Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

3 év hacosx-ezés után sikerült magam emberesen megszopatni: vagy fél éve nem frissítettem (sima Sierra), és volt most egy kis gondom az USB audioval, gondoltam a végére járok, de akkor már egy update-el kezdek, amúgy is itt lóg a levegőben 6-8 hónapja a dolog. Nem voltam elég körültekintő, így lehúzta a 2018-002-es patch csomagot is, ami fejbe is vágta az nvidia webdrivert. Mi baj lehet, legalább az is frissül... Nos, nem, nincs még belőle ehhez a buildhez kompatibilis változat (16G1314 Sierra build). Ami érthető, mert a 2018-002 tegnapi. Szóval ez jó nagy amatőrség volt a részemről. A gép így kb. használhatatlan, a 2D desktop is akadozik.

Kérdések:

- amíg nem jön ki ehhez a buildhez NV driver (nem hinném hogy jövő hétnél előbb ezzel bárki is foglalkozik ott, ha egyáltalán...), addig be tudok e izzítani valamilyen generic megoldást/kextet, amivel legalább a 2D desktop használható állapotba kerül? Cuda meg 3D nélkül kibírom. A GPU egy GTX970.

- High Sierra és az ottani NV webdriver hogy áll ezzel a patchel? Ott is ez a helyzet? Mert a másik lehetőségem, hogy felmegyek HS-re, de ha ott is ez a helyzet, és nincs NV driver az aktuális buildhez, akkor nyilván semmi értelme.

Egyéb ötletet és tanácsot szívesen veszek. Sajnos annyira új ez a szopóroller (16G1314 és NV webdriver reláció), hogy a google is csak kb. 2db találatot ad, azok is német fórumbejegyzések, megoldás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák