Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
maathe
senior tag
Ha már mindenki...
# 944 PTZ
# 155 friends joined
# Z-List Status -
sagesz93
addikt
na megy a nagy statozás:
# 928 PTZ
# 67 friends joined
# Z-List Status -
KraRe
aktív tag
Nekem mennek a videók úgyhogy jól állok

# 1036 PTZ
# 60 friends joined
# Z-List Status
Lehet hogy egy ijennel próbálkozok,műszaki cuccra semmi esély nem lessz,mert mindenki azzal próbálkozik először
egy ilyen"aprósággal"is bőven beérném,INGYEN van!!
-
N.King
csendes tag
# 732 PTZ
# 20 friends joined
# Z-List Status
Már valami kínai szart is ránk akarnak sózni nézzétek má

-
maathe
senior tag
válasz
SolidMetal
üzenetére
Mivel az magyar felhasználók 99%-a nem tud olyan dolgokról amivel tudnának bármit is rendelni. Enélkül esélyük sincs.
-
SolidMetal
csendes tag
Tudjátok mit? Kezdem azt gondolni, hogy ez az egész LOCKERZ egy átbaszás! Most, hogy verseny van beszopatták egyszerre az összes international membert, mert az USAba olcsóbb a szállítás. Arról nem beszélve, hogy a saját példánk az elrettendő példa... Valaki megkérdezi, hogy van-e vám és nem tudunk válaszolni, mert még SENKI nem nyert SEMMI értékeset. Frankón, kurvára senki. Esetleg páran összekamuztak egy-egy pólót, azis 100ból egynek ha megjött. Ha nem fog nyerni az International... I'm Out!
-
Lien
aktív tag
MEGmondtam! Megmondtam? Mondtam én, hogy hazudnak itt össze-vissza. Még hogy felhozták, már megint mit hoztak fel? Ez volt a 3. ilyen számukra. Mostantól senki semmit ne higgyen nekik. 5 nap van hátra, elkönyvelhetjük, hogy nyertünk. Csak fél millával hoztak fel 2 nap alatt, tehát ha számolunk, akkor is 1,5 milkával lesz több. =)
-
sagesz93
addikt
de azért minden nap kiírják hogy az amcsik nagyon feljöttek...
Hát ez már csak ilyen....
-
Patrik915
csendes tag
Még vezetünk az amcsik ellen majdnem 4 milla pontal

-
june9666
csendes tag
aki volt már az előző restochokon az megtudja mondani hogy hány órakor szokott lenni? amúgy 100 ptzét kell fizetnem ha beakarok lépni a boltba?
-
tr4nc3
tag
Köszi mindkettőtöknek

-
N.King
csendes tag
-
tr4nc3
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet tudni, hogy megnyitották a restock-ot?
Felül az a kis cédula a coming soon feliratról átváltozik valami másra?
Vagy a zöld Z (Redeem) katalógusnál a nyereményeknél MORE SOON felirat helyett valami link jelenik meg?
Köszi -
Szukitomi
csendes tag
hát ez undorító, még német és brazil proxyval sem megy

-
N.King
csendes tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Ha rám gondolsz anyázni nem fogok és nem is leszek dühös csak egy kicsit csalódott ,mert próbálom úgy felfogni ezt az egészet,hogy nem bukok semmit tehát mit rinyáljak.
Pénzt most is gyüjtök szóval idö kérdése az egész.
Amúgy meg,ha rendelnék proxyval rendelnék a bann miatt szóval az sem valószinü,hogy leszállitják

-
ricsi82
újonc
Akinek kell meghívó küldje el az e-mail címét PM-ben!
-
sagesz93
addikt
Lesznek itt még csalódások és anyázások restock után

mint mindig..
-
-
frontline
csendes tag
hat nekem csak egy ipod kell es ha netan megkapom, sikerul kivalasztanom egyenesen leszarom oket, hulye amcsik mi emberek itt kinozzuk magunkat h legyen valamink es ket kocsog amcsi baszogat?ha nehogy mar.......udv Erdelybol
-
Lien
aktív tag
Mondjuk engem most hidegen hagy a pont. Ezzel a napi 8-cal is beérem. =D Már megvan az iPodra a pont, nincs aggodalom. (H)
-
sagesz93
addikt
nincs kedvem linkelni
, és ha kitiltanak rohadjanak meg.... még azt sem engedik hogy videót nézzek 
mod: én progival keresem a proxyt és ott bütykölök, szóval nem tudom hogy kell linkelni, ennyire nem értek hozzá..
Tessék keresni, biztos van még egy pár amin elindul. -
sagesz93
addikt
Én meg találtam egy faja német proxy-t, lockerz videókhoz tökéletes...

-
Prezli6
csendes tag
Ha ien gyorsan elkapkodják a cuccokat nem sok esélyt látok arra hogy szerezzek valamit
:S -
haazrobi
csendes tag
nekem se semmilyen böngészővel sem de kipróbáltam telón és ott lejátszotta de rohadt lassú szal ha nem lesz más megoldás akkor telón kell h nézzem
van vkinek vmi ötlete h miként lehet vidit nézni? -
Patrik915
csendes tag
Nekem semelyik vidit nem jásza le!
Már nagyon idegesít! -
codika91
csendes tag
válasz
.wantííd
üzenetére
Mert már azon is gondolkoztam, hogy talán a nagyobb internetszolgáltatókkal lehet valami gond idehaza. Ezt nem úgy értem hogy nálunk van itthon a hiba. Megmagyarázni pontosan nem tudom még, hogy mi lehet ez, egyelőre én is csak tapogatózok.
maathe, megtudnád mondani, hogy neked milyen szolgáltatód van? csak mert ha neked is egy kisebb, akkor továbbmennék ezen a vonalon és kipróbálnék más szolgáltatókat haveroknál. Köszi. (Utálom a tehetetlenséget)
-
Tudni mikorlesz a márciusi restock?

-
fcsabika
csendes tag
visszazárták a kutyát

de viszont most ez van:
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.Thanks, The Lockerz Team
(remélem a videókat csinálják meg)
-
codika91
csendes tag
-
NEXT LP
tag
Ha esetleg valakinek kell meghívó szívesen küldök! Még 16 kell a Z-lisbe jutáshoz. XD
-
june9666
csendes tag
visszahúzták a vérebet
áá megint kiengedték 

-
sperhakli
csendes tag
-.- Sztem biztos mindenki észrevette.Remélem az imént említett hibákat kezelik.(vagyis remélem)
-
sagesz93
addikt
az azért remélem mindenkinek leesett hogy ha legörget be tud lépni.
-
fcsabika
csendes tag
óó, megint kiengedték a kutyát

-
N.King
csendes tag
Kint van a kutya, hátha megfogadták a tanácsom és megcsinálják a videókat

-
sperhakli
csendes tag
BAkker most meg vmi fatal errort ír ki . Ez nem igaz. Sztem direkt szivatják a magyar népet.
-
speedavid
csendes tag
Én így üzenek nekik mostantól:
http://i40.tinypic.com/qs09w6.png
-
Boby1200
csendes tag
válasz
sperhakli
üzenetére
Ott tartunk, hogy 10 emberből 9-nek nem indul el semmilyen videó.
Egy verseny folyik amerika és a többi ország között, ahol az az ország győz, és az válthatja majd be hó végén a pontjait, aki márciusban több pontot gyűjt. A team international (azaz mi) magas fölénnyel vezettünk kb. egy hétig. Addig mindenkinek ment a videó is, aztán benyögték hírben, hogy nah majd nemsokára behoznak minket az amcsik... És láss csodát! Egy hete nem megy nekünk semmilyen videó (kivéve egy-két embernek... szerencsések).
Szóval...Egy erős angolos igazán leb@$2hatná őket egy emailben, hogy a "versenyzés" itt nálunk Európában nem így működik! -
sperhakli
csendes tag
Helo
Csak nekem van az hogy az új videókat nem engedi megnézni?(nem a nyuszisra gondolok,hanem PL:prom queen.Semmi nincs még az a női hang se mond semmit:S -
meghívó is korlátozva van most, +pont kell 1 meghívóhoz

-
Prezli6
csendes tag
Fasza van kemény 2 pontom videót énse took nézni:_ :S
-
Prezli6
csendes tag
Annak akinek megjött a poló annak mennyi idő alatt jöt ki azt lehet tudni?
-
norbi04
újonc
oh megoldódott a probléma
a tegnapi meghivok száma elérte a xaot és csak most frissitette : S már tudok küldeni. am köszi 
jah és hol lehet megnézni hogy a beváltást mikor nyitják meg ? :S
-
norbi04
újonc
segitsetek léci :/ nemtudok több meghivot küldeni :S
-
Prezli6
csendes tag
királyság!!! kösziii

-
norbi04
újonc
mi a teendö akkor h ha tegnap a küldött meghivok száma elérte a maximumot és még mostsem tudok küldeni?

-
Prezli6
csendes tag
Arra lennék kiváncsi van e oan Magyar ember akiről tudtok hogy igen neki kikülték az ajándék cuccot biztos forrásból.
És valaki létszi küldjön egy meghívót benokojak6@hotmail.com-ra THX -
Szukitomi
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
konkértan 1 van mindenből vagy nincs sok?

-
Gyuri255
csendes tag
Üdv! Most tudja valaki pontossan, hogy miért nem mennek a videók?
-
rakloo
aktív tag
Van egy olyan érzésem,hogy az amerikaiaknak szó nélkül indulnak a vidik
Nekünk csak csak elfelejti bemondani a nőstény,hogy nem áll rendelkezésre ezen a területen.Maathe neked meg valami szupergéped van.

szerk.: Nagyba megörültem 3napja hogy van 340PTZ-m de hát ha igaz,hogy négyszereznek mindent
.Pedig már az ipodban kezdtem reménykedni . -
Szukitomi
csendes tag
vágom h több100an kérdezhették már, de az ilyen izéken amikor lehet venni a cuccokat minden cuccból csak 1 van? vagy van egypár ami egy idő után elfogy?

-
Boby1200
csendes tag
fenéket.. az amcsik utálják a külföldieket. ennyi a történet és nem más. azt szeretnék, hogy ők "nyerjék meg a versenyt", ezért ellehetetlenítik számunkra a pontgyűjtést. (a nyulas videók meg már egy másik történet)
Aktív témák
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest