- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Megjött az adapter a Canon FD 300mm f5.6-hoz, működik vele szépen a blende állítás is.
Mai nap tesztelgettem is kicsit, de meglepően jó képeket csinál. f5.6-on kicsit lágy és van egy kis CA is, f8-on már élesebb képet csinál, a CA csökken de még mindig van, F11-en tovább élesedik itt már karcol, CA egy pici itt is van, f16-on meg már megint elkezd lágyulni, de a CA szinte teljesen eltűnik. Tovább meg nem mentem mert nincs értelme ilyen gyújtótávolság mellett.
Ami nehéz, az kitartani, hogy ne legyen bemozdulva. Azért napfénynél is még kíváncsi vagyok mit produkál, mert az megint kicsit más helyzet. Amúgy szerintem jó lesz. Bíztam benne, mert a Canon FD obik elég élesek és ez is közéjük tartozik. Amúgy durva hogy ilyen gyutáv mellett milyen kicsit a mélységélesség még rekeszelve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Apple asztali gépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest