Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Hogy ontopic legyek: a 135mm f2.5 Takumar nyitott lágysága miatt egy csomó kritika éri: nem biztos befutó.
Nos, pont ezt hallottam az SMC Pentax 50mm f1.4-ről, mitöbb elpazaroltam két értékes órát az életemből az f1.4 vs f1.7 vita olvasásával. Nekem mindkettő van.
Igen, az f1.7 sokkal biztosabb befutó, főleg ha élességet akarsz. De egy iphone is éles képet lő, ha nem is emeli ki a témát. Már talán ki is emeli.
Az 1.4-est nyitva használva 3 képből 2 kuka. De az az egy, az varázslatos. És nem filmre lövünk, hanem kártyára, ennyit lehet pazarolni. Éjszaka pedig, főleg a K-5 szenzorával és stabijával 3200-as ISO-n gyönyörű képeket lő, kinyomtatva főleg. Egy csoda.
Én pontosan azt várom a 135mm-es f2.5-ös Takumartól, amit az f1.4-es 50mm-es SMC Pentaxtól. Meg kell lovagolni nyitva, tűrni kell a csalódást, élvezni a végeredményt.
Hamarosan megjön. Kihozza a posta vagy a NAV
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- iOS alkalmazások
- Xbox Series X|S
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő