Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nekem továbbra is bejön a játék, egyáltalán nem unom! Tetszik hogy nem kell orrba szájba farmolni, mert ha rászánom azt a napi 30 percet ami a 2 chaos, meg a 3 napi, akkor kb már nem maradok le. A Guardianokat bőven ráér 3-5 naponta letolni, hiszen a végén a rest bonusz miatt dupla lootom lesz, így azzal sem bukok semmit. Ha meg szabadnapos vagyok, és van időm/kedvem akkor gyűjtögetek ezt-azt.
Ami nem tetszik, az az hogy a végén rá van kényszerítve az Abyssra..
Ami még mindig nem lenne probléma ha solozható lenne, de nem az.. És ugyan nekem van klánom, meg DC szerver meg minden, de megmondom őszintén 35éves fejjel már valahogy nincs kedvem a huszonéves srácok élcelődéseit hallgatni, főleg ha sokan vannak. Valahogy "kinőttem" ebből. Van 2-3 netes ismerősöm akikkel már 10+ éve együtt játszunk, de már nehezemre esik online ismerkedni..
Mondjuk ez nem a játék hibája
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Villanyszerelés
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xcover 7 128/6
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest