Új hozzászólás Aktív témák

• RaZroX

addikt

Sok-sok olvasás után úgy néz ki tudom mi a gond, csak megoldani nem tudom, szóval összefoglalom nektek, aztán jöhetnek az ötletek.

Amit tudni kell: Egy brand gépről van szó, ergo a bios rendkívül korlátozott. SATA AHCI és SATA RAID beállítás van, más nincs ami ehhez tartozna.

SATA AHCI-t bekapcsoltam, iAtkos S3 feltelepült, majd resi. Bekapcsolt SATA AHCI-vel azt írja (még nem az osx, hanem maga a "gép") hogy nem talál OS-t. Kikapcsolt SATA AHCI-vel bejön a Chamelon bootloader, de a rendszer nem áll fel, itt elakad: "Still waiting for root device"

Az én véleménye, hogy bekapcsolt AHCI-vel azért nem indul, mert kell neki valami kext (alaplapos topicban is azt írták, hogy az AHCI mellé kella driver). Kikapcsolt AHCI-vel meg hát azért nem indul gondolom mert ki van kapcsolva az AHCI és ez így nem jó neki.

A nagy ötlet az lett, hogy tegyem fel a IOAHCIBlockStorageInjector.kext-et és a 3rd party AHCI Storage kext-et.

..Na igen de hogy ? Ugyanis a rendszer nem indul el.. Rászántam erre az egész napom, most már akkor is megcsinálom valahogy :W :DDD

Szóval ha valakinek van ötlete szívesen fogadom!

Bocsi a sok fárasztásért!!!

(#19818) SCR3AMN00B: Én is használnék Retailt, de nincs 8GB-os DVD-m, USB-re a telepítőt meg csak OSX alól lehet felvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés