Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Úgy néz ki, hogy ebből még komoly szerelem is lehet.
Közben megtaláltam a belenagyítást is, és így már használható valóban a cucc. (Sima peaking elég kevés volt.) Viszont tegnap végigjártam az összes órást, műszerészt, ötvöst, még optikusnál, mobilosnál is voltam, de senkinek nincsen ilyen apró imbusza.
Fotózás közben mondjuk pont nem zavar, csak a szépérzékemet. OBI-ban van értelme körbenézni, vagy az eleve felejtős ilyen apró vackoknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben megtaláltam a belenagyítást is, és így már használható valóban a cucc. (Sima peaking elég kevés volt.) Viszont tegnap végigjártam az összes órást, műszerészt, ötvöst, még optikusnál, mobilosnál is voltam, de senkinek nincsen ilyen apró imbusza.
Fotózás közben mondjuk pont nem zavar, csak a szépérzékemet. OBI-ban van értelme körbenézni, vagy az eleve felejtős ilyen apró vackoknál?