Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Uraim lenne egy kérdésem.
Teljesen normális, hogy nyitva ennyire fátyolos képet produkál ez az objektívem? 2.8-4ig rekeszelgettem 3 kép erejéig a harmadiknál már azért jobb a helyzet de ugye ezt effektezni vettem ennél fogva minél többet rekeszelek annál kevésbé lesz hatásos.
Az objektív patika állapotú, legalább is én nem látok rajta semmit ami miatt ilyen fátyolosnak kellene lenni, illetve gondolom az nem szűnne rekeszelés ellenére. Csak simán ráfaragtam és rossz példányt fogtam ki vagy pedig ezek ilyenek?Bocs, hogy két egymási utáni hsz-t generáltam, de hát nem jött senki hozzászólni hiába vártam
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DJI topic
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő