Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni, mert ugyan egy ideje használom már a MD-t megvásárolt formában, és van is jó néhány makróm, ami teszi szépen a dolgát, de egy dolgot nem tudok normálisan megcsinálni..
A feladat a következő lenne: Van egy fejegység egy autóban, ami ugyan kezel több telefont bluetoothon keresztül (külön-külön, nem egyszerre), viszont nem túl intelligensen van megoldva a telefonokhoz való csatlakozása, mert indításkor mindig az utolsó készüléket próbálja meg megkeresni, ha nem találja, akkor annyiban is hagyja, nem keres a másik korábban csatlakoztatottra.
Ezért olyan megoldást találtam ki, hogy az MD segítségével egy loop paranccsal "X" időnként tegyen egy próbát a csatlakozásra, mert ha a fejegység a közelben van, akkor szépen felcsatlakozik a telefon, akkor is, ha nem az volt utoljára rajta.
A probléma ott van, hogy egy darabig szépen teszi a dolgát, de valamennyi idő elteltével megbolondul és nem csak egy-egy kósza csatlakozási kísérletet tesz, hanem kvázi folyamatosan keresi az autót. Ha kikapcsolom és újra be, akkor egy darabig megint jó lesz, de aztán jönnek a fentebb lévő bajok.
Ti hogy csinálnátok ezt meg? A legjobb az lenne, ha akkor indulna a makró, ha engedélyezve van, mert arra gondoltam, hogy bizonyos események teljesülése esetén lekapcsoltatnám, tehát nem kellene ebbe bele gyömöszölni minden olyan eshetőséget, mai indítaná a feladatot.
Mert próbáltam a fejegységen is ügyködni, hogy az keresse a telefonokat (androidos a jószág), de valamiért nem látja az MD a már csatlakoztatott telefonokat, így nem tudom beállítani sem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2