Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Matuzsálem nem, szerencsére.
Attól függetlenül van már 10+ év MMO a hátam mögött és ezek kb kivétel nélkül mind Koreai/Ázsiai játékok voltak tehát nem újdonság úgymond. 'Vindictus/Blade&Soul/Kritika online meg egy rakás egyéb amit futólag próbáltam illetve régen ment PvP alapú Risk Your Life is évekig'
Régen bírtam játszani másokkal vagy csak simán ignoráltam ezeket de ezek szerint ez már nem megy sőt idegesítenek is sokszor.
Angol nem gond tehát az sem akadályozna de kedvem már nincs hozzá valahogy.Én ott számítottam el magam, hogy évek óta követem Lost Arkot 'topikba is elsők közt írogattam ide' viszont Koreai videók amiket néztem tök vállalhatónak tűntek még randommal is.
+Orosz szerveren amikor játszottam nem vittem el olyan szintre,hogy kelljen a parti tehát ott sem tapasztaltam ezt.Na mind1 nem akarom itt rontani a levegőt, befejezem a sztorit amíg engedi majd az alap T3 gearem aztán viszlát egy jó ideig.
'hangsúlyozom, hogy maga a játékkal nincs komolyabb bajom'
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- Elite: Dangerous
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- További aktív témák...
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
'hangsúlyozom, hogy maga a játékkal nincs komolyabb bajom'