- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Megjött az adapter a Canon FD 300mm f5.6-hoz, működik vele szépen a blende állítás is.
Mai nap tesztelgettem is kicsit, de meglepően jó képeket csinál. f5.6-on kicsit lágy és van egy kis CA is, f8-on már élesebb képet csinál, a CA csökken de még mindig van, F11-en tovább élesedik itt már karcol, CA egy pici itt is van, f16-on meg már megint elkezd lágyulni, de a CA szinte teljesen eltűnik. Tovább meg nem mentem mert nincs értelme ilyen gyújtótávolság mellett.
Ami nehéz, az kitartani, hogy ne legyen bemozdulva. Azért napfénynél is még kíváncsi vagyok mit produkál, mert az megint kicsit más helyzet. Amúgy szerintem jó lesz. Bíztam benne, mert a Canon FD obik elég élesek és ez is közéjük tartozik. Amúgy durva hogy ilyen gyutáv mellett milyen kicsit a mélységélesség még rekeszelve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest