- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rbalint88
addikt
válasz
Jorus #144829 üzenetére
nekem ilyen van az audiban helyzetjelzőnek: [link] elég durva fénye van...
ez még jó lehet, úgy nézem roncsolás nélkül bontható, szóval ha helyszínre mész, akkor ki is tudod próbálni rögtön.
mondanám, hogy kipróbálhatod az osramot, amit vettem, de bontás nélkül nem lehet kiszedni a fényszóróbólplusz ezekben a kínai fosokban nem hiszek, nem is olcsóbb igazán, mint egy minőségi.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Jorus #144829 üzenetére
Én is a napokban turbóztam fel a csomagtér világítását. Pont úgy, ahogy BlacKSouL.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Jorus #144552 üzenetére
Nem kevés ...
Nekem Eisenachban , új autóra - magyar B6- ot vittem át , úgy fizettem 65 eurót a kötelezőre és a Voll Cascora . Ebből - ha jól emlékszem , 25 euró volt a Casco . Ez német szinten is jó ár , de lassan magyar szinten is . Közben -a 3. évben , kicsit kedvezőbb lett az ára , most már csak 63 eurót fizetek havonta . Az önrészem 10% vagy 325 euró . -
pècsimunkás
addikt
válasz
Jorus #144415 üzenetére
Nagyon sok szerintem . A sima fóka 50 k forintos első szervize is az . Toyota Auris 1,2 t , 0w20 - as olaj , 28-29 ezer forint volt azt hiszem . A 3. szerviz 36 ezer forint volt múltkor , akkor még a pollenszűrőt is cserélték , mert ráfért . A km szerint nem kellet volna amúgy .
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
Jorus #143552 üzenetére
Cégnél ahol dolgozom, ott engedélyhez kötik, belső szabályzat szerint kellene hordani a engedélyezős papírt, de még élő emberrel nem találkoztam, aki hordaná.
Van kártyánk, amit a kocsiban le kell érzékeltetni, mert különben sípol, mint állat. Kártya fényképes "igazolvány" hátoldalán van írva, hogy ez engedélyt ad a társaság autóinak vezetésére és a kártya tulajdonosát azonosíthatja a xy telefonszámon. Rendőröket itt vidéken nem érdekli, párszor volt, hogy int, hogy húzódjak le és álljak meg. Meglátja a céglogót a kocsi oldalán és int, hogy menjek tovább.
-
hacki87
senior tag
válasz
Jorus #141434 üzenetére
Hangja nem volt. Inkább kanyarban volt érdekes a viselkedése. Azt hittem, hogy valami szilent lesz, de erre nem gondoltam. Most nézek rugót hozzá de ismerős szerint a bárdis nem jó hozzá a lángnál meg 60ezer a gyári darabja.
Focvis után szabadon ránéztem az ebayre de ott csak a FL-t előttihez találok cikkszám alapján rugót.(az van a bárdiban is).
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Jorus #138533 üzenetére
Ja, alig észrevehető.
Megnyitnák a leállósávot az M7-en.
Itt ez működik régóta. Nem okoz problémát senkinek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Jorus #138313 üzenetére
Mint egy CD a bakelitlejátszón.
(#138314) kisza25:
Ez első kerék?Igen, elöl 281, hátul 264. Csak mert a hátsókról volt/van szó.Hogy negatív rekord is legyen: 15" és 238 mm. Ráadásul ez a legnagyobb, ami a facelift utáni big blockosokra került.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Jorus #137531 üzenetére
Monostori út végén szoktam lerakni a kocsit. Zsákutca de van átjáró gyalog a Rómaira és szokott lenni parkoló hely is általában.
-
-
válasz
Jorus #136627 üzenetére
Fotózd le nekem a pálcát pls, mert komolyan veszek bele egy másikat, mert ez a műanyag szürke fos ez semmire nem jó, az alján megül az olaj, olyan mintha minimum alatt lenne, de ha meg csak a filmet nézném, az beborítja mindig az egészet...
(#136631) stickermajom: A civic-é egyértelmű volt, mégha narancs színű is volt, látszott rajta meddig van.
-
válasz
Jorus #135890 üzenetére
Amikor a nyaralóhoz megyek, akkor általában egyből érkezéskor az IKEA-s spricnivel befújom, benne desztvíz, picit várok és egy mikroszálas kendővel óvatosan letörlöm.
Kipu: mosáskor szivaccsal mosom, száradás után finom acélgyapjúval (000 vagy 0000) áttörlöm. Ha már odakövesedett, akkor 0-ás acélgyapjú (pl. az OBI-ban tudsz venni, vagy eBay. 2 hete az OBI-ban vettem, ár-érték arányban jobb az eBay-nél)
Ha hetente 1x kicsit bevizezed, majd áttörlöd puha papírral, az is OK. De előtte rendbe kell tenni 1x.@ boldi: Valami durvával megdolgozták. Az enyém se tökéletes, egyelőre nem bírom / nincs kedvem, időm, erőm 100%-osan megtisztítani.
@ Norbi: A hűtőt én se nyomatom nagynyomásúval, elgörbítheti a lamellákat. Igazandiból hátulról kellene néha kimosni belőle a retket.
-
válasz
Jorus #135885 üzenetére
Frissiben le szoktam szedni a bogarakat, vagy lándzsásban (lágy vízzel a wax miatt); vagy kézi permetezővel és mikroszálas kendővel.
Ha már rásültek, akkor talán vmi jobb bogároldó spray leszedi, pl. Sonax.A kipu elég retkes, azt is érdemes időben tisztítani, mert szintén rákövesedik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Jorus #135729 üzenetére
Most volt időm elolvasni, és ez jutott eszembe.
-
válasz
Jorus #135230 üzenetére
Na nekem ez a rally stílusú nyers hang annyira nem gyerebe, én ezt szeretem:
És ez van neked: (YT 2)
Munez: A G7 GTI is ilyen gurgulázós, nekem tetszik is, de ez nem hagyományos sornégyes hang.
(#135234) EQMontoya: Hát ez a jövő zenéje, hacsak nem buggyanok meg és adom el minél előbb és ülök bele egy oktávba/hybrid toyotába...
-
buci30
addikt
válasz
Jorus #135181 üzenetére
Ez van is!
Tehát nem értem ezt is írtam hogy vanCsak ki let kötve és ment rá a zene fejegység .
De mielőtt ki lett kötve, jó volt fújt egy alap szinten csak állítani nem lehetett a sebesség stb nem reagált rá!
Ezért gondolom hogy ez a panel vagy mi a neve kéne szereznem bontoba vagy nem tudom.kisza25
Szerk:Bocsánat én néztem be 😊😬
Tényleg nincs olyan gomb.... 😩
Akkor csak sima levego van meg fűtés?
Akkor a ventilátor rész ami nem állítható az csak sima kinti levegő lenne?
Vagy most kb nem is értem 😆 -
Gaben92
őstag
válasz
Jorus #134594 üzenetére
Gyertek, költözzetek ti is ide a messzi eszakra.
Meg most is klima nelkul jarkalok, ha be van kapcsolva akkor is inkabb fűt [OFF_AZ_OFFBAN]Ehhez ugy kellett copy-paste-elnem egy ű betűt, hogy ne nezzen ki annyira hulyen. Ertekeljetek.
[/OFF_AZ_OFFBAN]
De, hogy ON is legyek. Nekem neha akkor is fazik a labam a Lexusban, ha ki van kapcsolva a klima.
En inkabb az ulesfutest preferalom, na meg azz itteni idöjaras miatt nem szinte mindig ki van kapcsolva, de eszrevettem, hogy valamennyi levegöt fuj be kikapcsolt allapotban is. Elöfordult, hogy csak amiatt kapcsoltam be kicsit (pedig teljesen optimalis volt a hömerseklet), hogy fujassak a labamra egy kis meleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS