- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Hogy ontopic legyek: a 135mm f2.5 Takumar nyitott lágysága miatt egy csomó kritika éri: nem biztos befutó.
Nos, pont ezt hallottam az SMC Pentax 50mm f1.4-ről, mitöbb elpazaroltam két értékes órát az életemből az f1.4 vs f1.7 vita olvasásával. Nekem mindkettő van.
Igen, az f1.7 sokkal biztosabb befutó, főleg ha élességet akarsz. De egy iphone is éles képet lő, ha nem is emeli ki a témát. Már talán ki is emeli.
Az 1.4-est nyitva használva 3 képből 2 kuka. De az az egy, az varázslatos. És nem filmre lövünk, hanem kártyára, ennyit lehet pazarolni. Éjszaka pedig, főleg a K-5 szenzorával és stabijával 3200-as ISO-n gyönyörű képeket lő, kinyomtatva főleg. Egy csoda.
Én pontosan azt várom a 135mm-es f2.5-ös Takumartól, amit az f1.4-es 50mm-es SMC Pentaxtól. Meg kell lovagolni nyitva, tűrni kell a csalódást, élvezni a végeredményt.
Hamarosan megjön. Kihozza a posta vagy a NAV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest