- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
válasz
Phantomhive #18897 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Kipróbálom ezeket.
Bocsi az offtopicért. Ez akadt először a szemem elé... -
Phantomhive
aktív tag
válasz
mAtech #18896 üzenetére
esetleg tedd meg azt, hogy System Preferences - Network - fent Location majd Edit Locations
+ gomb, adsz 1 tetszleges nevet, pl.: Thomson majd Done.
Bal oldali fehér listában ne legyen semmi(ha van töröld ki) majd + gomb és Interface alól válasszad ki az USB-s csodát. Service név mehet neki megint Thomson vagy amit akarsz. majd középtájon Configuration: Using DHCP
Ez egy tök hétköznapi, gyakorlatilag automatikus konfigurálás. ha ez megvan, akkor jobbra lent Apply és el van mentve minden beállítás.
ha nem jó, akkor passzolom. ez az usb-s jel nekem is újkeletű dolog valamennyire, (régi dsl modemem tudott ilyet, de sose működött
).
továbbá a kérdést rossz topicban tetted fel, mert mi itt az osx berhelésével foglalkozunk.
http://prohardver.hu/tema/apple_laptopok_macbook_macbook_pro_ibook_powerbook/friss.html
http://prohardver.hu/tema/a_nagy_mac_topic/friss.html
ezen a két helyen talán több sikerrel próbálkozhatsz.
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Ismerős kapott egy asztali Mac-et. Az OS verzióját ne kérdezzétek mert nem tudom. Elfelejtettem megnézni.
Netbeállításbeli gondom van. Van otthon Magenta-T előfizetésük. Thompson modemmel, amiről nem LAN-on, hanem USB-n megy ki a jel a géphez (ez nekem fura). Előtte PC-je volt és azon gond nélkül ment a net így is.
A MAC-re is rátettem az USB-t. Felismerte valami Ethernet Adatpor néven. Volt is net egy rövid ideig, majd egyszer csak semmi. És azóta sem tudok vele dűlőre jutni.
Bementem a MAC hálózatos részébe (system pref.-network) és azt láttam, hogy kap IP-t meg DNS-t meg mindent, de valamiért még sem megy a net.
Az Apple honlapján is olvasgattam hálózatos beállításokat, de nem jutottam dűlőre, hiszen az ott leírtakat csináltam.
A modem resetelését követően a hálózatnál írta (zöld pötty), hogy van kapcsolat, viszont az MAC-es IE és Mozilla sem hozott be semmit.
Van valami ötletetek?Köszi,
A. -
Graphics
Jómunkásember
Na csak megtaláltam a topicot.
Egy Intel-es gép lenne az áldozat.
Z77-es lap kellene, olyan ami natívan támogatja a Mountain Lion-t
2500K-s processzor
2*4GB Kingston Hyper X Blu
és egy sima Sata-s vinyó.Ki mit tud ajánlani ?
-
kutkut
addikt
válasz
Máté94 #18886 üzenetére
Jó, akkor megnyugodtam. Igen közben rájöttem, hogy rengetegen vannak SB-n, és kib*szás lenne ha mindnek váltani kéne. Akkor ugye a régi szabály még él, hogy mindegy hogy i3/5/7 vagy valami régi Pentium, ha Intel és SB akkor jó. ?
És ha van hozzá DSDT akkor a régen kinézett alaplap is teljesen meg fog felelni. ?A videókaris kérdés még mindig nyitott
Szerk.: Most olvastam egy régi hszt-t asszem Sp@rtantól, hogy még amikor béta volt a mountain lion akkor tolta egy hd5770-nel. Változás? Vagy továbbra is szépen muzsikál? -
kutkut
addikt
válasz
Máté94 #18884 üzenetére
Na, mostanra már sikerült megnézni a DSDT-t.. Szóval benne van, de hcl-ben sehol. Semmiféle olyan amit én régen kinéztem.
Most akkor kezdhetem kb. elölről a konfig összeválogatást? Ivy Bridge-es proci meg új alaplap... A "jó" az, hogy ez megint drágább...
Viszont egy ilyen i3 3225-ben már HD4000 van. Ez mire elég? (Pl. egy HD5770-et helyettesít?)
Vagy ha mégis megoldható a G630/840/860-as verzió, akkor hozzá egy HD5770 ugye még mindig jó választás? Vagy van jobb is ebben az árkategóriában? -
kutkut
addikt
Hi mindenki!
Egyszer már voltam itt fél éve, csak valahogy nem sikerült megvenni a gépet. Azóta sok minden megváltoz(hat)ott...
Szóval régen néztem egy Gigabyte H61M-S2V-B3-t (asszem). A kérdés, hogy most kompatibilis-e, van-e hozzá DSDT mert a hcl-ben nem találtam semmiféle h61-est, de az ugye nem jelent "semmit". A DSDT database-t meg nem tom megnézni (egyelőre).
A másik meg a proci.
Abból egy g840-et vagy g860-at néztem. Sandy bridge-es. Ugye jó az?
Vagy amúgy ha néznék mást mire kéne odafigyelni (mint pl van valami ilyen asszem hogy sse2/3; ilyesmik...)Ha nem jó valami, akkor szívesen fogadom az ötleteket, ajánlatokat, hogy milyen árban és tudásban hasonló cuccot vegyek.
Időszűkében vagyok, úgyhogy megköszönném a segítséget. Előre is. -
tDr1v3r
veterán
válasz
Phantomhive #18880 üzenetére
Nincs QE/CI, ebből kiindulva meg elég sz*r lesz... legalábbis pl. videót nézni rajta.
-
Phantomhive
aktív tag
intel gma4500M (laptop obviously) mennyire döcög osx alatt?
2010-es posztokat találok, ahol annyit írnak, h natív felbontás van, de qe/ci-t sehol sem említenek. -
Máté94
addikt
válasz
PumpkinSeed #18878 üzenetére
VGA nem támogatott. Lapnak pedig utána kell nézni.
-
PumpkinSeed
addikt
Nekem van egy adott konfigom. Olyan kérdésem lenne, hogy erre lehetne tenni-e Mac-et. a konfigot megtaláljátok az adatlapomban. A segítséget előre is köszönöm.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
Máté94 #18870 üzenetére
nah, megvan a lap is és a vga is,, Megpróbálok egy Giga H67N USB3 lapot beszerválni, ha jól értesültem, ez szerepel a támogatási listán,, illetve a vga egy GTX 560 Ti lesz, szintén Gigabyte márkából. Így az összkép ez lesz:
GigaByte H67N-USB3
i3 2100
2*4GB DDR3 Corsair Vengeance 1866
Gigabyte GTX 560 Ti
SilverStone SG05 + SilverStone 450W 80+ PSU
OCZ Vertex+ 60GB SSD (Oprendszer)
Hitachi 500GB Háttértár filmeknek képeknek zenéknekÍgy már működőképes lenne a dolog?
-
Máté94
addikt
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok, Hackintost szeretnék valahogyan telepíteni a gépemre, HA lehetséges. Szgépem összetevői:
Asrock H67 iTX
i3 2100
2*4GB DDR3 1866 Corsair vengeance
Gigabyte HD 7770Lehetséges megoldani, ha igen, akkor egy gyors instrukciót tudnátok nekem írni vagy linkelni nekem? Köszönöm!
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 1525 laptopom. Most a Mac os 10.6.8 fut rajta hibátlanul.
Szeretném feltenni a Lion-t,és segitségeteket szeretném kérni.Régebben probáltam fel is ment de nagyon fagyott frissiteni sem tudtam.Azóta hátha jött valami megoldás.Hardverek:
Proci: T8100 2.1 core 2 duo
Ram: 2gb 667mhz ddr2
vga: gma x3100
wd vinyó 250gb
Ethernet:Marvell Yukon Gigabit Adapter 88E804Z Singleport Copper SA
wifi: Third-Party Wireless Card
Hang: marad a voodoohda
Szerintetek érdemes neki állni? -
Máté94
addikt
válasz
PainKiller13 #18859 üzenetére
Hát inkább felejtsd el. SL meg eleve nem megy, mert csak HD3000-et használhatnál. Az csak Lion-tól támogatott.
Inkább építs egyet vagy HP Probook 4530s.
-
Máté94
addikt
válasz
PainKiller13 #18857 üzenetére
Milyen gép, meg milyen i3? Ma már van három féle...
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Mivel nincs Mac-em és ismerősöknek sincs sajnos, a mountain lion-hoz ami kell telepítőt megvenném mástól apple store helyett. Esetleg annyit hogy a snow leo állandóan panicol telepítés előtt pedig i3 procim van, ha beállítom a cpuszorzót akkor is, van rá esély, hogy a mountain lion felmegy? -
DanielK
addikt
válasz
Phantomhive #18854 üzenetére
Én is ezt használom.
Tökéletesen megy, nem kell foglalkozom vele.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Phantomhive #18854 üzenetére
Nekem az amit linkeltem a tökéletesnél is jobb
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
spyduck #18853 üzenetére
The Unarchiver
Ennél egyszerűbb és rendszerbesimulóbb kicsomagolót még sose láttam osxre. -
spyduck
nagyúr
RAR: [link]
(Berakom ide, h ne keressen tovább senki, ez működik biztos. Kipróbáltam vagy 10 fajtát
)
-
törölt tag
Ha használok OS X-et és Wint-is, akkor azt veszem észre, hogy folyton elállítódik a számítógép belső órája. Van ez ellen valami megoldás?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Az hogy lehetséges, hogy a MaC AppStore olyan program frissítését kínálja, amit fel sem tettem. Megnéztem a purchased appok listájában nincs meg. Valami "Fantastic 4 in a Row".Ja ok, megvan a megoldás. Ez akkor jöhet elő, ha valami netről nem teljesen hivatalos úton leszedett appot tesz fel az ember
Letöröltem egy ilyet, és már jó.
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz
PainKiller13 #18845 üzenetére
Ne iBoot-al próbálkozz. Unibeast-el csinálj egy Mountain Lion telepítőt.
Mondjuk Laptop-al sosem olyan egyszerű a dolog. -
PainKiller13
őstag
Köszi. Most az a gondom, hogy leszedtem a 3.3 ibootot, kiirtam, a snow leonard 10.6ot is. Berakom a ibootot, bootol elmegy a piros almaig alatta a nagy iboot gomb, kiveszem berakom a leopardot, se f5re se enterre sincs semmi. Enterre üres képernyő ami egy idö után hibauzenetet dob.
-
Xero
nagyúr
válasz
PainKiller13 #18842 üzenetére
Bent lehet, nem okoz gondot, de ha paranoiás vagy, akkor kapcsold le. Majd ha kész a telepítés, akkor kapcsold vissza és szépen meg fog jelenni. A bios(efi)-ban az OS X lemeze legyen megadva elsődleges boot eszköznek.
-
Kommy
veterán
válasz
PainKiller13 #18842 üzenetére
Húzd le és majd indulásnál tudsz majd választani, nem kell hogy csatlakoztatva legyen a windows-os akkor is lehe utána választani.
-
PainKiller13
őstag
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Tud vki nekem olyan ingyenes programot linkelni, amivel tudok egyszerre akár 100 képet is az általam kiválasztott felbontásra konvertálni?
-
freestyler8
csendes tag
sziasztok!
összeállítok lassan egy hackintosh-t, már csak az alaplap, memória, és processzor hiányzik.
ebben kérnék segítséget.
prociból 2500k-t néztem, de ha valakinek van i3 2105, azt érdekelne!
szeretném ha működne minden funkció az alaplapon. gigabyte-ot szeretnék, valami olcsót, ami tudja az usb 3-at. mit ajánlotok? (alvás funkció működjön mindenképp)üdv.
-
odessa32
tag
Sziasztok.
Intel hd 3000-hez valamint alc 889 hez mik a legjobb kextek ML alatt??
Esetleg van valakinek tapasztalata ezekkel?? -
Phantomhive
aktív tag
válasz
gzbotii #18834 üzenetére
http://g560i3.blogspot.co.uk
ez alapján telepíthető, de a szövegből úgy bogarásztam ki, hogy a G560-as laptopokat nem egységes konfigurációval gyártják, szóval erős hardwares eltérések vannak.
windows alatt tolj egy dxdiag parancsot futtatásban és mentsd le a kapott diagnosztikai adatokat(nem tudom pontosan hogy hogy kell, mert nincs windowsom éppen, de meg fogod találni) és azt csatold ide 1 posztba vagy privátba és kitaláljuk, hogy pontosan mid van.
bár egy everest féle report 100x jobb volna, ha belegondolok. elvileg abban minden egyes hardware meg lesz jelenítve, ha mázlink van.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Phantomhive #18833 üzenetére
*az oldal roman, de szerintem igy is ertheto
-
Phantomhive
aktív tag
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Phantomhive #18831 üzenetére
A gond, hogy integralt Intel VGA van benne...
Wifi, Sd kartya, Webcam stb dolgokkal egyutt... -
Phantomhive
aktív tag
válasz
gzbotii #18830 üzenetére
felsorolom, hogy miken hasalhat el egy osx telepítés: amd cpu, integrált intel videokártyák legtöbbje, integrált vga alá nincs driver(ati,nvidia), hangkártyához nincs driver(vagy hiányos és nincs mikrofon bemenet), hálókártya alá nincs driver, wi-fi kártya alá nincs driver, bluetooth alá nincs driver, webcam alá nincs driver, kijelződet nem fogja elindítani a rendszer csak a külsőleg csatlakoztatott monitort, dual-vga laptop esetén esélyes, hogy nem fug tudni váltani a rendszer a két vga között, lehet, hogy nem fog működni a teljesítmény szabályozás(mindig maxon vagy legalacsonyabb állásban futnak az eszközök-cpu,vga-).
valamit biztos kihagytam.a telepítés egyszerű. a jó driverek összevadászata már nehézségekbe tudhat ütközni.
nálad az a gond, hogy nem írtál meg a fentiekből semmit a processzoron kívül, így amit most tudunk a laptopodról az az, hogy van benne egy intel proci, meg 4gb ram. -
gzbotii
nagyúr
Hali sracok.
Nagyon szeretnem kiproblani az OSX-et a notimon. Eddig egy oskovulettel kinlodtam, most vettem egy kicsit jobbat. Remelem ezen azert mar normalisan fog futni:
i3 2.4GHz, 4GB DDR3 RAM
kb ennyit tudna az uj noti...
Masik, hogy eddig eleg sokat kiserleteztem kullonfele hackelt XP, Win7, Win8, Ubuntu es mas linux OS-ekel, de a telepitest tobbnyire magamtol oldottam meg es nem olvasgattam utanna, mit hol es hogyan kellene tennem. Ezert elolvasva a 1.-2.hszt kicsit idegen es elbizonytalanito dolgokat olvastam.
Roviden a kerdesem az lenne, hogy mennyire egyszeru felrakni ezt a kullonleges OS-t? -
MmDorian
őstag
sziasztok! hasznal valaki 3 monitort egyszerre ?
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
Maximusz #18827 üzenetére
ha nincs semmi veszítenivalód, akkor javasolnék egy újratelepítést.
osx-ml
xp
és lehetséges guid.
osx feltesz, windowsnak partíció előre megcsinálva és telepít(ahogy eddig is)
majd az osx telepítőről bootolod a laptopot és felfogja kínálni az osx-et is indításra(ami a háttérben történt nálad: ha osx után windows telepítesz, akkor a windows átveszi a "hatalmat" és a saját rendszerbetöltőjét fogja automatikusan használtatni veled, ami persze nem tud osx-et betölteni)
ha osx-be sikerült így bebootolni, akkor letöltesz egy chameleon telepítőt vagy ilyen tonymac-es chimerat, tök mindegy. felteszed majd Terminal.app megnyit és pötyög
sudo -s
<jelszó>
diskutil list (megkeresed, hogy hanyadik lemezen, hanyadik partíció a mountain lion)
fdisk -e /dev/rdiskX (ahol X= a lemez sorozatszáma. ha 1 winyód van, akkor általában(!) a 0. lemez az, tehát /dev/rdisk0flag 1 (vagy 2 vagy 3, attól függ, hogy hanyadik partíción van az osx)
write
yes
exit
exit
restart.
örül.
(amit csináltunk: ha több partíciód van, akkor meg kell jelölni, hogy melyik legyen az aktív partíció, amiről a rendszerbetöltőt akarjuk betölteni. ha a windows maradna az aktív, akkor a windows rendszerbetöltő töltődne be.)ha minden klappol, akkor 1 chameleon bootloader fog bejönni, ami tud mind windowst, mind osx-et bootolni obviously.
ha nem telepítgetnél újra, akkor lehet barmolászni azzal, hogy először windows xp cd be, csapatsz 1 javítást, hogy bootoljon a windows és ne kékhalálozzon el(gondolom nem szeretik egymást a grubbal vagy a fene se tudja. ha nem kell linux, ne legyen fent szeritem. elég ha live cd-ről tudsz bootolni, akkor ha már minden kötél szakad)
ha ez megvan, akkor az osx telepítőről bootolsz és osx-et indítasz és a fent leírtakat végrehajtod a chameleon telepítéstől.remélem tiszta voltam és követhető.
hajrá!ps: ja és grub partíció legyen, azt komázza az osx(meg eleve asszem csak arról lehet gányolás nélkül bootolni). windows xp nem tudom, hogy hogy éli meg, de nekem windows 7 gond nélkül megy alóla.
-
-
Bling95
őstag
Sziasztok lenne 2 gyors kérdésem!
1: hogyan tudom beállítani hogy a gmail-es mailjeimet az icloud.com-on is lássam? nem jelenik meg semmi az account a @icloud.com, de én a gmail-t használom.
2: régen hozzáadtam vmi külsős fájllal a névnapokat a calendarhoz, viszont mindent 4-5x rakott bele. nem lehet vhogy egybe kitörölni mindent belőle?
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Phantomhive #17069 üzenetére
Kedves Fórumozók!
a hétvégén, az egyik barátom mutatta meg, hogy milyen jól használható a Mountain Lion a notebookján. Ezzel a felindulással az én notimra is ( Dell Latitude D630 ) telepítetünk látva a sok youtube-os sikeres telepítést erre a notebookra. Az előtte rajta lévő multiboot rendszert (Win7-et , WinXP-t és Ubuntu 12.04-et) töröltük. Majd a teljes ssd-n GUID szerkezetet hoztunk létre ... ezután feltelepítettük a Mountain Lion-t, ami egész jól ment rajta, amikor is szerettem volna a telepítés kezdetében beállított 2. partícióra egy WinXP-t tenni.. - fel is ment az xp, de ekkor elveszítette az osx választásának lehetőségét. Gondoltam az ugyancsak szükséges Ubuntu 12.04 desktop grub2-je majd rendbe rakja a dolgokat, így az is felköltözött swappal együtt.
A jelenlegi helyzet:
A Grub2 látja a Mountain Lion-t (és lehet választani, hogy 32 vagy 64 bitesen akarom indítani, de 32 bittel hibát dob, a 64-el meg egyszerúen újraindítja a notebookot)
A Linux megy (most arról írok), az XP meg elindul, de kék halállal újraindulSzerintetek hogyan tudnám a feltelepített osx-et újra működésre bírni?
a mostani rendszer tehát:
50 giga Mountain Lion
20 giga Ubuntu desktop
3 giga swap
20 giga Windows xpA következő kérdésem pedig az lenne, hogy miben különböznek az osx telepítőjének lemezkezelőjében található 3 féle merevlemez szerkezet ? (Guid, xxxx, yyyy ) - csak az elsőre emlékszek, mert ezt választottuk ki.
köszönöm a véleményeket, remélem én is minél hamarabb csatlakozhatok az aktív fórumlakók közé.
-
HollyBoni
veterán
Na, egy nap szívás után sikerült megcsinálni a dolgot, működik az 5450, QE/CI van.Ha esetleg más is szívna vele leírom hogy csináltam meg.
AMDRadeonAccelerator kext-hez hozzá kell kell adni a kártya ID-jét:
<key>IOPCIMatch</key>
<string>0x68e01002 0x68e11002</string>Fontos, hogy a számot kétszer írd be, különben nem működik.
Aztán az ATI5000Controller kext-nél is meg kell csinálni ugyanezt, de figyelni kell hogy a jó kategóriába írd, mert csomó van. Megnézed mi a GPU-d neve és ahhoz a részhez kell beírni.
Bár mintha kicsit döcögősebb lenne mint Lion alatt, de legalább működik.
-
Ragnar95
félisten
válasz
spacer #18821 üzenetére
Nekem is ezt ajánlották, de én egy kényelmes ember vagyok, így nem akarom elveszteni az adataimat, így egyszerűbb lenne az update
Az unibeastes pendrive már készen van, de akkor asszem megpróbálom az update-et, aztán meglátjuk mi lesz, backupom van szükség esetére úgyis
-
-
HollyBoni
veterán
Semmi.
-
Ragnar95
félisten
Végre eljutottam a Mountain Lionre frissítésig, gondoltam, ha már egyszer Lionön vagyok, akkor csak simán frissítek a .app Mountain Liont elindítva, le is fut a telepítő, de miután újraindul a gép semmi nem történik, nem folytatja a telepítést.
Hacklit nem lehet így frissíteni, csak Multibeastes pendrive-ról?Ha elkészítem a pendrive-ot és arról frissítek, akkor is megmarad minden adatom, ugye?
-
HollyBoni
veterán
válasz
HollyBoni #18813 üzenetére
Például ilyen hibát kapok mint a videóban, az ablakok megnyitásnál szaggatnak, görgetésnél is keresztbe vannak csikok a VGA-n.
P55M-UD2 lapról váltottam H55M-S2-re, Lion helyett Mountain Lion van és ezt csinálja. A VGA egy 5450, HDMI-n keresztül csatlakozik. Senki nem találkozott még ilyen hibával? Próbáltam már pár kext-et, de nem segitett.
-
HollyBoni
veterán
Felraktam a mountain Lion-t, MultiBeast telepités után már egyből volt hangom, nem úgy mint az előzőnél. Viszont ha valami olyan műveletet végzek ami kicsit megterheli a GPU-t (Launchpad-ba lépés, youtube videó) akkor villog a képernyő. Kéne a VGA-hoz valamilyen kext?
-
MmDorian
őstag
az a baj velük, hogy egy gtx650 pl. kevés lenne 30ért, ezután meg a 660 jön, 6x ezerér. miért nem adnak ki igazi középkategóriás nv-t ? mind1..rohadjanak meg
gtx660 lesz a vége, de ha kiderül az új hardver még változhat.
final cut, és társai, valamint vektorgrafika lenne a cél. meg néha-néha komolyabb játék winen, amire pont elég lenne a 7850 ati vonalon, de nv-nek ilyen nincs...
najó, kiduzzogtam magam. köszi.
-
MmDorian
őstag
srácok!
mikor derül ki, hogy jók lesznek-e az új atik a Hackek-be ? vagy jobban járok, ha megveszem a 6850-et ? vagy 550ti ? esetleg az ujabb nvidiák ? -
spacer
aktív tag
ÁÁáááá... Napok szenvedése, fórumok böngészése, számtalan újratelepités, anyázás, és kext bűvölet után kiderült, hogy nem ALC 892-es hangkártya van ezen a szar gané alaplapon, hanem 889-es.
A legjobb az egészben, hogy Lion alatt nem volt gondja a 892-es driver-rel, és mivel a füzetecskébe amit a Gigabyte adott 892-es hangkártya van írva, én a 892-es kextet akartam feleröltetni. -
HollyBoni
veterán
válasz
Phantomhive #18804 üzenetére
Az a -v lenne?
-
HollyBoni
veterán
Újrarakom inkább az egészet. A Mountain Lion-hoz már vannak rendesen kext-ek? Vagy inkább érdemes maradni a jól bevált Lion-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest