Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Uraim lenne egy kérdésem.
Teljesen normális, hogy nyitva ennyire fátyolos képet produkál ez az objektívem? 2.8-4ig rekeszelgettem 3 kép erejéig a harmadiknál már azért jobb a helyzet de ugye ezt effektezni vettem ennél fogva minél többet rekeszelek annál kevésbé lesz hatásos.
Az objektív patika állapotú, legalább is én nem látok rajta semmit ami miatt ilyen fátyolosnak kellene lenni, illetve gondolom az nem szűnne rekeszelés ellenére. Csak simán ráfaragtam és rossz példányt fogtam ki vagy pedig ezek ilyenek?Bocs, hogy két egymási utáni hsz-t generáltam, de hát nem jött senki hozzászólni hiába vártam

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest