Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Először is nem mondtam olyat, h warezolok! Azt írtam, h erről nem csak az adott emberke tehet....szerinted egy tizenéves aki esetleg több éven át gyűjtögetett, dolgozott nyáron és pénzt kért ünnepekre a családjától, h egy jó gépet vehessen lesz pénze havi két három játékot megvenni..... akkor ezen gondolkozz el!
Attól te ne félj, h a warezolók miatt éhenhalna szegény fejlesztőgárda és a kiadó
Na most a személyeskedő része:
1.nem iszok alkoholt (rendszeresen) mert sportolok 10-15 éve
2.ritkán bulizok mert tanulok és mellette dolgozom
3.közgazdász vagyok úgyhogy tudom mi a helyzet itthon és máshol (bár ezt nélküle is látom)
4.nem warezolok linux felhasználó vagyok de van egy tiszta xp-m is (meló,játék)
5.Xirtam haveroddal és az acélbetkós bakancsal kevesek lennétek hozzám hidd el
-
zolomon17
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A külföldi megjelenés hivatalos napján kaptam meg... a fordításra és az egyéb feature-ök okán általuk aláírt szerződés erre az időpontra korlátozta a használatot.
"Ha szerencséd van nem olvassa senki olyan a fórumot akinek haszna lenne abból, ha feljelentené..." Láttál nevet, címet, személyi számot, óvodai jelet, stb, hogy feljelentgesse bárki?
Jó lenne, ha az idiotizmusra és normalitásra vonatkozó okos hozzászólások helyett leülnél egy kicsit gondolkodni a fenti két fogalomról, mielőtt leírsz egy szót is, sötét nagyúr...
-
válasz
zolomon17
üzenetére
"2. Mint azt korábban tisztáztuk - miután kitiltottál a fórumról - nem gyári, ámde eredeti cuccom van, a magyar fordítást készítő csapat projectvezetője jó barátom, tőle kunyeráltam el."
Őszintén...te normális vagy? A barátod azzal ,hogy ezt odaadta neked (már ha igaz), törvénytsértett, amiért meg is vághatják elég keményen...és te ezt eldicsekeded? Gratulálok...
Ha szerencséd van nem olvassa senki olyan a fórumot akinek haszna lenne abból, ha feljelentené...
És a legszomorúbb, hogy egyre több ilyen idiótával találkozok...(már bocs)
-
Xirtam
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Teljes mértékben egyetérte veled!

-
Ha van pénzed olyan PC-re ami elviszi a Mass Effektet, akkor van 8.000 Ft-od is a játékra...és csak a hülyének próbáld meg bemesélni, hogy azért nem tudod kifizetni mert nincs pénzed rá. Ha meg tényleg nincs rá pénzed akkor jobban teszed ha eladod a számítógéped és inkább elmesz kapálni pénzért.

Úgy bírom, hogy a warezoló emberek 99% ezzel a maszlaghal jön, hogy "nincs elég pénzem, magas az adó, alacsony a fizetés, fúj monnyon le, stb" ... de az érdekes, hogy ezt sokszor olyan játékkal kapcsoaltban mondják amihez nem olcsó gép kell
Van pénz csak inkább másra költi...Te hogy éreznéd magad, hogy pl 5 évig naphosszat gűrcölve fejlesztesz egy programot és mikor végre elkezded árúsítani a boltodban pl 5000 Ft-ért, akkor letesz egy cd másoló egy asztalt a boltod elé és elkezdi úgyanazt árulni 100Ft-ért ?? jahogy szerinted egy játékot könnyű megírni? Nem, jobb ha túlem tudod ,hogy ehez a játékhoz is több 100 ember kemény munkája kellett, ráadásul magyar felírattal, csökkentett áron jelenik meg! Már bocs, de az ilyen kamu szöveggel jövő embereket legszívesebben acélbetétessel fejberúgnám

u.i.: sry, csak kicsit felhúzott, ez a dolog ...
-
zolomon17
senior tag
1. Ha figyelmesen elolvasod, akkor láthatod magad is, hogy azt írtam, hogy "nem írja ki" A játékról beszéltem, az ott megjelenő "hint"-ekről és a tutorial-ről, nem a kézikönyvről... örülök, ha abban szerepel.
2. Mint azt korábban tisztáztuk - miután kitiltottál a fórumról - nem gyári, ámde eredeti cuccom van, a magyar fordítást készítő csapat projectvezetője jó barátom, tőle kunyeráltam el.
3. A fentiekből következik, hogy nincs kézikönyvem - ami ugye önmagában is halálos bűn.
4. Abból, hogy valaki nem tud valamit és ezt megkérdezi egy erre a célra létrehozott fórumban, nem tudom, hogy miért kell egyből arra következtetni hogy biztos nincs kézikönyve, mert lopott a cucc, amivel játszik. Ez igazságtalan prekoncepció.
5. Gondolom minden felhasználó, aki itt hozzászólt, eredeti teljesen jogtiszta példánnyal rendelkezik - van valami különleges oka, amiért kiemelésre kerültem?
-
Kelvin
őstag
Hát ez nem túl kedves...

Ha nem Mo.-n élnénk hanem egy olyan külföldi országban ahol többszöröse a fizetés az itthoninak kevesebb az adó (még sorolhatnám) és ráadásul még olcsóbb is a játék akkor igazad lenne e a warezjankó megnevezéssel. De amíg az átlag ilyen szarul él (a többség önhibáján kívül) addig nem tehet róla, h warezjankó....
Van pár barátom aki kint él és 4-6 e euro-t keres, nem is warezolnak de amíg itthon ez max protekcióval vagy bűnözéssel érhető csak el addig szerintem ne beszéljen senki így.... -
Xelo
addikt
ez a játék vmi hatalmas. nekem full a KOTOR-feelinget adja, nagyon élvezem. csak véteknek érzem a ?kis? minotoron nyomni amikor itt a 32"os hdlcdtvm
tényleg, nekem ez a beszélgetős hentelős rpg a kedvencem, ahol rajtam múlik a játék végkimenetele, lásd: The Witcher, KOTOR 
[ Módosította: tiv83us ]
-
-kdM-
senior tag
Na....cd kulccsal le is lehet szedni a honlapjukrol
-
Romvr
őstag
Én is lefogom magam. Nem viszem végig még egyszer. Most csak végigrohantam a főszálon, minden párbeszédet elnyomtam és így lett 7 és fél óra. A vége az valami fantasztikusan látványos volt. Tényleg mint egy film. Hú de messze van még 19. hát még az hogy én megszerezzem a magyart
Szerintem hamarabb lesz meg az AitD. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Te is lefogod magad addig?
Én már eléggé tűkön ülök, de ha már ennyit kibírtam, 19-ig is menni fog. 
-
-kdM-
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ha a foszal kuldetesei soran hasznalod eloszor akkor kiirja, de amugy szerintem nem...legalabbis nekem 2. vegigjatszasra nem irta ki amikor eloszor hasznaltam egy side-questhez
Egyebkent az exit reszt nem lattam csak a fegyverek kezeleset meg a zoom-ot
szerk: Nekem a holdas quest a kedvenc reszem...az is igen latvanyos tud lenni (mint amugy sok mas bolygo)
-
-kdM-
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
ez sajnos igy van...(nem tagadom, hogy kivetel lennek) es egy atlagos jatek eseteben mar nem erdekelne, de ezt mar csak azert is megveszem mert a nemteljesenlegalis valtozat tele van buggal es a letoltheto cuccok is csak eredetivel elerhetoek, szal en 19-en egy boltban kezdem a napot

-
Aaaah... mire megjelenik a játék, már a többség végignyomja a warezos változatot

-
-kdM-
senior tag
a sabotage heviti tul az ellen fegyveret amit egyebkent tenyleg a decrypt skill-el lehet tapolni, de amikor kinyitsz valamit vagy feltorsz egy gepet ahoz decrypt kell (easy/avarage/hard)
zolomon17: az ilyen helyeken 2 epulet szokott lenni asszem...egy a foldszint felett 2 szintes konnyen atjarhato es egy a fold alatt....sajnos ezeknek a felepitese mindenhol ugyanaz, de gondolom ott kell csinalnod/keresned valamit
-
zolomon17
senior tag
Egy csomó ilyen volt eddig
Leszállok X bolygóra, van ott vmi (atombombát hordozó robot; eltűnt katonák és egy bazi szörny; kalózok) de semmit nem tudok csinálni az aktív elemekkel sem. Pedig van ott még épület is, ajtóval és a "zár" is aktív! 
Eddig Edoluson volt ilyen, Sharjila-n és Aglinium-on.

-
zolomon17
senior tag
Ez a kis holdjárós ökörködés nagyon nagy a játékon belül! Tiszta Terep2 fílingem van

Azt tudja vki, hogy az autó ikonja körül-alatt mik azok a fokozatosan felvillanó vonalak?

-
Bluegene
addikt
van ennek a játéknak külön dx9-es és dx10-es verziója? ha van mekkora a különbség?
-
Romvr
őstag
Akkor nyisd ki a füled!
*Megropogtatja az ujjait, ráncolja a homlokát, kidugja a nyelve hegyét és ráveti magát a billentyűzetre.*
Biogame.ini-ben keress rá erre a sorra:
m_femaleActorType=BIOG_Female_Player_C. Human.Human_Female
Majd cseréld ki ezek valamelyikére:
Ashley:
BIOG_HumanFemale_Hench_C.hench_humanfemaleLiara:
BIOG_Asari_Hench_C.hench_asariTali:
BIOG_Quarian_Hench_C.hench_quarianFérfi karakter esetén ezt a sort:
m_maleActorType=BIOG_Male_Player_C. Human.Human_MaleValamelyikre:
Kaidan:
BIOG_HumanMale_Hench_C.hench_humanmaleGarrus:
BIOG_Turian_Hench_C.hench_turianWrex:
BIOG_Krogan_Hench_C.hench_kroganJenkins:
BIOG_Jenkins_Hench_C.hench_jenkinsEz után ha új játékot kezdesz akkor Saját karakter, de kinézeten ne változtass. Illetve működik Betöltéssel is és ott ahol abbahagytad már új külsővel fogod kezdeni.
Ismert bug-ok:
Garrus: Garrus-nak az arca csak Low-res textúrákból áll, de ez amúgy is így van a játékban. Talán majd peccsel javítják egyszer.
Wrex: Mivel az ő testfelépítése eléggé eltér egy átlag emberétől, ezért az átvezetőkben, hajlamos átnyúlni dogokon (mint a saját feje), illetve a beszédnél is összeszorított szájjal teszi.
A többit még nem próbáltam de az emberi és majdnem emberi (Tali, Liara, Ashley, Kaidan, Jenkins) karaktereknél nem lesz gond.
Jó mulatást!
-
Romvr
őstag
Egy apró trükkel lehet a csapat többi tagjának a modeljével játszani. Ugyan úgy Sepörd maradsz, meg a hangod is ugyan az csak mégis nem egy sportszer reklám figura vagy hanem mondjuk Garrus, Wrex, Tali, Liara... Mindenki aki a csapatban volt. Bár most azon kutatok, hogy lehet e valahog egyéb személyeket megszemélyesíteni. Milyen poén lenne már Saren képében (gonosz iker), vagy Nihlus képében ("I will back!") játszani még egy kört.
-
Drizzt
nagyúr
Ez alapján mégiscsak lesz angol felirat.
-
-kdM-
senior tag
válasz
whitezo88
üzenetére
cuccokat talalsz benne vagy kulonbozo maradvanyokat amiket lehet gyujtogetni
mod: nekem pedig egy olyan kerdesem lenne hogy valamelyik eloelet automatikusan ad renegade pontokat? en most kezdtem egy colonist/survivort es vannak rene pontjaim holott semmi rosszatt nem csinaltam

-
tiv83us
veterán
Vegiglehet rohanni rajta 13 ora alatt, csak jatek elmeny 10/1.
PC-n elerheto /mar/ a Bringing Down the Sky?
-
Vistaboy
veterán
Én első nekifutásra két nap alatt végeztem vele (A tiszta játékidőt már nem tudom, de meló mellett játszottam, így egy nap max. 6 óra). Egy-két mellékküldetést megoldottam, de jobbára a fősztorit vittem végig. Másodjára igazi rosszfiúként játszok most, és igyekszem minél több helyre elmenni, ahová csak lehetséges.
-
whitezo88
nagyúr
13 óra simán lehetséges, ha nem csinálja meg az ember a mellékküldetéseket.
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Kockák!!! Én azért viszek végig egy játékot hogy szórakozzam közben. De ha nekik ez jó akkor legyen.
Csak gratulálni tudok nekik.Én szerintem ma újrakezdem csak most Garrus bőrében, Adept-ként, Assault Rifle skillel, HMWA X pityuval, Valami jól kinéző páncéllal. Csak a poén kedvéért.

-
zolomon17
senior tag
A dupla anális ökölszexben mi a jó?
Mégis csinálják 
Te is, én is a lehető leghosszabb játékmenetre szavazunk. Gondolom aki ilyen rapid-játékot nyom, az ismeri a játékot töviről hegyire, százszor végignyomta, nyilván a lehető legtöbb dolgot kipróbálta benne... aztán rájött, hogy "jé, itt lehet rövidíteni" - és ráment erre a vonalra.
Kicsit kocka dolog, de ilyen is van

-
zolomon17
senior tag
Az AitD 5-ről még nem olvastam, de ott gondolom a puzzle lesz a meghatározó, nem a beszélgetések+akció.
Jövő héten már kapható lesz magyarul, már csak nyolcat kell aludni
Én is el fogom húzni, amíg lehet, inkább annak a híve vagyok, hogy mindent megcsinálok - csak időm nincsen rá meló mellett
Nem órában vannak... hihetetlen, de tényleg nem tart nekik tovább, ott a video. Nem cheat, hanem ennyire ismerik a hibákat, "réseket" (a HL1 ben volt olyan, hogy átmászik egy részen egy hibás textúránál és levágta a fél játékidőt ezzel)
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Szerintem ezek órában vannak megadva. Erősem kétlem hogy a Doom3-at 1 óra alatt végig viszi valaki. Maximum bepötyögi konzolba a god és a fly parancsokat akkor. Én játszottam on-hit-kill gépkarabélyal, god modban úgy hogy már tudtam mi hol van, melyik ellen mi mögül ugrik ki, még is vagy 15-20 órába tellett végigvinni, mert rohadt labirintus szerű pályákon kell végigkanyarogni.
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Akkor nem tudom hogy-is-híjják azt aki csak kipörgeti a játékot 2 perc alatt és neki ez élvezetet jelent. Én majd magyar nyelven leszek igazi Hard Core. Minden sz*r mellék küldibe belemészok, mindenkit kikérdezek, mindent elolvasok... És kb 90 órán át fogok játszani. Persze mivel akkor jelenik meg az Alone in the Dark 5-is ezért lehet előbb azt fogom kipörgetni. Arra is mondtak asszem 30 óra játékidőt (lehet keverem valamivel).
-
zolomon17
senior tag
Mindenkinek külön akartam válaszolni, de legközlebb majd számozom egy hsz-en belül, ha úgy jobb

#429 Azért a 13 óra mindenképpen durva
És minden lényeges kiderült így is? "A főszál rövid" - igen, általában így szokott lenni, hogy a fő történet nem olyan irgalmatlanul bonyolult és szövevényes, azonban egyik fejezetből a másikba nem lehet a mellékszállak nélkül átjutni.
Itt ennyire elszakadtak ettől? -
Romvr
őstag
Érdekes. Én járok kb 13 óránál és kétlem hogy nagyon a végén járnék. (klonozó felrobbant, voltam már 3 bolygón, 2 űrhajón, és már Liara is erősíti a csapatot.) Ezek szerint nekem lesz vagy 30 óra. Ja és mivel englis verzsön ezért nem olvasgatok kódex-et meg csinálok mellék küldiket. Csak is a fő szálra koncentrálok.
-
sazabi
aktív tag
13 óra alatt végignyálaztam 4-5 felfedezős mellékszálas rendszert, végigolvastam az összes párbeszédet, szóval nem csak a főszálon mentem végig...
Igen, a játék fő szála _rövid_. párbeszédeket kihagyva kb 3 max 4 órára saccolom (és az is csak az átléphetetlen videók miatt, ami kb 20-30perc). Most nem tudnék ennél rövidebb rpg mondani...
A 14. órában járok újrakezdéssel együtt, és most jöttem rá, hogy nem lehet kihagyni a többi karaktert a játékból, mindenképpen 3 karakterrel kell kommandózni \ :
argh -
sazabi
aktív tag
spoileres
3 ültemből végigtoltam a gamet, kegyetlen jó volt..
played 13h, adept lvl 40
pistol throw warp barrier charm maxon..jó, hogy nem kell semmi skill ahhoz, hogy végig lehessen menni a fő sztorin, de az a wrexes balhé kiakasztott.
ez volt az első rpg ami csalásra kényszerített, 3 ponttal kevesebb volt a charmon amikor wrex rinyált az atombombás rész előtt..
iszonyatosan irritáltak az ember npck, nagyon jó, hogy ki lehetett hagyni őket a csapatból, szinte az egész játék alatt..persze amikor a végén xy között kellett dönteni csak nyomtam, hogy mennyen tovább a szöveg tőlem megdögölhettek
jó lett volna egy opció, hogy mind meghalhassanak :S kéne mass effect opposing force
viszont elég sok bug van: liftben csomószor beragadtam, fegyverek túlmelegedése nem ment le soxor(főbosst puskatussal csaptam le). mondjuk semmi olyasmi nem volt amit egy load ne oldott volna meg.
na és akkor most nekiugrok megint..1 karakterrel, legnehezebb fokozaton. -
maskimx
senior tag
Spoiler
Én azért éreztem, hogy nem fog életben maradni, meg aztán renegade volt a karim, így ha volt rá alkalom, inkább lőttem,mint beszéltem. Meg az xp is jobb úgy
Amúgy szerintem is Sovereign volt az, az implantjain keresztül belemászott, hiszen Saren akkor már meghalt. De mintha mondaná is, már nem emlékszem. -
-kdM-
senior tag
Itt az end credit song ha rajtam kivul meg tetszett valakinek

Spoiler
Most jottem ra, hogy utolso mentesemet betoltve charm-ra toltottem minden pontot es Sarennel megsporoltam egy harcot es a jatekban elso es utolso szimpatikus dolgakent fejbelotte magat...Az utolso parbeszedopcioknal mar sajnaltam is egy kicsit

-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ja, és az MGS2 4 éves.
-
-
Vistaboy
veterán
Azért egy év mégiscsak egy év.
Legközelebb ne kelljen ennyit várni...
És ha a K.O.T.O.R. 3. is előbb X360-ra jönne ki, és csak rá egy évvel PC-re? (tiv83us-t nem zavarná, de engem egy kicsit igen.).
Mondjuk rossz a példa, mert én nem bánnám, ha a K.O.T.O.R. csak 2010-ben jönne, CSAK JÖNNE MÁR!!!

-
maskimx
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
baldur's gate 1-2, fallout 1-2, ezeket én régen vagy ötször végignyomtam, de volt is miért.
mass effectet is érdemes, de félek, hogy már a második végigjátszásnál halálra fogom magam unni a makóban a felfedezetlen bolygókon meg a tucat bányákban
viszont nagyon tetszettek a bio képességek, ezért szerintem adok magamnak, aztán mengézem, 2 végigjátszás alatt elérem-e a 60. szintet. -
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Egyszerűen: GiveBonusTalent 50 (Nem vagyok benne 100). Gondoltam, hogy má' mé' ne?
De lehet majd kezdek egy Adept-ot és adok neki Rifle skill-t Az úgy nagyobb vicc
Páncélra kellene még és akkor olyan Adept-em lenne hogy nincs aki kinyírja. Belegondolva ilyen lenne:
HMWA X Rifle, Összes Adept képesség, Hazard X nehéz páncél (640 pajzs), Legjobb bio implant és még pluszba jönne ugye a saját bio pajzs képessége. Szerintem a legnagyobb csatában úgy sétálnék mint a virágos réten.
-
zolomon17
senior tag
-
Vistaboy
veterán
"Megérkezett a legfrissebb brit eladási lista, amelyen az előző heti tendenciát követve ismét nagy a felfordulás. Az összesített eladásokat nézve feltűnhet, hogy a GTA IV elvesztette a koronáját, az új tulajdonos pedig a Lego Indiana Jones, de mellette a legjobb tízben több teljesen új név is feltűnt. A PC-s listán viszont továbbra is vezet az Age of Conan, mögötte a Mass Effect a második helyen debütált, míg a LEGO Indi bevétele itt csak a hetedik helyre volt elég. Figyelemreméltó ugyanakkor az is, hogy emberemlékezet óta nem volt ilyen kevés Sims a Top 10-ben - ezúttal csak a FreeTime tudott felkerülni a legekbe, de számára is csak a hatodik hely adatott meg."
Forrás: PC Dome.Csoda-e, hogy a második helyen debütált a PC-s Mass Effect?

-
Romvr
őstag
Most én is Katonát tolok, bár nekem van Lift képességem, és erősen elgondolkodtam a singularity-n is. Bár én most nem komolyan játszom, csak úgy koborlok, és haladok a fő szálon. Magyar nyelvvel fogok "komolyan" játszani. Kiváltom a vállalkozói engedélyt és minden mellékküldit a nyakamba veszek, minden kodex-et kiolvasok...stb... De már tudom hogy Adept leszek. Valamiért az a karakter jön be legjobban.
Tényleg. Bonus Talent-be lehet Nehéz Páncélzat skill-t betenni? -
maskimx
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
Na azért annyira nem vészes, vedd úgy, hogy csak 50 a max szint
Így is nagyon tápos lesz a karid a végére, nekem a legutolsó bossfight kb 2 percig tartott.
Mivel ki akarom próbálni a bio cuccokat is, újrakezdem majd egy adeptel. Vagy konzolparancsokkal adok a soldieremnek bio meg tech skilleket, így az élmény is meglesz meg a 60. szint is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
maskimx
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
Ha a legelső karid adept és azt továbbviszed, akkor meglesz a 60. szint. Ha viszont csinálsz egy újat, akkor az megint csak 50-ig megy el.
Tehát ahhoz, hogy egy karakterrel elérd a 60. szintet, kétszer kell végigtolni a játékot legalább.
Ez nekem sem tetszik annyira, nem látom értelmét, hogy ugyanazzal a karrival nyomjam végig mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ubiquiti hálózati eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- ASUS routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van pénz csak inkább másra költi...

tényleg, nekem ez a beszélgetős hentelős rpg a kedvencem, ahol rajtam múlik a játék végkimenetele, lásd: The Witcher, KOTOR

Odaállok, aktív lesz, megnyomom az "e"-t... és nem látom, hogy bármi is történne.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak gratulálni tudok nekik.