Mater (Föld Anya) latin elnevezésből adódik. -
Brian_GT
őstag
Köszönöm a segítséget aki valóban segített és nem kötözködni akart.
Hosszú, fárasztó nap után ha az embernek nem fog a legjobban az agya és nem kapcsol rögtön, hogy jah tényleg...akkor már hülye. NO COMMENT!!!
Hagyjuk és kössz!
-
válasz
Brian_GT
üzenetére
Oké, a Tejút a galaxis (csillagrendszer), amiben van a Naprendszerünk is. Vagyis az adott térképen meg kell találnod a naprendszert, mert benne van. Előttem írták, hogy Sol-ként keresd, ami a Naprendszer nevének (SOLar system) angol rövidítése.
Amúgy tényleg általános iskolai anyag, bár nem elsős szerintem, én annak idején ha jól emlékszem hetedikben tanultam.
-
-
Brian_GT
őstag
Azt mondjátok meg nekem pls, hogy kaptam egy küldit, hogy menjek el a Naprendszerbe mert gáz van a Holdon.
De mikor galaxi térképet nyitok én a Tejúton vagyok...hogyan kell átmenni más naprendszerbe?
Előre is köszi!
-
Brian_GT
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Óóó hallgatnom kellene haveromra aki azt mondja, minden új game előtt lessem meg van e patch hozzá.
Én sajnos olyan vagyok aki megpróbál megbízni a játékfejlesztőkben és azzal játszok amit kiadnak. Ezek szerint rosszul teszem
Nah hát 1.02 hun patch feltelepült és mit látok a txtben :
Megoldódott a probléma, hogy aki nem az alapértelmezett kiosztás szerint nyom a beszélgetéseknél az interakciókra annak kihal a game.
Nah hát elég lett volna ha tudom, hogy alapé. gombot nyomjak ha beszélgetek, de ahogy olvastam nem gond, hogy befigyel az 1.02 patch.
Csak valaki árulja el miért kell patch után itt is grafika és billkiosztás újraállítást végezni....áááááááá

-
Brian_GT
őstag
Ha már itt vagyok nekem olyanban segítsetek, hogy mivel én se játszom azért oly régóta, mikor egy küldi után megyek dumálgatni a hajón az emberekkel..általában jön vmi új téma ami új küldiket ad vagy xp-t kapok a beszélgetés után.
Nah ez így okés is de a sráccal a 0. szinten..mikor a hálótermek előtt bütyköl illetve a gyengélkedőben az idegen nőcivel nem tudok rendesen beszélni.
Odamegyek hozzájuk, mint mindenki máshoz...átadja az irányítást az animációnak..mutatja odamegy hozzá a karakterem és nem szólal meg..nem ír semmit csak áll mellette...majd kb 2 s után mintha odamondaná neki hagyj békén..látszólag visszajön hozzám az irányítás, mert megjelenik a térkép viszont ilyen félanimációs kamera nézetben maradok és nem tudok semmit csinálni..rsc-en kivül
Mi lehet a baj???
Annyira nem zavar a dolog, de gondolom jó pár dologról lefogok maradni ha 2-ket nem szólítom meg soha.
Köszi előre is aki segíteni tud ebben!!
-
Brian_GT
őstag
Hááát ez elég furi...mikor indulsz akkor 3 pontot kapsz..azt tudod szétosztani...és kb. minden szintlépéskor kapsz 2-2 pontot.
Ennek így kellene működnieeeeeeeeee...
Óóóóó... hoppácska...lesd meg a beállításoknál...meglehet adni a játékmenetnél, hogy pontok szétosztása - te magadnak akarod... csapatodnak auto gép vagy te is és csapatod is magától gép legjobb döntése alapján osztja szét.
Lehet beállítottad, mert nem tudtad mi az mindet autora.Először én sem tudtam mi az, de utána leesett, mikor megvolt az első szintlépés.
Erre tudok gondolni és remélem 99%os a találatom...te érdekedben is remélem ez, mert ha nem akkor valami nagy gánya van.
Remélem tudtam segíteni!!!
Minden jót!
-
zakzar
csendes tag
hali. én laptopon nyomom a gamet és olyan gondom lenne h levettem mindent minimumra, de mégis akad:S elég rendesen. van erre vmi megoldás? v felejtős?:S válaszokat előre is thx
-
Roth
tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Itt van egy kasztleírás,
valamint találtam egy ilyet is...No, meg itt van egy angol oldal is, ahol minden megvan, ha kellene...

-
nepszter1
addikt
Üdv, steam-es verziohoz honan tudnék letölteni magyarosítást?
-
Lenry
félisten
rákerestem a topikban, de vagy béna vagyok, vagy másnál még nem fordult elő, hogy az arcok a beszélgetések közben úgy néznek ki, mintha mindenkit legalább 3 emberből gyúrtak volna össze

ronda árnyékolási és textúrahibák vannak mindenki arcán.
fel van patchelve, de nem segített. olvastam, hogy ki kell kapcsolni a dinamikus árnyékolást, de akkor sem lett jobb.amikor megjelent a játék, akkor letöltöttem, de nem emlékszem ilyen hibára. most steames. lehet, hogy ez a baj?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Nem tudom mit számít, persze hogy ízlések és pofonok, de én kétszer is kukáztam. Egyszer kipróbáltam, 3 perc, mondtam, hogy köszöntem. Másodszorra elkezdtem, nem volt az igazi, aztán egy hónap múlva elövettem, és elkezdtem rendesen, és bumm, jött a csoda. Azóta még elkezdtem párszor, de immáron be is van fejezve

-
AXisBOLD
addikt
most olcsósítva van a Steam-en. 3,74 ajró
.jön is lefele, kíváncsi vagyok milyen, még videót se láttam róla...nem is nézek meg már egyet sem. korábban kifejtettem, hogy a szerelmi szál megléte nem igazán tetszik egy játékban, de ha ennyi pénzért dobálják elviselem
. meg persze remek játék, ahogy sokan megítélik
. -
hoffman_
nagyúr
Hű, ezen csúnyán átsiklottam
A kép nem tűnik fake-nek, szinte biztos vagyok benne, hogy van PC-s. Bár sosem lehet tudni. Anno a Witcher-nél találtam hasonló képet, amivel az a baj, hogy azon is egy ilyen szintű, egész ízléses pakk volt, de az is lengyel(a szöveg alapján) vagy mifene vezsön, és sajnos nem leltem a neten sehol én sem... -
hoffman_
nagyúr
Ez az, amit itthon is be lehetett szerezni, de amit te mutattál, az nekem egy picit komolyabbnak tűnik... De természetesen van gyűjtői.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Angol telepítés: Asszem ha nem az autorun/launcher-ből telepíted, hanem közvetlenül a setup.exe-vel akkor választható az angol nyelv.
Most nincs előttem, úgyhogy nem tudom a pontos fájlneveket. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Blaynet
üzenetére
Ez a magyar nyelvű gyémánt kiadás? Ha az, akkor csak a magyarosított patch-ek használhatók hozzá, mert az angol verzió más védelmet kapott, és ezért full inkompatibilis a két rendszer. Nekem a BDtS feltelepítése után még így is bug-os volt, a főküldetés során az a pálya ahol Liarát kellett felszedni az út fele eltűnt. De ez ismert típushiba. Olyanról viszont, amit leírtál még nem hallottam.
-
hoffman_
nagyúr
HÁH, VÉGIGTOLTAM!!
Már megvan egy éve, és szerintem igen-igen jóskás gáma, de sose jött össze, hogy végigmenjen. Oszt most a héten felkerült a gépre a kettő, és olyan fasza az eleje - az a pár felvezetö vidi amit láttam - hogy ezt is végig kellett toljam
Most már jöhet a második rész ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A végén -spoiler- mikor azt hiszik, hogy Sepherd halott, és felsétál a dombra, és betolják a zenét, na az nagyon adjaa

-
FehérHolló
veterán
Van nekem eredeti magyar feliratos váltzat.
Lenni vele gond: lehetni telepítni valahogy angol verzió?
Magyar változat patchei hol valósak?Szerk: Másod kérdés válni tágytálan.
-
Blaynet
csendes tag
Egész pontosan az :
Illesztőprogram csomag verzió 8.723-100406a-098765C-ATI Úgy hogy tévedtem...nem 10.4 a VGA driver... -
Blaynet
csendes tag
a catalyst control center meg v9.12-es...
-
Blaynet
csendes tag
Most 10.4-es van fönt azt hiszem...Az érdekes még az hogy minden más játék gond nélkül fut...
-
-
Blaynet
csendes tag
Jó estét!
Olyan problémám van,ami maga egy rejtély...Mass Effect...Gyémánt kiadás...Föltelepítettem...Patchet is...Erre :
Rendering thread exception:
General protection fault!History : GMatrix 2D :: Swap()Address = 0x10bb5c66 (Filename not found)
RaiseException () Address = 0x7c812aeb (Filename not found)
Cxx ThrowException () Address = 0x7815e69 (Filename not found)
GMatrix 2D :: Swap () Address = 0x10da7b63 (Filename not found)
Address = 0xe8781b4c (Filename not found)Eúúú mondom....Aztán 1.02.-es patch fől...Működik....Huhu!!! karakter generálás...Az ember fejének a fele tiszta fekete...Meg is fagy...Újra telepítés...1.01.-es patch,BDtS fől,Pinnacle Station fől,1.02. patch fől. Ismét megy. Most az ember feje nem fekete.Bemegyek a komm szobába,lefagy.Újra indítás,ismét ugyan ott lefagy.Aztán nem fagy le játszok kicsit. Lefagy. Újra indítás.Játszok,játszok. Csapat pontokat el kéne osztani...Megnyitom,mit látok? Az egész ember csak egy feketeség...hoppá...ezt hagyjuk...Játszok tovább.Saren erre mit csinál? a feje szép normál de valahogyan átlátszóvá tette a testét.Ájájájjjj...Mondom...Játszok tovább...Bevágjuk a szunyát,fölébredünk a doki beszél hozzánk PAKK megfagy...Na ez érdekes...Mi a manó lehet a baj? Tesóm gépében 8600 GT van...Az is le-le fagyott de nem ilyen sűrűn...És nem csinált ilyen feketeségeket a karakteremmel...Na szóval tesóm gépén egészen a végéig jutottam amikor megindul a támadás a Fellegvár ellen. Hát az én gépemnél nem nagyon jön össze AMIKOR (és most tessék leülni,vagy kapaszkodni a székben) ATI Radeon HD 4770 van benne...(Valami ilyesmi a neve...) Na mondom utána nézek a neten ennek...Sok embernek van ilyen problémája...A BioWare fórumon sokan írtak erről...Nézelődtem tovább mit találtam? Ennek a videó kártyának az egyik tesztjét...Mivel (is) tesztelték? Hát a Mass Effect-el...És lazán oda verte a 9800 GT-t és a GTS 250-et...Na most ez hogy van hogy a teszteléskor ment a Mass Effect ezzel a videó kártyával,de nekem most nem megy? A procin gondolkodtam még,hogy ő a bűnös de "elvileg" kijavították a fagyást az 1.01.-es patchben.
Kérlek segítsetek!!Ui.: Egyik haveromnak 9400 GT-je van és lazán fagyások nélkül megy neki a Mass Effect...
-
SPOILER!
Egymás után 3x kell vele találkozni. Ha elején elhajtod asszem szimplán csak utálni fog. Ha megerősíted abban a hitében, hogy lehet Spectre, valamilyen formában - felesleges hősködés miatt - meg fogják ölni, de ha tapintatlanul lebeszéled róla, akkor meg - ha minden igaz - öngyilkos lesz. És persze lehet normálisan is lebeszélni a dologról, akkor meg feltűnik a második részben is.
Remélhetőleg jól emlékeztem a dolgokra.
-
Pá
addikt
Volt a fellegvárban egy rajongó csóka aki akart autogrammot meg minden hülyeséget.
Nem tetszett az arca és elhajtottam, de érdekelne, hogy mi lett volna ha belemegyek. Valaki le tudná írni, aki kipróbálta? -
Az első DLC egyben az 1.01-es patch is a magyar változathoz. Az 1.02-es patch itt van. A második - egyben már fizetős - DLC nem jelent meg magyarul, és jelenleg csak az EA store-ban lehet megvenni 5 eurós áron, de csak trükkel lehet feltenni a magyar ME-re, és értelemszerűen a DLC angol marad. Ráadásul mindenki azt mondja, hogy nem lett jó, ezért talán nem érdemes foglalkozni vele.
A DLC vajon elront-e valami kérdésre nem tudok egyértelműen válaszolni, hallottam jót is meg rosszat is róla. Nekem nem volt vele bajom, szerintem mindenképpen érdemes felrakni, mert jó lett.A második részben mindegy milyen verzióból töltesz be állást.
-
Pá
addikt
Gondolom ez már ki lett tárgyalva párszor, de nem találtam egyértelmű választ, mert túl sok a kombináció és hátha valaki kapásból tudja.
Szóval nekem most az 1.0v van fent, magyar felirattal.
Kérdés, hogy erre fel tudom-e varázsolni valahogy a DLC-ket? A mentett állásokat át tudom-e vinni a második részbe? (a második részből szintén a magyar kell, vagy mindegy?) Ha felteszem a DLC-t, akkor is át tudom vinni a mentett állásokat, vagy az elrontja? Patchelni tudom?Tudom kicsit sok kérdés.
Kipróbálgatnám amúgy, de olvastam, hogy van akinek elrontja a DLC a játékot, azt meg nem szeretném. Szóval mit és hogy csináljak, hogy minden maradjon egyben?
A fontossági sorrend valahogy így van.
1. ne rontson el semmi semmit
2. tudjam átvinni a mentésemet
3. menjen a dlc
4. menjen a patch -
Pá
addikt
Nah, sikerült végigtolni a gamát, egészen jó volt!
SPOILER
Nem lehet valahogy megoldani, hogy se Ashley se Kaidan ne haljon meg, nehéz volt választani? Ráadásul végül a kiscsajt csak azért mentettem meg, mert meg akartam kettyinteni, de a végén mégis az a kék szörnyeteg jött be hozzám izélni, hogy lehetne megcserélni őket?
-
echterion
nagyúr
Na, végre. Ma reggel végeztem ezzel a Fejedelemmel. Nagyon jó a játék. Jólesett bosszút állnom Udinán azzal, hogy nem őt jelöltem a Tanácsba, hanem Andersont.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár ez lehet, hogy SPOILER!
-
echterion
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Lol, nálam még nem volt ilyen szerencsére.
Remélem, meg tudom majd menteni ezt a Wrex gyereket, mert eléggé megkedveltem. Sajnálnám, ha meghalna. 2 egység hiányzik az elbűvölés kimaxolásához, de már jó ideje nem tudom növelni (most jön a vermálos küldi, mert eddig a mellékszálakat csináltam). Remélem, elég lesz.
-
sto1911
veterán
válasz
echterion
üzenetére
En is ugy csinaltam, hogy fal meg hegy mellett kommandoztam, de gondoltam rakerdek

Egyebkent nalam nehanyszor elofordul egy olyan hiba, hogy ha a liftekbe bemegyek, akkor nem zarodik az ajto, nem indul a lift, csak ott allnak bamban, meg menu sincs. ALT+F4, toltes
Azota ha liftet latok mentek. 
-
sto1911
veterán
Hello!
Nemreg kezdtem bele a jatekba, es a kerdes az lenne, hogy a Tiara-megmentos-banyas kuldetes bolygojan nekem egy csomo helyen koromfekete texturak vannak a foldon, es a hegyeken is. Ha nem jo iranyba megyek, akkor joparszor megpusztulok mert nem latom, hgoy ott szakadek(?) van... Masnak is ilyen volt ez a kuldetes?
(este rakhatok fel screenshotot, ha szukseges)A jatek eredeti magyar, 1.02-es patchel.
-
Pá
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Más játékkal nem játszom, progiknál nem csinálja, igaz azok mind ablakban futnak, nem pedig teljes képernyőn. Valahogy ott lehet a gond, mert egyébként alt+tabnál is ugyanezt csinálnja, vagy ha véletlenül lenyomom a win billentyűt, olyankor más játéknál kidob ésfelhozza a tálcát, itt meg szétfagy.
-
Pá
addikt
Nah van még egy bajom.

Mosatnában mindig lefagy a progi, amikor kilépek.
Játék közben sosem, pedig általában soksok óráig megy, de ha kilépek akkor teljesen szétfagy a gép. Mindkét monitor elsötétedik és semmire sem reagál, csak a restart.Az elején nem csinálta, mostanában viszont mindig.
-
Pá
addikt
Arra van valami mód, hogy amikor a Normandián vagyok, akkor is láthassam a csapattagok karakterlapját (ahol a skillek stb vannak)? Ahogy pl a kisszekrényben előjön az inventoryjuk.
Kicsit zavaró, hogy ezt csak a terepen tudom megnézni + ott is csak azt a 2-őt látom, akik éppen velem vannak, egyszerre mindenkiét nem tudom megnézni. -
Pá
addikt
Nem ez a baj, jó helyen vannak, csak nem használják a fedezéket. Állnak a nyílt terepen és lemészároltatják magukat, pedig csak egy 20 centit kéne odébbmászniuk és bebújni a fedezék mögé és onnan lőni, ahogy én csinálom. Igazából ezt automatikusan kéne szerintem, de gondoltam, ha már nem maguktól nem jut eszükbe, akkor hátha van rá valami trükk.
Új hozzászólás Aktív témák

- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
)

Az ucsó pálya nagyon bejött, csak kicsit rövid/könnyű volt.

nem is tudtam hogy ilyen verzió is megjelent. de így már sokkal élvezhetőbb(nekem

Már megvan egy éve, és szerintem igen-igen jóskás gáma, de sose jött össze, hogy végigmenjen. Oszt most a héten felkerült a gépre a kettő, és olyan fasza az eleje - az a pár felvezetö vidi amit láttam - hogy ezt is végig kellett toljam ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azota ha liftet latok mentek.