Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Nem muszáj 2-300k-t kiadni, én most is 35k-s géppel fotózok és agyalok egy fujin, de azért sem fogok 50-60k-nál többet kiadni

Amúgy meg lehet frigid vagyok, de én eddig bármit próbáltam nekem mindíg elmaradt a huha! érzés, sőt, vegyük példának az a7s-t (legutóbb az volt nálam kölcsön), én őszintén meglepődtem, hogy ahhoz képest, hogy 10-15x drágább használtan ebayen mint a panáim, egyáltalán nem pakoltam magam alá tőle. Oké, nagyon szerettem azt a vázat amíg nálam volt, tényleg kva jó, de ha a g3 vagy g6 mellé raktam abszolút nem tűnt űrhajóbbnak mellettük, nagyobb a szenzor, sokkal jobb magas iso-n, de dióhéjban ennyi, sőt van amiben gyengébb mint a pannyk. A csúcs vázak is csak eszközök, fényképezőgépek, van amiben többet nyújtanak és ezért drágábbak, kb ennyi, varázslatot kár várni tőlük, szerintem az igényeid alapján vásárolj, úgy jársz a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nyomtató topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest