Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
vissza jon alt+tab utan csak kicsit varni kell (elejen en sem vartam meg)
nekem van egy olyan bugom peldaul, hogy a fegyverek folyamatosan tulmelegednek es nem "hulnek ki" es gyakorlatilag hasznalhatatlan amig egy olyan helyre nem erek ahol toltenie kell a jateknak (talaltam ra egy megoldast, de nem fogok igy szorakozni vele)
meg egy bug ami viszont az eredetiben is benne van az az "utolagos texturazas" vagy "texturakirakos" nem feltetlenul zavaro, de mindenfelekeppen bug (aztan meg ott van a csapatiranyitas es a tarsak "beragadasa")
nincs jatek amiben ne lennenek hibak...teny, hogy ebben relative keves van es biztos vagyok benne hogy patch-ek kisereteben javitani fogjak amit tudnak
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest