Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Való igaz, hogy idén nem sok olyan játék jelent meg, ami megérné az árát (Lásd: Turok), de a Mass Effect mindenképpen kivétel. Egyrészt marha jó játék, másrészt olcsóbb is, mint a hasonló kategóriás játékok, harmadrészt magyar felirattal jelenik meg. :R

Sokan mondják nekem is, hogy azért szedik le a torrent-ről a játékot a megjelenéskor, hogy kipróbálják, és ha úgy látják, hogy jó a játék, akkor megveszik.
    Való igaz, mostanában egyre kevesebb játékból adnak ki a megjelenés előtt demót, és nem szívesen fizetsz valamiért, amit nem tudsz, hogy milyen. De ez nem mentség, csak kifogás. Ha sokallod a játék árát, akkor várd meg, amíg lemegy a Budget kategóriába, és akkor vedd meg. Így is többet tettél, mint a semmi... :K

Például nekem már elő van rendelve a játék a CD Galaxis-ból. Végigvittem már az angol verziót egyszer, de ez csak jobban megerősített abban, hogy meg kell vennem a játékot.

MOD: Direkt nem válaszként írtam, nem szól senkinek, aki olvassa és úgy érzi, hogy neki mondtam, az se írjon vissza. Csak gondolkozzon el rajta... :U

Új hozzászólás Aktív témák