- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
szerezz egy monitort(lehetőleg vga bemeneteset) meg egy dvi-vga átalakítót.
a monitoron 90%, hogy lesz jeled, amikor a fehér képernyőt kapod a tévéden.egyszerűen azért van ez a dolog, mert úgy észleli a rendszer, h van rádugva monitor a többi portra és az egyiken van a desktoppod. a tévé pedig másodlagos v. harmadlagos eszköz és ezért nincs rajta semmi.
ha van monitorod és bejön rajta a dekstop, stb.. akkor a system pref - display résznél nyomsz neki egy olyat valahol az arrangement résznél, h mirror displays azt hiszem. meg fogod találni.
ez átmenetileg orvosolja a gondot és lesz kép a TV-n is.ha ide sikerül eljutni, akkor lehet bohóckodni az EDID szerkesztéssel vagy próbálgatni másfajta ati configokat, hátha neked is megy 1 másikkal, mint nekem(az 5670-es kártyák legtöbbször Vervet-el mennek, de úgy nekem is 2 monitort érzékelt néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Call of Duty: Black Ops - Cold War
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest