Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz Darth_Revan #541 üzenetére

Mi a fasz van? Csak azért, mert igazam van? Szánalmas, hogy engem tartanak hülyének, mert nem lopom a játékokat...igazad van, ugattak már le, de szerencsére csak a fogyatékos része aki elég bunkó ahoz, hogy tőőtccssee a játékot (az ő szavuk az én szememben kb semmit se ér), mert a 200k+ értékű PC-je mellet már nem jut pénz egy 8k-s játékra...komolyan mondom szánalmas amit jó pár ember művel.
    sztem ha valaki takarékoskodó típus nem fogja érdekelni az unintelligens beszólásaid, pláne befolyásolni
    vedd tudomásul h Magyarországon az embert meglopják ezerrel nap mint nap (a politikusok, adózunk de csak a feneketlen kútba dobjuk a zsetont), tehát erkölcsileg sokan fel vannak jogosítva h "meglopjanak" másokat. Ha svájcban élnénk valszeg nem fájna senkinek az a 8K és vígan megvennénk. Ez a meglopás dolog is sántít, kárt végülis nem okozol neki ha letöltöd, már ha az kár h nem tömöd te is az amúgy is milliós profitokat termelő cég zsebét, te pedig szegény magyarként 3 hétig párizsin élsz emiatt h ők porschékat vegyenek. Szal vedd meg ha akarod, de akkor ne fájjon neked az h a szomszéd ugyanazt kapja 0 Ft-ért, vagy akkor ne vedd meg nekem mind1 csak ne szóljál be :W az fáj neked h te pénzt adsz ki más meg nem ugye?

Új hozzászólás Aktív témák