Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Köszi! Közben átálltam inkább arra, hogy ok, hagyjuk a telefon mouzgásának gyorsulásszenzoros felismertetését, de még mindig ott van a GPS lehetőség (csak nem helyszín kilépéses, mert az, ha jól értem, csak adott, előre beállított pozícióval működik, de más helyszínen meg már nem) Találtam is egy ilyen megoldást
Itt megspékeli azzal, hogy csak akkor fut a makró, ha nem csatlakzik egy kvázi riasztás feloldóként használt bluetooth jeladóhoz. Csak valahogy már az elején elakadtam a másolással a log résznél (a BT feltételt egyelőre hagynám, ha beszállok autóba, le állítom kézzel a makrót)) nem tudom, hogy az eseménynaplózásnál mi a debug: force position. Se magyarul, sem angolul nem találom így. Meg annyira nem is látom át, mitől működhet ez neki. Ha jól értem, állandóan ellenőrizteti a pozícióját, aztán, ha eltérés van az előző 3 mp-es pozíciótól, hívást indít és e-mailt küld a koordinátákról. De elég kuka vagyok a macrodroidhoz, az tény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2