Új hozzászólás Aktív témák

• Kavinton75

senior tag

Sziasztok,

Változott a dolog már látom a vinyót, de a partíciókat nem...pedig van kettő, egyik ntfs XP-vel a másik FAT32 OS X-nek.
    Ha a Darwin bootolásánál F8 után beütöm a -x dolgot (ezt egy forumon olvastam), akkor másképp bootol és látja a partícióimat is :Y (juhhéjjj).
    Mondjuk nem értem ez miben különbözik és a sima bootolás miért nem látja a particiómat, na de mindegy. Ja probáltam a -v is, de az sem látja a particiókat :F .

Na szóval el is kezdem a telepítést szépen, ahogy kell ő rakja fel ahogy kell, én meg örülök mint állat :DD , hogy végre lesz Mac-em, a percek meg csökkenek 27....24...20...17...15...14 aztán egyszer csak a gép leáll :W

Na ha erre valakinek van ötlete, akkor azt nagyon szépen megköszönöm és meghívom egy bambira (igazira).
    Most kénytelen vagyok XP-t használni, igaz ennek fennt is kellene maradnia, mert így müködik a Crystal Eye-om.
    De ha nem sikerül felraknom a Leopard-ot, akkor lehet hogy el kell adnom :(( nekem kell az iDVD !!

Ha valaki aki bambira szomjas és nem probléma neki, akkor az fel is hívhat a 20/827-7442-es számon, ha kell visszahívom (nekem ingyen van).

Előre is köszönök bármilyen építő javaslatot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés