Hirdetés
Aktív témák
-
zpita9301
csendes tag
Mint már többen is írtátok a state hez a rendelésnél (ha egyszer eljutnék odáig XD) megyekódot kell írni. A kérdésem annyi hogy aki Pesti az mit írjon?
amúgy az ipod touchra gyúrok. Szerintetek mennyi az esély rá hogy első restocknál meg tudom rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
zpita9301
csendes tag
Az igaz amúgy hogy megnégyszerezik a cuccok árát de akkor bármikor lehet rendelni?
-
zpita9301
csendes tag
amúgy próbáltatok már értékesebb cuccot rendelni? PL: xbox, ipod,
És szerintetek kiszúrnák ha például saját magam alá regelnék de használnék egy ip rejtő progit?
[ Szerkesztve ]
-
zpita9301
csendes tag
válasz zerocool2.0 #2419 üzenetére
igen dehát mondjuk a hide my ip 2009 elég jó cucc és szerintem nem szúrnák ki.
-
zpita9301
csendes tag
Tud valaki arról valamit hogy mikor esedékes az az ármegnégyszerezős dolog?
ui: töki megérdemelte
-
zpita9301
csendes tag
válasz zerocool2.0 #2652 üzenetére
Azért mert az csak Április 1-én nyílik meg
-
zpita9301
csendes tag
Friss hír!!
Olyasmit írnak lockerzen hogy ők sem értik mért nem mennek a videók az international tagoknak. Nem teljesen értem az egészet, valaki fordítsa le:
"We understand that some international members are not able to watch the newest animated series. While it may occur again that different parts of the world get access to different things through Lockerz, to ensure an evenhanded approach to the current March Radness competition, we will tally up all of the PTZ earned by Team US for watching these specific episodes and add that amount to Team International."
-
zpita9301
csendes tag
válasz zerocool2.0 #2681 üzenetére
Amúgy a webforditas.hu nagyon gáz. egy döglött hintalónak jobb fordítói képességei vannak. És nem csak a hosszabb szövegekkel van baj. Beírsz egy szót angolul, lefordítja, aztán a magyar szót amit kiadott írd be a magyar/angol szótárba és néha olyan van hogy másik szót ad mint ami eredetileg volt
-
zpita9301
csendes tag
Szerintetek azért meg fogom kapni a cuccot amit rendelek, hogy a 2 haverom nálam regelt?
Nem fogják azthinni hogy farmolok? -
zpita9301
csendes tag
Ez az oldal valós időpontokat ír?
-
zpita9301
csendes tag
-
zpita9301
csendes tag
válasz zerocool2.0 #2810 üzenetére
nekem kell még 200 az itouchoz. drukkolok zerocool.Kíváncsi vagyok elsőre el tudod e vinni
-
zpita9301
csendes tag
Van egy kis probléma: Az első hsz ben az van írva hogy a general restocknál nem mondanak pontos időpontot, max napot, de ha így van akkor mondjuk lehet hogy munkahelyen vagy suliban leszek mikor restock van. Akkor viszont ez elég szívás. Valaki mondjon valami pozitívat pls mert kezd elmenni a kedvem
-
zpita9301
csendes tag
válasz Fatal1tyUSER #2892 üzenetére
Én a state hoz Pestet írtam nem megyekódot. Ebből lehet baj?
-
zpita9301
csendes tag
válasz Fatal1tyUSER #2900 üzenetére
bejelentkezel, és oldalt ki van írva hogy my account. Ott nézed?
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Autós topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- PlayStation 5 Pro teszt
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs