Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
halagabor
tag
Sziasztok!
Ez az egyik új "régi" játékszerem
Viszont ez az L37c uv szűrő olyan szinten rá van gyógyulva, hogy meg sem moccan. Nyilván évek óta nem csavarták le róla. Kézi erővel nem tudom leszedni, de valahogy jó lenne. Szerintetek mi lehetne erre a problémára jó megoldás? Nemsokára tervezek egy látogatást nikon szervizbe egy másik obi miatt. Vigyem be ezt is? Tudnak ott ezzel a problémával kezdeni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz + teljes NIKON szett (makulátlan állapot!)
- Nikon Z5 full frame nikkor 85mm 1.8 és 35mm 1.8 ftz II
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Viszont ez az L37c uv szűrő olyan szinten rá van gyógyulva, hogy meg sem moccan. Nyilván évek óta nem csavarták le róla. Kézi erővel nem tudom leszedni, de valahogy jó lenne. Szerintetek mi lehetne erre a problémára jó megoldás? Nemsokára tervezek egy látogatást nikon szervizbe egy másik obi miatt. Vigyem be ezt is? Tudnak ott ezzel a problémával kezdeni valamit?