Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
MrChris #5333 üzenetére
A kört én zárom be itt és most
Naná hogy megint szétkaptam, alaposan kielemeztem a rajzon látható alkatrészeket, és a fókusz állító menetes részt (ami vagy 100 féleképpen a helyére csavarható) sikerült úgy vissza csavarni (rájöttem minek hogyan kell állni) hogy most minden a helyére került. Még a frontlencse tagot is sikerült kihézagolnom, hogy középen álljon, ha már olyan idiótán oldották meg, hogy három hernyó csavar tartja a helyén, amik egy sima háromszög alakú mélyedésbe tekerednek bele.
A fókusz állítás a végtelen jelnél koppan, és a végtelenbe elnézve tényleg ott a fókusz. Ehhez már csak egy idióta adalék, hogy a chipes adapter egy kicsit máshol jelez hanggal és fénnyel, de ha a szememhez állítom az élességet és nem a hangjelzéshez, akkor pöpec éles lesz a kép.
Na persze 2,8-on egy kicsit mos de nem zavaróan, f4-től meg penge éles legalábbis középen.Most ilyen képeket tudok vele exponálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő