- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Akárhányszor leírjátok madgie-el ugyanazt, mindíg elolvasom és mindíg az a reakcióm, hogy értem amit írtok, igazatok is van, DE AZ IGÉNYEINK KÜLÖNBÖZŐEK. Ennek ellenére még mindíg próbáljátok nekem bizonyítani, hogy miért szar, lesündisznóztok stb., én ezredjére is elolvasom és néha már fel is húzom magam, de ugyanott vagyok... Hány revuenonos meg helios-os manuálos képet láttál már tőlem? Gondolom rengeteget. Hányszor láttál engem panaszkodni, hogy széleken kennek ezek az obik? Ugy-e, hogy soha? Csak erről van szó, ilyen egyszerű, nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy nekem és még jó pár usernek másak az igényeim mint nektek, én sem próbálom minduntalan rátokdumálni a mitakont, mert tudom, hogy nem nektek készült
. Nem mindenkinek létszükség a saroktól-sarokig élesség, krémbuké meg af... cserébe ennyi pénzért semmi más alternatívát nem tudok, amivel ennyi záridőt nyerek gyengefényes helyzetekben. Vagy olyankor szerinted toljam az isot az egekig, oszt mehet rá egy kiló zajszűrés? Szvsz az nem csak képszéleken, hanem az egész képen szépen el fogja kenni a részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest