- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JuhG24
csendes tag
Üdv!
Nemrég vettem egy Helios 44-2-t, szépen működik is, csak egy kérdésem lenne hozzá. Valamiért az f értékek fordítva vannak felírva rá, vagyis amikor odacsavarom a 2-höz, akkor bezárul, majd ahogy elcsavarom a nagyobb számokhoz, akkor nyílik ki teljesen. (ugye attól függ, hogy a másik, kattanós csavarót meddig csavarom el, ha pl a 8-asig, akkor amikor a 2-esnél a pötty, akkor van bezáródva és ha a 8-asnál, akkor pedig teljesen nyitva)
Ezzel az is a baj, hogy a rekeszállások között nem egyenlő a távolság, így nem tudom pontosan beállítani, csak ha a kattanós csavaróval csinálom. (bocs a fura megfogalmazásokért, nagyon kezdő vagyok)
Nem teljesen értem, hogy ennek milyen célja lenne, ha direkt van, ha meg nem, akkor hol a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest