- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
www.rokkorfiles.com
Szinte biztos hogy az utolsó szériákon már elmaradt a Rokkor felirat és minimális (költségcsökkentés okán) változtatások is biztos hogy voltak, de nem hinném hogy ez látható eltérést okoz.
Én az utolsó előtti MD szériát szeretem, könnyebbek a fém és gumigyűrűs MC változatoknál, de még jóval kevesebb műanyag van benne a legutolsó, rekeszrögzítős darabokhoz képest. -
jjeahh
nagyúr
Én ajánlom a minolta md-t és az újabb zuiko 50/1.8-asokat. Ezek elég kontrasztosak, viszonylag jól bírják az ellenfényt, egyet rekeszelve élesek. Talán az egyetlen hátrányuk a rekeszelve szögletes és ideges bokeh... Ha szebb kerek bokeht akarsz olcsón, akkor helios 44-2, ez viszont életlenebb, sarkakban ken és az ellenfényt nem bírja.
Ebayről természetesen érdemes csemegézni, én pl. a teljes rendszeremet onnan rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- Sony SEL FE 50mm F1.8
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest