Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
D1Rect #195990 üzenetére
Hát de most komolyan..
Tegyük fel eladtam az autómat. Rá 1 hétre a vevő csinálja a gyorshajtásos csekkeket, és még én kapom meg, mert nem íratta át, pedig neki is KÖTELESSÉGE x napon belül.
Mivel nekem ott van az adásvételi, és én időben lejelentettem, ezért mi történhet?
Nem vagyok hajlandó fizetni semmit, lesz esetleg egy bírósági tárgyalásom. Ott felmutatom az adásvételit, hogy biza ez nem az én kocsim ettől a dátumtól. Hogy mi történt a kocsival azután, az a új tulaj felelőssége. Őt kell keresni ezek után.
Kellemetlenségem az lehet lesz, mert mondjuk tárgyalásra kell mennem. De ezen kívül? Jogtalan lenne bármi pénzt is behajtani tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest