Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz tDr1v3r #9911 üzenetére
Én még kezdő vagyok nagyon, de miért van az hogy pl a trnasmission-t feltelepítettem, és ugye asztalra kirakja a képfáljt, és ha onnan leválasztom akkor törlődik a program..
Nem lehet úgy feltelepíteni hogy felrakom a progit és az a fálj ne legyen az asztalon??
Szoknom kell még a mac-es környezetet...Üdv: Csabee.
-
ko9
addikt
válasz tDr1v3r #9924 üzenetére
Az a jó, hogy Made in Hungary tényleg, de magyar nyelv mégsincs benne. Tegnap éjszaka megcsináltam hozzá a magyar lokalizációt, átkéne újra olvasni, meg majd beküldeni.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kmisi99
addikt
-
AdamP900
tag
válasz tDr1v3r #10860 üzenetére
Na ez lenne a legjobb megoldás. Nem tudom mennyire szabad itt ilyenről beszélni, de akkor valaki tudna adni egy torrent fájlt vagy egy letöltési linket ahonnan egy OSX -et lehet leszedni + egy Chameleont? Vagy ha már van egy OSX -em akkor már elégsak egy Chameleont leszedni és felrakni?
-- Nagy Ádám
-
BogyóBP
addikt
válasz tDr1v3r #14006 üzenetére
:S
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Xero
nagyúr
válasz tDr1v3r #16118 üzenetére
Nyilván, de vannak más szempontok is.
Én is most, hogy költözöm a MacPro-t valószínűleg eladom és egy CTO max 27-es iMac-et veszek. Egyrészt le is nyomja már sebességben. Másrészt már itt vannak a Thunderbolt külső tárolók amivel okafogyottá válik a MacPro bővíthetősége, ráadásul alig kell hozzá kábel. Márpedig a dolgozó szobámban minél letisztultabb környezetet akarok.
Nyilván ez az összeállítás 4500€ magasságában lesz, de nem is két napra veszem.
(#16113) AdamP900: Egy Mini szintű gépet össze leht rakni 200 alatt simán. Az más kérdés, hogy nem fog olyan kevés helyet foglalni és nem lesz olyan szép, de bőven hozza a teljesítményét. Minden csak felhasználás és elvárások kérdése.
Én igazán csak saját célra Hacklit nem raktam volna össze, viszont szempont volt a Facetime és a minél olcsóbb de időtálló megoldás, szóval erre kellett lépnem amikor Édesanyámnak pakoltam össze.
[ Szerkesztve ]
-
varga.balazs
aktív tag
válasz tDr1v3r #16461 üzenetére
hát igen, meg lehet oldani, de amúgy azon gondolkozok, hogy lehet lecserélem egy intelesre az alaplap+procit, csak az fájna 20-30ezerbe(mert még akarok venni egy kisebb winyót ugyebár). Amúgy elég lenne a SL is, inkább csak olyan másodlagos op. rendszerként használnám, főleg a GarageBand miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest