Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
barnam_ #150859 üzenetére
Az OBD + telefonos app kombóval az a bajom, hogy minden kulcsfordításkor csatlakozni kell, illetve Wi-Fis olvasóm van, úgyhogy addig nincs mobilnet.
A DIY projekttel meg az a bajom, hogy nem tudnám esztétikusra csinálni. Ez a ScanGauge sem feltétlenül az, de azért mégiscsak elegánsabb megoldás. Ha lehetne, akkor ilyet szerelnék be.(#150861) grizlisandor:
Az UltraGauge-re gondolsz? Ezt két dolog miatt vetettem el: nem tudnám úgy elhelyezni, hogy ne látszódjon a kábel, és nem tetszik az a villogó szívecske a kijelzőn.(#150862) focvis:
Én inkább a NBL-t (utolsó tagmondat).(#150857) b4zsi-:
Tolatólámpában én kipróbáltam a 2 "csúcsot", a Philips és az Osram legdrágább izzóit (utóbbi ugyanaz, amit te is linkeltél, csak W21W foglalattal). [link]
Igazából nem látok jobban hátra velük, mert a lámpa/foncsor kialakítása miatt lefelé nemigen jut fény, de ettől még nálad működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest