Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mi a fasz van? Csak azért, mert igazam van? Szánalmas, hogy engem tartanak hülyének, mert nem lopom a játékokat...igazad van, ugattak már le, de szerencsére csak a fogyatékos része aki elég bunkó ahoz, hogy tőőtccssee a játékot (az ő szavuk az én szememben kb semmit se ér), mert a 200k+ értékű PC-je mellet már nem jut pénz egy 8k-s játékra...komolyan mondom szánalmas amit jó pár ember művel.
sztem ha valaki takarékoskodó típus nem fogja érdekelni az unintelligens beszólásaid, pláne befolyásolni
vedd tudomásul h Magyarországon az embert meglopják ezerrel nap mint nap (a politikusok, adózunk de csak a feneketlen kútba dobjuk a zsetont), tehát erkölcsileg sokan fel vannak jogosítva h "meglopjanak" másokat. Ha svájcban élnénk valszeg nem fájna senkinek az a 8K és vígan megvennénk. Ez a meglopás dolog is sántít, kárt végülis nem okozol neki ha letöltöd, már ha az kár h nem tömöd te is az amúgy is milliós profitokat termelő cég zsebét, te pedig szegény magyarként 3 hétig párizsin élsz emiatt h ők porschékat vegyenek. Szal vedd meg ha akarod, de akkor ne fájjon neked az h a szomszéd ugyanazt kapja 0 Ft-ért, vagy akkor ne vedd meg nekem mind1 csak ne szóljál be
az fáj neked h te pénzt adsz ki más meg nem ugye?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Raspberry Pi
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az fáj neked h te pénzt adsz ki más meg nem ugye?