Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali01
őstag
Mivel ez itt a manuális obis topic és nem a 100in1 szupermacro topic,így logikusnak tűnik,h ide írogat azért mert Ő úgy gondolja,h ilyenekkel akar fotózni.
Ezért,nem kell rábeszélni olyanra amit Ő nem akar.
Remélem nem okoz gondot ha vki szeret régi olcsó cuccokat használni?!
De ha gondot jelent akkor bocsi.
Én 90%-ban ilyeneket használok és nem okoz gondot a képalkotás.
És nem kezdek el anyázni ha véletlenül rossz fókuszpont maradt aktív és ezért mellélőttem.
Ha majd nekünk más kell akkor máshova írogatunk,vagy nyitunk egy 100in1 topicot.
De addig maradunk ha nem zavarunk.
Hali01.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony a6600 + EXTRÁK ! Több mint 1 év HAZAI GARANCIA !!!
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest