Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
Akkor én is elmondanám a véleményem a warez-ről. Itt van 3 óra dolgozok és most, hogy leirányítottam az Észak-Dunántúl összes tehervonatát jut egy kis időm erre is...
Visszavezetném az egész dolgot az én történetemre a warezzel kapcsolatban. 23 éves vagyok szeptember óta dolgozok, addig főiskolára jártam tanultam stb, magyarán megmondva anyámék tartottak el. A számítógépem sosem volt valami nagy eresztés, mindíg valami közép-alsó kategóriával kellett beérnem, de örültem, hogy a szüleim ennyit megvettek nekem. Gondolja azt valaki, hogy volt pénzem játékot vásárolni? Eszembe sem jutott ilyesmi, mert örültem, mint majom a farkának, hogy a kedves szüleim 2 év könyörgés után hajlandóak voltak nekem számítógépet venni. Töltöttem a warezt és úgy játszottam, mert kereset nélkül elég nehéz költeni.
Most, hogy van egy havi jó bevételem, már megengedhettem magamnak egy számítógép vásárlását (és itt se gondoljunk überbrutál cuccra, mert egy 4800+ amd, 2GB ram és egy 8600 GT nem számít annak), valamint ugyanúgy tudok költeni játékokra is.
Ez alatt pár hónap alatt vettem ezt-azt és párszor megfogalmazódott bennem egy játék végigjátszásakor, hogy ez megért ennyi pénzt? Mert megvettem a Witcher-t aminek nagyon jó kritikái voltak. Nekem iszonyatosan nem jött be. Akkor megvásároltam a Test Drive Unlimitedet, de az meg nem futott valami jól, de szerencsém volt hogy el tudtam cserélni. és még sorolhatnám. Ilyenkor bizony jól tettem, volna, ha letöltöm warezról előbb és kipróbálom, minthogy szopok vele.
Szóval megértem azokat, akik warezolnak, mert mindenki csinálta már. Azt is megértem, hogy a nagy anti-warezosok úg yérik, hogy ha ők megveszik kemény pénzért és költenek rá akkor más mér tudja ugyanazt élvezni ingyen amiért ők fizettek. Engem ez nem zavar, mert csak olyan játékokat vagyok hajlandó most már megvenni, ami valamilyen kihagyhatatlan online móddal rendelkezik amihez kell az eredeti.
Az ilyen játék meg mint a Mass Effect? Most mi van ha megveszem és mégsm tetszik? Mert nem jön be vagy nem tudom a gépemmel elég jo futtatni? És ha előtte letöltöm? És ha tetszik és véletlenül végig is viszem? Akkor megvegyek egy olyan játékot amit már végigtoltam, csak azért hogy ott legyen a polcomon és lehet még egyszer nem fogok vele játszani, csak jó érzés lesz, hogy megvettem miután a warez verziót vigigtoltam.
Szóval jó kérdések, viszont az olyan különleges tartalmú játékok mint a WoW mutatják, hogy a kiadókon múlik az eladott játék mennyisége. Csupán meg kell tölteni tartalommal. Ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák

- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest