Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
kopszi
csendes tag
Ami a redeem menübe van csak azok lesznek.???Régebben sokkal több cucc volt!
-
Firend
csendes tag
köszi

-
safrg
csendes tag
eleve amerikában teljesen máshogyan néz ki a lockerz oldala, teljesen más a termékválaszték stb stb stb...
-
Firend
csendes tag
én is csinálom a State/Province- hoz mit kell írni?

-
Norbancs
tag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Küldenék neked meghívót, ha megadod az e-mail címed.
Vesztenivalód nincs, lakcímet meg sem kell adni, ha nem akarod, név is lehet fake, mert később megváltoztathatod.
Belépsz, megnézed, aztán vagy elhiszed és aktívan pontokat gyűjtesz, vagy nem, és otthagyod.
Semmi kötelezettség nincs, szerintem egy próbát megér.
-
sagesz93
addikt
válasz
Inv1sus
üzenetére
Akkor még 21 napig biztos nem fogod elkezdeni, és elhinni ezt az egészet.
Nemtudom láttad-e de aki 2.25.-én rendelt azoknak most jöttek a mailek hogy küldik/küldték a cuccost.
Nem egy gyors folyamat, de legalább ingyen van.
És mivel rendelés sincs mindig, és ott sem olyan könnyü bármit is rendelni, nem lesz sok nyertes. -
Inv1sus
addikt
Tehát még mindig nem jött meg senkinek semmi

-
-
törölt tag
First Name: Vezetéknév
Last Name: Keresztnevem
Email: emailcímem
Shipping Info
Country: HUNGARY
Address 1: ,utca,házszám
Address 2: (optional)
City: Város
State/Province: BK=Bácskiskunmegye
Zip/Postal Code:6451 irsz
Personal Info Time Zone: GMT+01:00Tshirt Size: méret
Date of Birth:szül.dátumIf you want in on the the March Radness, you NEED to update your settings including your country. You can easily locate your settings in the top right of your Lockerz page under ‘My Account’.
Ha ön akar-ban a márciusi Radness, frissítenie kell a beállításokat, beleértve az Ön országában. Így könnyen megtalálni a beállításokat a jobb felső sarkában a Lockerz oldalon a "Fiókom".
Jók a beállításaim?
Itt a fordító ami jobb mint a webforditas.hu
-
safrg
csendes tag
International has a slim lead in March Radness, and by slim, we mean very slim!
Ez egyértelmű, hogy ha maga a crew az amcsinak drukkol, akkor az internationalnek semmi esélye.
-
safrg
csendes tag
válasz
madspider15
üzenetére
szerintem a pólóra nyugodtan várhatsz hetekig. már jó ideje Z-lister vagyok de semmi. Amcsiban gondolom pár nap alatt már rohangálhatsz a gagyi Lockerzes teeben.
-
safrg
csendes tag
Üdv Lockerzesek!
Örömmel látom, hogy rajtam kívül is sokan "rá vannak kattanva".
10 dolcsi, hogy nem a Team International fog nyerni

-
maathe
senior tag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Proxy-val meg lehet nézni, próbáltam de banolnak ha megnézed mindet így. Ezt egy levélben írták.
-
RunTimeError
tag
válasz
madspider15
üzenetére
Majd küldenek emailt, h mi a helyzet.
És a bunnie-s videókat a Z-listesek se tudják megnézni, mivel én se tudom.
Próbáltam amerikai proxy-val is, de úgy se lehet megnézni, szóval szerintem a Country-t kell átállítani USA-ra h megtudd nézni őket, meg a state,telefonszám, stb-it is át kell írni ahhoz. Aztán ha megvannak a nyulas videók, akkor vissza magyarra. Bár még nem próbáltam, csak elmélet. -
madspider15
csendes tag
Z-lister lettem ezaz!

A polot automatikusan kuldik vagy kuldenek mailt vagy milesz? valaki avason be legyen szives! -
N.King
csendes tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Nem valószinű...ők szerintem csak a "műsort vezetik". A nagyok meg őket.
-
zerocool2.0
csendes tag
amúgy ezt az oldalt az a szemüveges és a másik ürge szerkeszti/találta ki/alapította meg?
-
Hiperwolf
tag
válasz
madspider15
üzenetére
Nem csak neked... Nekem se. Nem lehet, hogy csak Z-Listeresek nézhetik?
Ekkora szívást... Már csak két meghívás kéne, meg is tudnám csinálni és azt írja h átléptem a napi korlátot...

-
madspider15
csendes tag
az csak az összes videot adja ki.
am csak nekem nem indulnak el a bunnies videok? -
törölt tag
Akinek kell meghívó írja be a mail címét a "Get your invite free"-be: [link]
-
kopszi
csendes tag
Én már majdnem 1 hete Z-Lister vok de nem küldtek mailt....Amugy nem tudom tudjátok e ha belementek a PLAY menübe és őtt bal felül van h All ott több videó van mint amit kint mutatnak!
-
sagesz93
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
jah, tényleg, ezt benéztem
(az árát csak akkor küldik el, ha nem tudnak küldeni abból a cuccból.)
A másik amit irtál az igaz, de most már legalább tudjuk, ha rendelünk akkor várjuk meg a mailt.. Igaz a pólónál nem kell, csak az értékesebb dolgoknál. -
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Az árát? Wow, ezt ugye nem gondoltad komolyan?
A pontjaid adják vissza amikkel aztán sokra nem mész mert hamarosan felmennek úgy az árak...Ingyen cuccért otthon lennél... de épp ez az hogy akinek sikerült beszereznie egyet az akkor otthon is volt, a gép előtt napokon át emiatt. És mivel hogy sikerült neki megcsípnie (legalábbis azt hihette) így már nem kell otthon ülnie a gép előtt utána is, mivel majd jön a cucc ahogy azt ígérték azt hiheti.
-
sagesz93
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Hát én is trükköznék, mivel ezt nem tiltja sehol egy szabály.
A levélben az van hogy az árát küldik el nem?
Én egy ingyen cuccért inkább otthon lennék, vagy netközelbe, és elhalasztanám az elhalasztható dolgokat
Lottót még nehezebb megnyerni, ez biztos
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
sagesz93
üzenetére
De azért figyeled, hogy trükköznek, miket ki nem találnak, hogy az értékesebb nyereményeket ne kelljen kiküldeniük...
Először is ott a levélben, hogy választhatod, hogy visszaadod a pontjaid... Aztán meg ha nem válaszolsz nekik 3 napon belül akkor szintén elveszik a cuccod. És ez ráadásul nem volt előre sehol sem közölve, tehát biztos lesznek akik nem tudnak róla, és ahogy mondtad is pl nincsenek otthon hétvégén.
És ez csak egyre rosszabb lesz ahogy nézem, lassan a lottót megnyerni sokkal nagyobb esélye lesz az embernek mint a lockerztől kapni vmit. -
sagesz93
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Az már az ő bajuk, és elég szerencsétlenek, ha nem nézik meg.
Mondjuk utazás, nethiány más dolog, az tényleg szívás, de ha már rendelsz valamit, alap dolog hogy minden nap megnézed jön-e mail. -
lacusht
tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
akkor nekem kell csinálni 1 accot ?? azt lehet neten is csinálni úgytudom asszem még nekem van is 1 mert pokeres nyereményem vagy mim oda kűldték

-
Fatal1tyUSER
csendes tag
Hát ez elég durva, hogy ha vmi értékesebb cuccot nyertél és nem válaszolsz nekik 15-éig, hogy a 2 lehetőség közül hogyan küldjék, akkor elveszted azt (és visszakapod a pontjaid helyette). Biztos lesznek páran akik nem nézik meg a mailcímüket addig és megszívják. Nem lennék a helyükben...

-
GeGe97
csendes tag
Amőgy tőlem s lehet meghívót kérni

Már csak 6 ember és Zlist!
-
Hiperwolf
tag
Helló!
Valaki tud valamit, arról, hogy mikor lesz a következő Redeem?
Maathe, megjött az iPod-od?Ha kell valakinek meghívó: [link]
Hiperwolf

-
kzn1
csendes tag
válasz
zerocool2.0
üzenetére
És nem kártyát küldenek, hanem az emailben van egy link arra rá kell menni aztán már ott is csücsül a lóvé a paypal accounton

-
sagesz93
addikt
válasz
zerocool2.0
üzenetére
Van neten egy paypal accountod, ami egy virtuális bankkártya kb.
Onnan át tudod utalni a rendes bankkártyára is, de neten a legtöbb helyen vásárláshoz is használható a paypal.
inv1sus: mivel február 25.-én volt restock, nem 1-2 nap mire megjönnek a rendelt cuccok, most érkeztek meg az emailek, innentől 21napon belül érkezik meg. -
zerocool2.0
csendes tag
az a paypal pénz az mire való? küldenek egy kártyát ami fel lesz töltve pl 5000$ és azt le lehet vásárolni?
-
kzn1
csendes tag
válasz
csokee1
üzenetére
A kisebb összegű paypal lóvékra kicsit talán nagyobb az esély mint valamilyen elektronikai cikkre. Amikor nekem sikerült beváltani akkor már CSAK a 25 dolláros és az a 75dolláros volt az egész oldalról(szóval nem volt sem elektronikai, sem exklúzív cucc)
De persze minden az időzítésen, na meg a szerencsén múlik
-
Inv1sus
addikt
Na valaki kapott már pólónál értékesebb cuccot? anno mondta valaki, hogy valakinek lesz elvileg

-
Lien
aktív tag
Hát, nyilván azért kérdezik ezt meg, mivel egy táccs sokkal értékesebb, mint egy póló. Tehát a pólót az UPSP-vel küldik ki, de az értékeset, ami a táccs azt már magad választhatod ki.
-
Norbancs
tag
válasz
csokee1
üzenetére
Azt hiszem átutalhatod saját bankszámlára is, de akkor levonnak belőle.
De levásárolhatod pl. eBayen vagy mittomén.
A visszaigazolós mailban van egy érdekes rész:
,,This is not a mass generated email and this is not for everyone. You are a very select member that we are trying to help, by offering these options to you."
Ezek szerint ezt nem küldik ki mindenkinek, nem ajánlják fel mindenkinek ezt a lehetőséget, csak neked.
De ez nem maathe levele, hanem a TP-s levél.
Ezek szerint több egyetlen kiválasztott szerencsés van.
-
bigmarks
csendes tag
de hogyha azt írják a mailbe hogy USPS-nél nincs vám, akkor hogyhogy kellett TP-n valakinek fizetni?ha abban az esetben is kéne fizetni az azér köcsögség, de majd ha lesz akkora szerencsém és eljutok odáig hogy rendelek valamit, kíváncsi leszek rá.
-
csokee1
csendes tag
Hellou mindenkinek

azt szeretnem kerdezni, hogy mennyire jellemzo hogy paypal dollara valtsak be a pontokat..nagyobb esely van ra hogy egy olyat elcsipjek?? es ha igen akko mennyi ido az atutalas?? jah es paypal rol h lehet kivenni a penzt?
-
KraRe
aktív tag
válasz
atleticofan
üzenetére
amcsik vs. mindenki
-
atleticofan
csendes tag
Igy olvasgattam vissza de nem találtam a választ
Az lenne a kérdésem hogy ugye van ez a verseny most és hogy minden ország külön van vagy csak amerika vs többi ország? -
KraRe
aktív tag
Szerintetek ha nyerünk,megpróbálkozzak egy ituch 64gb-al vagy várjak a bizonytalanságra,az 1000 ptz-s macbook-ért??

-
maathe
senior tag
válasz
kisgyokszi
üzenetére
Ha visszaolvasnál akkor látnád hogy azzal egyáltalán nem kell, ezt írja a Lockerz. TP-n meg azt írják hogy még azzal is kellett.
-
kisgyokszi
csendes tag
Sziasztok, jó reggelt!
Nekem tökéletesen működik az oldal.
Amúgy még azt szerettem volna kérdezni, hogy ha tegyük fel USPS-el rendelnék valamit, akkor ott mennyivel esélyesebb, hogy nem kell rá fizetnem vámot?
-
Thomacrew97
tag
Hali!
Senkinek sem jön be a lockerz vagy csak nekem nem?
azt írja h az oldal hosszú ideig nem fog működni. -
nonee26
csendes tag
Eddig jol haladok..Csak ma beregisztráltam 3 embert..és még csak reggel van

-
Lien
aktív tag
Sebaj, VÁMosan, de biztonságosan fogja megkapni maathe az iPod-ját. És akkor ő lesz az a magyar, aki tud is valamennyi forintot mondani a magyar VÁM áráról. ^^
Akkor várjunk még egy jó 2-3 hetet. =) -
speedavid
csendes tag
Aha.
sagesz: Apple honlapján az iPod 8GB 199$ -> 38.000Ft a 25%=9500 Ft
Így számoltad ? Vagy mástól függ a vám ? -
maathe
senior tag
Akit érdekel: pontosan ILYEN mailt kaptam.
-
maathe
senior tag
válasz
speedavid
üzenetére
UPS vagy USPS. Végülis az UPS-t választottam, ott ezek voltak az előnyök és hátrányok: kell vámot fizetnem, ha nem veszem át akkor a Lockerz-nek sokat kell fizetni és lenullázzák az accom de biztosan ide ér, kapok számot amivel nyomon tudom követni a csomagom.
UPSP-nél: nem kell vámot fizetnem de a feladás után senki nem tudja nyomon követni és egyáltalán nem biztos hogy ide ér és gondolom sokkal lassabban ér ide mint UPS-sel.
A harmadik lehetőség pedig az hogy nem kérem a cuccot és visszakapom a pontjaimat.
-
nonee26
csendes tag
Sziasztok..Én azt nem tudom hogy mikor redeem van akkor mit kell csinálni? Mert még egyen se voltam,és ha mi nyerünk akkor tudjam mit kell csinálni..Pls részletesen irjátok le nekem ha kérhetem
KÖszönöm -
maathe
senior tag
Küldtek mailt az iPod-ról, de nem olyat mint a többieknek hanem ki tudom választani hogy mivel küldjék vagy azt hogy visszaadják az árát és semmit nem küldenek.
-
speedavid
csendes tag
Szvsz: ők akármit mondhatnak a végén, ki nyer.
Ki tudja a valós adatokat ? Csak amit majd mondanak.
-
GeGe97
csendes tag
Reméljük. De nem értem nekünk "furcsa módon" nem lehet megnézni a videókat...
-
zerocool2.0
csendes tag
jó hogy felhozták magukat az amcsik mikor ő tudják nézni a videót mi meg nem! de mind egy ha mi is megkapjuk azt a pont mennyiséget amit ők szereznek, ha vezetnének a verseny lezárása után és akkor nekünk is megadják a pontokat, akkor mi fogunk nyerni vagy nem?!
-
Norbancs
tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Majdnem ugyanígy vagyok én is, csak én már talán 5-6 videót megnyitottam.
-
Lien
aktív tag
Üdv itt. Én is vehettem volna akkor 25$-it, emrt csak az maradt már, de nem vettem, szerintem jól is jártam vele.
Más: Z-List-er ként csak annyi, hogy ajándék + 2x-es pontösszegeket kapsz.
Nem örülök annak, hogy az amcsik ennyire felhozták. :S
Biztos, hogy még rengetegen vannak olyanok, akik még nem nézték meg a videókat, vagy csak szimplán nem léptek be. Van még egy jó 1 hetünk, és 1 napunk. =) -
rakloo
aktív tag
Z-list tagként mennyivel lesznek olcsóbbak a dolgok ?
-
RunTimeError
tag
International has a slim lead in March Radness, and by slim, we mean very slim! Spend your weekend racking up PTZ so you can take part in the March redemption! We've just added the video for the #1 song in America - "Break Your Heart" by Taio Cruz featuring Ludacris. Check out that chart topper, hear the cha ching AND help your team when you PLAY!
A "többi ország" csapata egy kevéssel vezeti a verseny,és a kevés alatt tényleg nagyon keveset értünk. Töltsd a hétvégét pontjaid növelésével,hogy részt vehess a Márciusi pont beváltáson! Épp most raktuk fel "Break Your Heart" by Taio Cruz featuring Ludacris videót, ami Amerikában a top első dal. Csekkold a videót, hallgasd a cha ching hangot ÉS segítsd a csapatod amikor PLAY! (videót nézel)
Szabad fordításban.
Még mielőtt valaki megkérdezné mit írtak ki. -
kzn1
csendes tag
Hali, csak most vettem észre ezt a fórumot

Szóval, a januárit el tudtam csípni, 75dollárt szereztem paypalomra. Akkor este 10-11körül volt.
2oldalnyit visszaolvastam, nem láttam olyan kommentet ami pontos választ adna:
Az a kérdés, hogy valaki tudott-e már rendelni valami elektronikai cuccot, vagy valamit amit szállítanak? És ha igen akkor mennyi volt a vám? -
Fatal1tyUSER
csendes tag
Új hír miszerint már feljöttek az amcsik és nem sokkal vezetünk.

-
zpita9301
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
bejelentkezel, és oldalt ki van írva hogy my account. Ott nézed?
Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- VGA kibeszélő offtopik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A poló amúgy milyen? kényelmes? pamut?